Willys Sportfiske AB Bewertungen

1 381
TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mycket snabb leverans. Beställde på eftermiddagen ena dagen och fick det dagen efter. Det enda som drar ned betyget från max är att det är lite höga priser emellanåt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toppenbra. Blev till och med uppringd efter att jag gjort min order.Min vara va slutsåld hos leverantören men de håller på o tillverka fler till nästa säsong.och jag ska ändå inte ha min stolryggsäck... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde och betalade vara. Ingen leverans. Denna site är en scam. Varning!

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är alltid nervös när jag beställer från ett nytt ställe om man får de man beställt eller inte (Har hänt på ett annat ställe). Mycket bra, snabb leverans. Inte sista gången jag beställer från er om... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Angelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Willys Sportfiske är en av Sveriges största sportfiskebutiker. Välkommen in i vår webbutik eller besök vår butik i Västerås.

Kontaktinformationen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

1381 Bewertungen

(1 381)

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde och betalade vara, ingen leverans.

Beställde och betalade vara. Ingen leverans. Denna site är en scam. Varning!

1. August 2026
Willys Sportfiske AB-Logo

Antwort von Willys Sportfiske AB

Efter att ha sålt varor online i 26 år så var det väl kanske dags att springa på en stockholmare som inte kan ta till sig enkel information. Om du bara brytt dig om att klicka på spårningslänken i mailet med leveransbesked (som vi skickade samma dag som du lade din order) så hade du sett att Postnord hade din order. Sen så fastnade din försändelse i deras hantering och blev försenad, det beklagar vi men det är inget vi får en uppdatering per automatik, utan det blir vi varse om först när en kund hör av sig.
När du gjorde det så skickade vi om din order med DHL och efter att den legat på utlämningsstället i fyra dagar så hämtade du ut den. Sen fick du också den första försändelsen som gick med Postnord levererad. Så du fick två beställningar levererade men har bara betalat för en. Så vem har 'scammat' vem..?

Super helpful

Super helpful
Took home a rod for me to test despite it would be almost possible to sell it if I decided not to buy it...
Professional, skillful and aware on a level that not is that common...

22. Mai 2026

Supersnabba!

Första köpet från denna lite mindre? aktör i branschen, blixtsnabb leverans! Redan efter typ 10 min fick jag ett mail om att paketet gått iväg. Väldigt rimlig fri frakt gräns, underskatta inte de mindre butikerna, servicen blir väldigt personlig och upplevelsen i helhet i regel mkt trevligare.

5. April 2025

Snabb service

Snabb service, bra kommunikation med mkt olika tips och tålamod som jag bl.a. fick mindre av på en annan firma.
Kort sagt är det precis så här det skall gå till om man driver en firma som säljer varor eller tjänster och som gör att man kommer tillbaka.

5. Dezember 2024

Snabb leverans!

Sjukt snabb leverans, beställde dagen innan och fick den i postlådan dagen därpå! Är mer än nöjd med grejerna!

10. September 2024

Världens bästa service!

Helt fantastisk butik. La en beställning, blevv uppringd ett par timmar senare och fick frågan om jag ville ha linan på rullen jag beställt. Fick tips om linor som skulle vara bättre än den jag beställt, vi pratade och kom fram till en bättre lösning. Fantastiskt bra jobbat!

10. August 2024

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans! Beställer varorna på kvällen, 38 timmar senare ligger paketet utanför min dörr. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr