My experience unfortunately was the worst in my life. I bought 3 tights (for birthdays presents) to be delivered in Nov 2025 and It was delivered at wrong city, returned to store because I couldn’t pi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fått svar etter måneder uten svar, ikke mottatt varer, fikk beskjed om at det er nye eiere jeg måtte kontakte forbruker tilsynet. Synd, det har blitt sånn da jeg har vært fornøyd med tøyet for mange... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Endelig er de back on track 💪👌Eyter ræva opplevelser h or kwg fikk kasta dritt etter meg i 2024 så holdt jeg meg langt unna. Etter å ha lest litt nå så har jeg de en ny sjanse da det er en favoritt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en tights og betalte med bankkort den 15.oktober. Pengene ble trukket fra konto samme dag. Det gikk flere uker uten varsel fra WeAreFit om at pakken vart sendt. Har sendt de tre mailer og ett... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Bestilte i september, ikke mottatt varene enda. Har vært i kommunikasjon med kundeservice som sier at de skal sende så fort som mulig (innen en måned etter bestillingen). Har nå sendt de tre nye mail uten noe svar. Så nå virker det som jeg verken får varene eller pengene tilbake.
Har alltid vært fornøyd, men nå kommer jeg ikke til å bestille igjen pga dårlig kundeservice og at de drøyer med å sende når nettsiden åpenbart viser at de har varene på lager.

Antwort von Wearefit
Skulle gjerne gitt mindre enn en stjerne om dette teknisk var mulig.
Det er en russisk rullet om man får varer, ikke minst om størrelsen blir riktig.
De svarer på er par henvendelser, så forblir e-post ubesvart. Det finnes ingen flere måter å kontakte dem på enn Mail.
Styr unna!
Varene er gode, om du mottar dem forresten
SVINDEL!! Får ikke varene men pengene beholder de. Har nå for flere mnd siden fortsatt ikke fått varene jeg har bestilt og betalt, summen er ikke stor men blir alikevel skikkelig irritert. Får så et gavekort som plaster på såret, betaler ny frakt på 50,- å får fortsatt ikke varene. Dette er nå ca to mnd siden. Første bestilling er for 2 år siden!! Fortsatt ikke fått varer pr 25/4.24

Antwort von Wearefit
Bestillte to tightser for et år siden. Aldri mottatt disse. Etter flere mailer fra meg, får jeg tilslutt svar fra kundebehandler, som gir meg en rabattkode som kan brukest som plaster på såret etter tidligere firmas konkurs. De skriver: Gavekort vil være gyldig fra nå og må brukes ETTER 01.11.2023, og FØR 31.12.2023. Brukes det ikke innen denne tiden så vil det gå tapt og det kan ikke erstattes igjen eller utstedes nytt. ( Trix i håp om at kundene glemmer å bruke det i dette tidsrommet rekner jeg med). Selvfølgelig trekkes det ingen rabatt når gavekortet blir løst inn. SVINDEL!

Antwort von Wearefit
Bestilte varer for 2 mnd siden. Fremdeles ikke fått varene. IKKE bestill varer herfra!

Antwort von Wearefit
Venter enda på alle varene jeg bestilte 23.07.23…. Måtte purre i det uendelige og når jeg endelig mottok en pakke manglet det en bukse… Ga beskjed og venter enda på denne. Wearefit har jeg bestilt av mange ganger før og aldri hatt noe problem, men etter eierskifte er det tydelig at Fit Brands AS som er nåværende eier av Wearefit ikke klarer å følge opp. Produktene er gode hvis du mottar dem….
Mottok aldri min tights, og ba de til slutt om å sende meg pengene tilbake. Noe de hevder å ha gjort... Uten at det synes på min konto etter snart en mnd. Holdt på med denne "orderen" snart et halvt år. Bestiller aldri noe derfra igjen.

Antwort von Wearefit
Jeg bestilte klær i mai i år, jeg fikk tre feil i leveransen. De sendte en av de tre - og sendte meg to fakturaer.. Jeg skulle sende det som var feil i retur og måtte betale selv, og de lovet å betale tilbake - det gjorde de ikke. INGEN plukket opp returen, så den kom tilbake til meg. De sa etter 3-4 mnd og utallige forskjellige beskjeder og kundebehandlere at jeg kunne beholde det som var feil og at jeg skulle få to plagg i erstatning. Dette har jeg enda ikke fått, og de har enda ikke slettet den doble fakturaen.. Så avarda sender meg purringer hver måned, og jeg må kontakte dem hver måned. NÅ ER DET DESEMBER, dvs at denne saken har tatt over 6 mnd - og nå har de sluttet å svare meg. De nekter å gi meg telefonnr, og de svarer heller ikke på instagram. Det er helt forkastelig og de driter fullstendig i kundene sine. SVINDEL! Anbefaler absolutt ingen å bestille derfra, kvaliteten var dritt også.
Edit: til svar fra wearefit under. Jeg har fortsatt ikke mottatt varene som skulle erstatte…. Nå er dette et år siden. Useriøst at dere ALDRI beklager noe, og heller aldri svarer på direkte spørsmål.

Antwort von Wearefit
Dette er det mest useriøse firmaet jeg noen gang har vært borti! Bestilte 2 tightser, og fikk begge to men den ene var i feil størrelse og den andre luktet dødt blandet med eddik 🤮 sende de Mail og fikk til svar at jeg kunne få en ny tights som et plaster på såret. Dette godtok jeg og jeg tenkte at alt var da ordnet. MEN, dette var 6 måneder siden og jeg har enda ikke fått den tightsen fra de! Ikke svarer de på Mail. Siste gangen jeg handler noe fra dem, og folk skal få høre om dette!

Antwort von Wearefit
Jeg har fått en regning på sms fra et selskap som krever inn penger til We Are Fit. Kroner 84 er det jeg må betale for å få varene som jeg bestilte for flere måneder siden. Jeg har ikke hatt slike opplevelser fra før når det gjelder We Are Fit. Jeg har hittil vært fornøyd med klærne jeg har kjøpt.Men dette med å sende en regning via sms fra et betalingsselskap ved navn Arvarda virker ganske useriøst . Det finnes ingen grunn til at jeg skulle skylde de 84 kroner når tightsene jeg har bestilt er betalt med kort.Jeg har ikke fått noen e-post fra We Are Fit angående dette heller. Så hva i H**** er det som foregår?

Antwort von Wearefit
Svindel fortsatt. Jeg bestilte klær fra dem i 2022. Fortsatt ikke motatt noe. Fikk mail etter å ha etterspurt pengene tilbake. Denne kom mange måneder etterpå. Med forklaring på at de er slått konkurs og kommer tilbake med nye eiere. De ba så pent om unnskyldning og gav meg et " gavekort ". Har venta siden på gavekortet som aldri kom og sikkert aldri kommer.
Ser de nå reklamerer med black friday .
Om du har for mye penger og ønsker å bli kvitt dem. Kjøp fra we are fit
Ikke bestill varer fra We Are fit. Man blir svindlet. Du betaler for en vare du aldri får. Useriøst firma.

Antwort von Wearefit
Styr unna!! Jeg bestilte to tightser i mars, fikk den ene i september og den andre har fortsatt ikke kommet. De svarer ikke på mail lenger, og gir meg ikke pengene mine tilbake. Dette er svindlere!!

Antwort von Wearefit
Svindel hele greia. Kommer ikke noen varer fra dette konkursboet. Useriøst hele firmaet.
Svindel fra A til Å! Ventet på varene snart i 1 år nå. Fått svar av og til fra kundeservice med lovnad om at varen er på vei, men det er bare tull. Møkkafrima! Håper dere som er misfornøyd anmelder og kontakter forbrukertilsynet også!
Jeg bestilte varer for 2 mnd siden , sendt flere Mail og fått tilbakemelding om at varene er sendt ! Ikke sett noe til de ! Bedt de om og overføre 849kr som jeg betalte på Vipps ! Useriøst ! Styr unna 😡
Skuffende og useriøs nettbutikk som ikke sender varen til kunden som lovet
Skylder på tidligere konkurs og postnord når varen er betalt men ikke mottatt, selger på løgner :(
Meld inn til forbrukerombudet !!

Antwort von Wearefit
Bra service, fine klær :) skjønner ikke alle dårlige kommentarer...jeg elsker produktene! Keep going folkens :)
Bestilte en tights 17 august! Enda ikke fått den. Styr unna! Skal aldri mer bestille noe derfra igjen.

Antwort von Wearefit
Ville kansellere bestillingen min, og fikk svar etter kort tid og pengene returnert 😁

Antwort von Wearefit
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.