Super service og produkt. Jeg havde en udfordring med billedkvaliteten på den illustration jeg skulle have fremkaldt og Anders var super hjælpsom med råd og vejledning. Jeg endte dermed med fire flo... Mehr ansehen
Fik i dag leveret 3 billeder på rekord tid, og kvaliteten er fantastisk. De var alle pengene værd og en super let side at bruge , bruger dem helt klart igen.
Virkelig god service, meget flot kvalitet og utrolig hurtig til at printe og afsende billederne - hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg vil 1000% anbefale dem og bruge dem endnu engang. De bedste hil... Mehr ansehen
Jeg modtog mit billede hurtigt og i en god kvalitet:) I første omgang var fragtmanden kommet til at bøje billedet, og da jeg gjorde opmærksom på dette, blev der reageret med det samme, og sendt et n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
We-Print.dk er en dansk webshop, der tilbyder FineArt-fremkaldelse af billeder, salg af rammer samt salg af andre tryksager. Vi arbejder hver dag for at levere kvalitet til gode priser samt at yde den bedste kundesupport i branchen. Vi arbejder for at levere hurtigst muligt og stræber efter at alle ordre er ude af huset inden for 1-3 arbejdsdage. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.
Nerudas Alle 139, 2. Th, 9220 , Aalborg Øst, Dänemark
- 92 72 00 30
- Info@we-print.dk
- we-print.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Jeg vil give 5 stjerner
Jeg vil give 5 stjerner. Jeg modtog super flotte billeder og de kom virkelig hurtigt. Så jeg kan kun anbefale firmaet.

Antwort von We-Print
Helt klart her jeg vil handle fremover
Helt klart her jeg vil handle fremover.
Hurtig produktion og levering. Stabilt indpakket og flot resultat 🤩🙏🤗
1000 tak !

Super god service..
Super god service... Alt klart og leveret inden for en dag..

Flot resultat
Flot resultat, rigtig god service og hurtig levering.

Utrolig smukke plakater
Utrolig smukke plakater, der gør en forskel i ethvert hjem.❤️ Ligeledes er servicen i top.

Antwort von We-Print
Meget tilfreds og hurtig levering foto…
Meget tilfreds og hurtig levering foto i 3 A størrelse

Bedre end fotografen
Nem side at overskue, nemt at redigere billederne, priser der er til at overskue. Kvaliteten på produktet er i top. Vi fik fremkaldt et ved professionel fotograf til 500kr for et billede og du kan ikke se forskel på dem fra we_print, der fik jeg bare to af samme størrelse til 189 med forsendelse 😏

Antwort von We-Print
Hurtig levering og hjælp undervejs
Hurtig levering og hjælp undervejs. Handler her gerne igen.

Fremragende service!
Fremragende service!
God kvalitet!
Hurtig levering!

Imødekommende service :)
Imødekommende service :)
Hjemmesiden bør forbedres ;)

Antwort von We-Print
Super god service og har modtaget de…
Super god service og har modtaget de flotteste plakater af kunstneren Johanne Vorre :-)

Fantastisk flot produkt
Fantastisk flot produkt, Thy kalenderen, og virkelig god service

Antwort von We-Print
Super god service og hurtig expedition
Super god service og hurtig expedition, bestille thy-kalenderen om aften modtog den allerede næste dag

Antwort von We-Print
Hurtig og god service og super flot…
Hurtig og god service og super flot kvalitet.

Antwort von We-Print
Jeg er fotograf og bruger We-Print til…
Jeg er fotograf og bruger We-Print til at leverer print til mine kunder og sælge billeder som plakater. Deres prints er af rigtig god kvalitet, de yder en virkelig god service og har en hurtig levering. Jeg kan kun anbefale både at handle og samarbejde med We-Print

Antwort von We-Print
Tak we-print for en dejlig service
Tak we-print for en dejlig service. I var super gode til at rådgiver mig i forhold til størrelse og pasform på billedet. Samt super hurtig levering uden skader på billederne.
Mvh. Emil.

Antwort von We-Print
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.