My experience unfortunately was the worst in my life. I bought 3 tights (for birthdays presents) to be delivered in Nov 2025 and It was delivered at wrong city, returned to store because I couldn’t pi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fått svar etter måneder uten svar, ikke mottatt varer, fikk beskjed om at det er nye eiere jeg måtte kontakte forbruker tilsynet. Synd, det har blitt sånn da jeg har vært fornøyd med tøyet for mange... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Endelig er de back on track 💪👌Eyter ræva opplevelser h or kwg fikk kasta dritt etter meg i 2024 så holdt jeg meg langt unna. Etter å ha lest litt nå så har jeg de en ny sjanse da det er en favoritt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en tights og betalte med bankkort den 15.oktober. Pengene ble trukket fra konto samme dag. Det gikk flere uker uten varsel fra WeAreFit om at pakken vart sendt. Har sendt de tre mailer og ett... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Bestillt varer som er betalt på nyåret 2024. Skrev en mail på våren der jeg fikk svar at varene kommer om 3-4 ukers tid. Fortsatt ikke fått varene etter et halvt år. Sendt flere mail, får ikke svar, sept 2024.
Bestilte og betalte for flere varer 5. Mars 2024. Fikk aldri varene, får heller ingen svar på noen av henvendelsene mine, og får ikke pengene tilbake..

Antwort von Wearefit
Bestilte varer 03.03.2024, og har fortsatt ikke mottatt varene. Jeg har purret flere ganger, og siste mail jeg mottok (mai) skrev de at de hadde byttet system og at alle ordrer fra før byttet var sendt ut. For å unngå svindel ba de meg derfor om å dokumentere følgende: ordrebekreftelse, betalingsbekreftelse, og bekreftelse på at jeg ikke har mottatt varene. Jeg sendte en noe krass melding tilbake, og la med den dokumentasjon jeg hadde. Deretter hørte jeg ikke mer.. Det er nå 3 mnd siden. Jeg betalte heldigvis varene med kredittkort (som jeg alltid gjør ved handel på nett), og er derfor i prosess med å få pengene tilbake. STYR UNNA!!!!
Prøvde å bestille to tights. Betalte på forhånd (da jeg har hatt god erfaring fra de tidligere). Fikk aldri tightsene, og ikke pengene tilbake. Ingen svarer på mail. 2000kr rett ut vinduet. STYR UNNA!!!

Antwort von Wearefit
Pass opp!! Bestilte varer på faktura.
Masse forskjellige klær.
Fikk endelig pakken der var det 3 plass å kun en jeg hadde bestilt!å dem sender faktura på faktura å påstår demjar sendt alle varene å truer med å anmelde meg for å ha bestilt flere ganger å ikke betalt!!! Blir politiet imorgen!

Antwort von Wearefit
Bestilte 3 tightser, fikk dem aldri.
Har skrevet flere mailer og aldri fått noe svar eller penger tilbake på 8 mnd.
Elendig nettside og kundeservice finnes ikke. Her har de faktisk fått betalt for varer de aldri har levert. IKKE kjøp noe fra dem.

Antwort von Wearefit
Bestilte og betalte for ev vare i mars 2024, har siden hverken sett bare eller pengene mine igjen. Har sendt utallige mail men dette fører ikle til noe. De forlangte i en av mailene at jeg måtte være høflig og vennlig i min henvendelse til dem, dette etter utallige henvendelser hvor min tålmodighet var på bristepunktet, det førte uansett ikke til noe.. ingen vare eller penger i retur! Jeg vurderer å anmelde!

Antwort von Wearefit
Bestilte varer i august 2023, og har fortsatt ikke mottatt ett år etterpå.
Får sporadisk svar dersom jeg ikke gir meg, men de sender fortsatt ikke varene! Bare svindel, ikke kjøp!!
Bestilte varer i fjor høst, fortsatt ikke fått varene eller pengene tilbake. Nå har de blokkert meg på mail.

Antwort von Wearefit
Jeg og venninnen min bestilte begge tightser herfra i januar. Ingen av oss har fått de. Vi har begge purret utallige ganger og får beskjed om det samme hver gang. De skal sjekke. Men de følger ikke opp. Purrer igjen, og igjen men det er ikke noe tråd i meldingene. ALDRI bestill herfra. Jeg håper noen tar skikkelig tak i dette snart!

Antwort von Wearefit
Har bestilt derifra for snart 3 uker siden, bestilte ekspress og ikke fått varene enda. De mener det var varer som var forhåndsbestilt (noe det IKKE stod på det når jeg bestilte, å nå nekter de å svare på Mail!) bestilt fra de tidligere og vært fornøyd, men skjønner jo nå at jeg burde lest her først. Nå blir det politianmeldelse for svindel.

Antwort von Wearefit
Skulle ha sjekket anmeldelser før kjøp her. Bestilt varer for 3 uker siden, ingenting har kommet. Ingen svar å få på kundeservice.

Antwort von Wearefit
Jeg bestilte varer i april som jeg aldri har mottatt. Jeg har sendt gjentatte e-post til dem, og bedt om å heve kjøpet. Når jeg endelig får svar etter flere måneder, beskylder de meg for å forsøke å svindle dem og ber om «bevis for at jeg ikke har mottatt varene». De vil deretter tilby meg tilgodelapp, men det ønsker jeg ikke - da jeg ikke har noen grunn til å tro at de vil sende meg noen varer. Jeg ønsker ikke å være kunde hos en bedrift som behandler kundene sine på denne måten. De slutter å svare igjen når jeg gjør det klart at jeg ønsker pengene tilbakebetalt. Dette er ren svindel, og jeg fraråder alle å handle hos dem.
Jeg bestilte varer fra dem i september 2023. Varene kom aldri, men sliter fortsatt med inkassovarsel fra Avarda som har overtatt fakturaen. Avarda forsøker å fraskrive seg ansvaret, men i følge Forbrukerrådet har de ingen sak da, jeg har bestridt kravet.
Ikke bestill noe fra dem. Det er umulig å få kontakt med dem. Dessuten mottar man aldri noen varer, kun faktura.
Bestilte og betalte 2 tights 1. januar. Ikke fått varene nå 7 mnd senere. De svarer meg ikke lenger fra kundeservice. Jeg kommer til å anmelde.

Antwort von Wearefit
Har bestilt hos Wearefit i September 2023 og enda ikke fått varene.
Sendte flere meldinger til kundeservice. Først fekk eg svar på dei at ting skulle bli ordnet men ingenting skjedde. Nå blir ingenting besvart lengre.
Pengene ser eg sikkert aldri igjen.
Anbefaler absolutt IKKE å handle hos Wearefit.

Antwort von Wearefit
Bestilte varer 10.mai,enda ikke kommet noe.Heller ingen svar på mail jeg sendte.
Har no mottatt varene,og er fornøyd med produktenene.Fikk tilbake svar på mail også😃

Antwort von Wearefit
I lang tid har jeg forsøkt som veldig mange andre å få pengene tilbake for varer jeg har betalt men ikke mottatt.
Pengene kan jeg nok se langt etter, da de forsøker å skyve alt ansvar på kunden- men samtidig prøver de å lokke deg til å bestille mer- altså svindle deg mer. Utrolig at de fortsatt får drive….
Dette er siste svar fre de:
Hei ❤
Pakken din er sendt for lenge siden. Hvis pakken ikke kommer frem så må du etterlyse den innen 14 dager slik at vi kan etterlyse den og kreve erstatning fra postleverandør om den ikke dukker opp. Det er egentlig ikke noe jeg får gjort med dette nå, beklager det! Jeg kan eventuelt gi deg en tilgodelapp på 249,- som kan brukes i nettbutikken i løpet av 2024. Den vil utløpe 31.12.2024. Du kan handle for mer enn det selvsagt og velge faktura om du ønsker slik at du ikke betaler før etter varene er mottatt ❤
Hvis jeg skal lage en slik tilgodelapp så trenger jeg en bekreftelse på at du ikke har mottatt varer, tilgodelapp, rabattkode, tilbakebetaling for denne ordren allerede. Eller at du ikke allerede har forsøkt å få tilbake penger via betalingsmetode du brukte eller banken. VI har dessverre opplevd mange svindelforsøk på dette gjennom årene og vi vil politianmelde alle fremover som forsøker å lure til seg gratis varer eller penger. Beklager at jeg må nevne det, vi stoler alltid på kundene våre og det gjør vi selvsagt på deg også. Vi må bare nevne det at når vi søker etter ordren din så må alt være på det rene slik at det ikke blir noen kjedelige etterspill 😊❤
Vil også nevne at vi nå har fått et massivt påfyll på lager, vi holder på å ligge ut enda mer de neste dagene. Du får 40% på varer som ikke allerede er nedsatt ved bruk av rabattkoden: spring40. Velkommen til vår nye nettbutikk: I tillegg kan du nå endelig også betale med faktura igjen og vi sender ikke faktura før ETTER pakken er sendt og hvis du vil bytte eller returnere så trenger du ikke betale i det hele tatt. Du betaler kun om du beholder varen😊❤
Ønsker deg en nydelig dag :)
Maja
Kundeservice
We Are Fit

Antwort von Wearefit
Kjøpte ein tights i oktober i fjor! Framleis ikkje mottatt varen (vi er nå i juli), sjølv etter å etterspurt den veldig mange ganger. Kundesevice er heilt ræva og det virker som det er ein robot som svarer på henvendelser. For guds skyld; STYR UNNA!!

Antwort von Wearefit
Bestilte varer 19/12-23 og enda ikke mottatt varene mine, har og betalt for de.. har aldri hatt problem med siden før, alltid fått varene etter kort tid. Men ikke denne gangen. Skulle få en tilgodelapp på 249kr som ikke er halvparten av det jeg betalte. God kundeservice vill jeg si.. styr unna!

Antwort von Wearefit
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.