Winther Biler ApS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

!Kan varmt anbefale Winther biler! Rigtig gode mennesker da arbejder der jeg have fornøjelse af at handle med Oscar skide rar og smilende person Så vis I har kigget på Winther biler er det bare m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop købt en Dodge RAM TRX 1500 hos Winther Biler, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Vores sælger Casper var utrolig professionel, imødekommende og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi handlede bil med Oscar, en super behagelig og reel fyr. Vores tidligere bil blev taget i byt til en fair pris, der var lidt småting ved bilen vi købte, som blev imødekommet, trods delte synspunkt... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har handlet bil hos sælger Oscar, blev mødt med venlighed og ordentlighed. De aftaler vi havde indgået tlf inden fremmøde blev overholdt. Oscar havde god kendskab til bilen og modellen, han kun... Mehr ansehen

1. Gebrauchtwagenhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Køb og salg af nyere brugte biler

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk betjening af Oscar

Fantastisk betjening af Oscar fra start til slut. Helt fra første samtale i telefonen, på mail - til selve dagen hvor vi hentede bilen og fik en grundig gennemgang fra fabriksindstillinger til køreklar vogn

Tak for handlen det gør vi gerne igen 🥳

13. September 2025

Kun ros

Venlig og imødekommende, god service, styr på det hele og på ingen måde påtrængende. Vi er glade for vores bilkøb ved Winther Biler.

18. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god service fra Winther biler

Mega god service fra Winther biler. Der blev spurgt ind til en bil fredag morgen og allerede samme dag ved middagstid var den klar til afhentning. Ikke nok med Winther biler holder fyraften kl 17 kunne jeg hente bilen fredag aften kl 19 da jeg kørte helt fra Sjælland. Mega god service fra Casper Sejr, som tog opgaven i hænderne.

5. September 2025

God og ærlig service!

God og ærlig service!
Det var en fed oplevelse – det er jo ikke hver dag, man køber en næsten ny bil. Jeg synes, det var rigtig godt, at I var helt ærlige over telefonen. Nu har jeg kørt rundt en halv dag i min nye bil, og det føles som den helt rigtige beslutning at køre 300 km for at lave handlen.
Familien Laursen siger tak!”

6. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

From beginning to end an excellent experience

From beginning to end an excellent experience dealing with Winther Biler.
Helpful and professional , our needs and questions all covered.
Do yourself a favour and put Winther Biler on your list of car dealers when searching for your car in particular Casper Sejr

18. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og høj kvalitet hos…

Fantastisk service og høj kvalitet hos Winther Biler!

Jeg har netop købt min nye Audi A3 hos Winther Biler, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hele processen fra første kontakt til aflevering af nøglerne var professionel, tryg og imødekommende.

Personalet er venligt, kompetent og tager sig virkelig tid til at lytte til ens behov. Jeg følte mig godt vejledt hele vejen og fik ærlige og brugbare svar på mine spørgsmål. Bilen stod skarpt ved afhentning: nyserviceret, rengjort og klar til brug.

Det er tydeligt, at Winther Biler går op i både kvalitet og kundetilfredshed. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der er på udkig efter en ny eller brugt bil. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang, jeg skal handle bil!

Tusind tak for en fremragende oplevelse 🚗👏

8. Juni 2025

Super god service

Super god service, Casper fandt en løsning med video fremvisning, da jeg bor i den anden ende af landet🙏
Så det blev muligt at købe og få leveret min bil.

23. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ville klart anbefale Winther biler

Jeg ville klart anbefale Winther biler. Casper fuldte mig igennem hele købs processen, og man følte sig i trygge og komfortabele hænder hele vejen!

Når jeg skal kigge på bil igen, er det her det første sted jeg tager hen.

21. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og seriøs sælger jeg har købt…

Super god og seriøs sælger jeg har købt bil 5 gange ved 5 forskellige forhandlere
Men ingen af de andre kan måle sig med Winther Biler på god kundeservice jeg handlede med Casper aldrig har jeg fået så god behandling han gav den bedste byttepris og jeg kunne købe ladekablet til indkøbspris og så var der også helt nye bundmåtter med så der sparer jeg lidt penge og han var ærlig da jeg snakkede med ham i telefonen om hvordan bilen så ud den var som han havde sagt da jeg kom ned og så den næste gang jeg skal købe ny bil vil jeg helt bestemt se hvad de har og hvis de har den bil jeg vil have vil jeg helt sikkert handle med Winther Biler igen og jeg vil også anbefale dem til dem jeg kender

10. Jänner 2025

Vi handlede bil med Oscar

Vi handlede bil med Oscar, en super behagelig og reel fyr. Vores tidligere bil blev taget i byt til en fair pris, der var lidt småting ved bilen vi købte, som blev imødekommet, trods delte synspunkter.
Vi lavede en finansiering samt en udvidet dækning, hos dem, til konkurrencedygtige summer.
Alt i alt en rigtig godt oplevelse og et spændende bilhus, med unikke biler, at komme i. En klar anbefaling fra Aalborg!

13. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr