Jeg fik udført en rhinoplastik hos kirurg Abdul for 4 måneder siden, og jeg er virkelig glad for resultatet indtil videre. Min næse ser naturlig og æstetisk ud, og Abdul har et godt øje for prop... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg blev opereret af Annette. Jeg fik skiftet mine 20 år gamle implantater samt et stort brystløft. Hele forløbet lige fra første samtale til operationen har været yderst trygt og klinikkens servi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har i november sidste år fået et læbeløft af Annette Hougaard Chakera. Jeg kan ikke sige nok gode ting om min oplevelse. Fra start til slut blev jeg mødt med professionalisme, venlighed og omsorg.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik opereret min næse hos Abdul med et rigtigt flot resultat. Han ved, hvad han laver. De var alle super søde og dygtige på hospitalet, både direktøren, sekretæren, sygeplejerskerne og narkoselæge... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vestre stationsvej 12, 1. sal, 2960, Rungsted Kyst, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hurtig, kompetent og professionel behandling. God opfølgning, og i det hele taget en super behandling.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
En næseoperation, der gik helt galt. Blev opereret to gange, men næsen er skæv og dele af næsen er faldet sammen. I dag er den fyldt med filler for at skabe harmoni. Vil ikke anbefale dette sted til min værste fjende.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg har fået en BFO foretaget hos Agata med Annette som kirurg, og det har været den bedste oplevelse. Fra første besøg vidste jeg at det var Annette der skulle operere mig. Hun var så lyttende og samtidig super kompetent til at rådgive mig til at tage det rigtige valg.
Jeg var rigtig glad for at man hos Agata overnatter efter operationen, da det var dejligt at være i trygge hænder hos søde sygeplejerske Marie.
Kæmpe anbefaling herfra!!

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Man føler sig velkommen hos Agata i usædvanlig høj grad. Rådgivning og ekspertise er i top. Kan varmt anbefales!

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Agata har været den bedste oplevelse for mig. Alt personalet er så profesionelle, og kan virkelig sætte sig en ens sted. Både min narkoselæge, kirurg, og de sygeplejersker jeg havde, var SÅ gode. Det har virkelig været en god oplevelse, og jeg kan kun anbefale stedet til alle andre

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Kan simpelthen ikke rose Agata nok. De får 1000 stjerner fra mig. Den bedste oplevelse nogensiden. Lige fra ankomsten til udskrivningen. Havde det mest fantastiske døgn og ville gøre det hele igen. Så trygt, rart og hyggeligt. De sødeste kompetente kirurger, sygeplejersker og anæstesilægen.
I er de bedste og hvis nogen skal opereres skal de vælge jer. Det er nr.2 operation jeg får lavet hos Agata og ville altid vælge dem.
TAK TAK TAK især til Lilan, som har lavet mine perfekte operationer.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Har fået suget fedt, fjernet maveskind samt syet mavemuskler🙏🏻 kan klart anbefalet Agata til at løse opgaven ❤️ er dybt taknemlig for at kirurg Anette som har givet mig det fineste resultat. Har følt mig i trygge rammer og har fået den bedst behandling, blevet rådet og vejledt på bedste vis ❤️🙏🏻
Kæmpe tak fra mig til jer ❤️🙏🏻

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Fantastiske og søde personale! Jeg har sjældent været så tilfreds med noget..fik lavet en hage/kæbe fedtsugning af den dygtigste kirurg, Abdul.
Allerede 1 UGE efter operationen, ser mit ansigt helt fantastisk ud! Virkelig en boost til mit selvværd da det påvirkede mig meget negativt før. Fuldstændig symmetrisk resultat, ingen blå mærker og allerede så markant en forskel!
Søde sygeplejersker og receptionist også.
5 stjerner er bare desværre ikke nok:)

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg har fået lavet botox, filler og vampyrbehandling af Dida på AGATAs klinik i Hellerup. Yderst kompetent, omhyggelig og professionel behandling. En virkelig god oplevelse og meget tilfredsstillende resultat. Jeg kan varmt anbefale Agata og Dida.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg var for nogle uger siden forbi AGATA klinikken i Hellerup hvor jeg havde den bedste oplevelse hos sygeplejerske Dida, jeg fik lavet min kæbe og kæbelinje med filler.
Det var min første filler behandling nogensinde og Dida var fra den første forundersøgelse, imødekommende, rar og professionel. Og gennem en behagelig dialog hvor Dida tog sig god tid til at lytte til mine ønsker, fandt vi ud af hvad vi synes var bedst og naturligt for mit udseende. Og jeg er SÅ glad for resultatet!
Tusind tak for hele oplevelsen og behandlingen. Jeg kan varmt anbefale AGATA og Dida som behandler, og det er hvertfald ikke sidste gang jeg får lavet noget hos ham.

Alle pengene værd.
Jeg er så glad for mine nye bryster. Selv om de stadig er ømme og jeg ligner en Brøndbyfan, så er jeg allerede vild med resultatet. Jeg kan kun anbefale Annette. Dygtig og kompetent. Forklare alt ned i mindste detalje. Man føler sig virkelig tryg. Min varmeste anbefaling gives. Glæder mig vildt til de næste måneder når hævelse m.m forsvinder og man rigtig kan se resultatet. Men som det er nu kan det kun blive godt. Jeg har virkelig fået mine ungdoms bryster igen. De sidder så flot. Og Annette siger sin mening om hvad hun mener der kan og skal i. Virkelig dygtige medarbejdere. Og Marie skide sød sygeplejerske. Stakkels hende der skulle ta dræn ud. Men hun er sgu guld værd. Jeg takker jer så meget. Alle pengene værd. Og 5 stjerner fra mig.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Fik lavet min nye flotte næse af den dygtige kirurg Abdul Hayee Tareen. Han tog sig god tid og forklarede forløbet inden. Så vi begge var enige om udfaldet. Elsker min nye næse. Og takker Abdul og Annette 🥰 Efterfølgende blev jeg passet og plejet af søde Marie Schultz. Har fået foretaget andre operationer tidligere hos Agata og jeg elsker resultatet. Tøv ikke med at bestille en tid hos dem, jeg fortryder at jeg ikke fik det gjort før. I får mine bedste anbefalinger, tak fordi i er så dygtige og utrolig søde 😍

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Kan varmt anbefale Anette.
Super sød og kompetent. Jeg er meget tilfreds.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
På trods af, at det var et meget småt indgreb som jeg skulle have foretaget, blev jeg ikke mødt med andet en forståelse og omsorg fra start til slut, da jeg gjorde det klart, at jeg var nervøs for nåle og indgreb.
Der blev taget virkelig godt hånd om mig og det var en rigtig god oplevelse.
Fantastisk personale

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg har fået lavet flere ting hos Agata og er meget glad for de gode resultater. Det er en meget professionel og alligevel personlig behandling jeg har oplevet , lige fra sekretær til den sygeplejerske der har været ved indlæggelse. Abdul har været meget sød og vedholdende indtil vi var tilfredse med resultatet. Jeg vil varmt anbefale alle Privathospitalet Agata. MVH Anne

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
På Agata Nordsjællands Privathospital bliver du behandlet med stor faglighed og stolthed for det arbejde der udføres. Dine ønsker og behov bliver respekteret. Jeg har nu for tredje gang været i deres kyndige hænder og vil til en hver tid gøre det igen. Jeg har anbefalet Agata, og Abdul til flere af mine venner og kolleger.
Sygeplejerskerne der passer på en, efter operationen er varme, imødekommende og top professionelle.
Mange tak, er så glad for resultateterne

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg kan varmt anbefale Agata-privathospital. Anette er fantastisk dygtig og man er i gode og trygge hænder hos hende.
Jeg oplevede at alle var søde og imødekommende og super professionelle.
Mine varmeste anbefalinger til Agata.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Min oplevelse med Agata, er helt fantastisk. Super professionelle personale. Abdul er helt fantastisk og helt nede på jorden. Kan kun sige at resultaterne er simpelthen så gode og er mega tilfreds.
De får mine varmeste anbefalinger og jeg kommer igen

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg har endnu engang fået lavet botox ved Dida, som simpelthen er så skøn, professionel, dygtig og omhyggelig med sine behandlinger. Fuldstændig smertefrit og nemt.
Mine varmeste anbefalinger :-)

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.