Window Proline B.V. Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

1. Lieferant von PVC-Fenstern
  2. Bau- und Instandhaltungsfirma

Vom Unternehmen geschrieben

Van harte welkom! Op het gebied van kunststof, aluminium en houten kozijnen bent u bij ons op het juiste adres! Ook voor andere producten zoals deuren, schuifpuien, rolluiken, dakkapellen, serres, screens, horren en ventilatieroosters. Het team van Window Proline staat voor u klaar! Als u meer wilt weten over de kunststof kozijnen, of u bent benieuwd wat de kosten zijn, wanneer u deze laat plaatsen door Window Proline, neem contact met ons op. Wij maken voor u geheel vrijblijvend een offerte op maat. Wij horen het graag wanneer wij u van dienst mogen zijn.

Mangelhaft

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

üç kağıtçı firma türkiyede benden…

een liegend bedrijf. De werknemer en eigenaar van het bedrijf komen uit Turkije. Toen hij naar Turkije kwam, hielp hij mij met het maken van advertenties en digitaal drukwerk. En ze hebben me mijn geld twee jaar lang niet gegeven. Ik raad je niet aan om te werken.

üç kağıtçı firma türkiyede benden reklam işi yaptırdı paramı vermedi. Adm Dijital Baskı Merkezi. 2 yıldırda ulaşamıyorum kimseye

7. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren zijn bij ons de kozijnen van…

Gisteren zijn bij ons de kozijnen van Window Proline opgeleverd. We hebben zowel de voorkant als achterkant laten vervangen.
Graag willen we jullie bedanken voor de probleemloze bestelling en montage.

Het ziet er prachtig uit en we zijn erg tevreden over zowel het advies, de levering als de montage door de uitstekende vakmensen.

Heel veel vergelijkingen gemaakt, maar Window Proline steekt daar boven uit. De kwaliteit en de prijsverhouding is heel erg goed.

Wij kunnen Window Proline daarom aanbevelen aan anderen!

Heel erg bedankt en veel succes verder!

9. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwaliteit aan het juiste adres

Ik wil graag mijn recensie plaatsen om u te laten weten hoe tevreden ik ben met mijn recente aankoop van het kunststof kozijn dat ik bij u heb gekocht. Ik wil graag mijn oprechte dank en waardering uiten voor de uitstekende service die ik heb ontvangen tijdens het aankoopproces en de installatie van het kozijn.

Vanaf het begin van mijn zoektocht naar een nieuw kozijn was ik onder de indruk van de kwaliteit en duurzaamheid van het kunststof kozijn dat u aanbood. Het feit dat het kozijn ook nog eens onderhoudsarm is, was voor mij een grote plus. Uw deskundige advies en begeleiding tijdens het aankoopproces hebben mij geholpen de juiste beslissing te nemen.

Na de installatie was ik zeer tevreden met de kwaliteit van het kozijn en de manier waarop het naadloos in mijn woning past. Het heeft mijn huis een moderne uitstraling gegeven en heeft de isolatie aanzienlijk verbeterd. Ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van het kozijn en de installatie ervan.

Nogmaals wil ik u bedanken voor de uitstekende service en het leveren van een hoogwaardig product. Ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige kunststof kozijnen en uitstekende service.

23. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij Window pro line een afspraak…

Bij Window pro line een afspraak gemaakt en binnen een week zijn ze komen inmeten. Levertijd plus minus 6 weken .deur en kozijn keurig geplaatst. Wij zijn erg tevreden en doen zeker komend jaar ook de kozijnen boven . Ze houden zich netjes aan hun afspraak.
Familie de jong .

6. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr