AGATA Nordsjællands Privathospital Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet flere ting, på en gang, og af to forskellige kirurger. Jais og Abdul var begge med i hele forløbet , og gav hinanden sparring . Jeg er sikker på jeg har fået den bedste behandlin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik udført en rhinoplastik hos kirurg Abdul for 4 måneder siden, og jeg er virkelig glad for resultatet indtil videre. Min næse ser naturlig og æstetisk ud, og Abdul har et godt øje for prop... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev opereret af Annette. Jeg fik skiftet mine 20 år gamle implantater samt et stort brystløft. Hele forløbet lige fra første samtale til operationen har været yderst trygt og klinikkens servi... Mehr ansehen

1. Klinik für Plastische Chirurgie
  2. Kosmetische Gesichtsbehandlung
  3. Privates Krankenhaus
  4. Hautpflegeklinik
  5. Spezialklinik

Über AGATA Nordsjællands Privathospital

Vom Unternehmen geschrieben

Specialister inden for kosmetisk plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Vores team på AGATA er specialister inden for plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger, og vi benytter os altid af de nyeste og sikreste metoder og teknologi, når du modtager en behandling på vores privathospital. Vores højeste prioritet er, at du som patient kan føle dig i trygge hænder, når du vælger en kosmetisk behandling eller operation hos os.

Hervorragend

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Den bedste oplevelse på Agata Privathospital

Jeg har i mange år været rigtig træt af de store fedtdepoter jeg havde på hofte og flanke.
Jeg har ledt efter en løsning og har prøvet forskellige steder, men intet hjalp.
En dag sad jeg og opsøgte oplysninger evt billeder, og der var netop en der havde krop som mig, som var blevet hjulpet på Agata Privathospital.
Jeg opsøgte dem, jeg fik en forundersøgelse hos Abdul, han er meget præcis, og kompetent, og ved lige præcis hvordan han hjælper dig med at få et super godt resultat, og han forklarer hvordan han vil gøre, så det passer til netop din krop. Jeg har været der 2 gange, det bedste team jeg har oplevet, den bedste kirurg og de sødeste sygeplejersker og super god narkoselæge.
Alt var klar når jeg er kommet, de gør mig tryg og de hver især hjælper virkelig meget.
De bedste resultater har jeg fået, jeg er virkelig taknemmelig, netop det har Abdul og hans team gjort for mig og det har gjort mig til en lykkelig dame.
Derfor anbefaler jeg helt klart Agata Privathospital, hvis du skal vælge et sted til din næste operation.
Stedet er lyst og venligt, dejlig atmosfære og skønt personale som modtager dig med det samme man kommer på besøg ved dem.
Fem stjerner er ikke nok til dem, 10+ for det bedste Privathospital.
Mvh Tina Mulvad

5. November 2025

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital

Tusinde tak for dig, kære Tina! Sikke nogle fantastisk søde ord du har skrevet til os 🥰 Alle på klinikken er dybt taknemmelige for din fine anmeldelse ❤️ Tak for at dele din oplevelse med os! Vi sigter altid efter at alle vores patienter får en oplevelse som din 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor maveplastik, opstramning af bugvæg og fedtsugninger

Jeg har fået et rigtig flot resultat. Annette har været en fantastisk læge og har gjort sit allerbedste for både min mave og mit udseende. Hun er omsorgsfuld, lyttende og forstår præcis, hvad man har behov for – også uden at man selv behøver at sige det.

Annette var tilgængelig næsten døgnet rundt, når jeg havde brug for hjælp eller rådgivning. Man føler sig virkelig tryg i hendes hænder.

Jeg vil også sige, at det generelt er utrolig behageligt at være på Agata. Alle er så imødekommende og venlige mennesker, og man mærker, at de virkelig går op i deres patienter.

Jeg kan varmt anbefale både Annette og hele Agata-teamet. 🌸

10. April 2025

Kære du,

Tusinde tak for de søde og og for at give dig tid til at skrive din oplevelse hos os 🙏🏻
Hvor er vi stolte over at du har haft en så god og tryg oplevelse hos Annette Chakera og med hele vores team - Hav en rigtig dejlig dag! ❤️

Er trygt sted at vælge

Jeg har været patient hos Agata flere gange over en lang årrække. Har altid været tryg og fået en god behandling.
Kan anbefales

16. November 2025

Kære Gitte,
Mange tak for de 5 stjerner og tak for dine søde ord 🙏🏻 Vi er meget stolte over at du bliver ved med at vælge os til dine indgreb - Hav en rigtig dejlig dag! ❤️

Det var ok

Det var ok. Jeg glad fordi jag har valgt den operation i 22 august 2023

30. Dezember 2024

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital

Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse og for de 5 stjerner.

Hav en skøn dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behagelig og imødekommende kirurg.

Tak til Annette og hendes dygtige kollegaer for et helt igennem professionelt forløb. Annettes behagelige og rolige væremåde fik oplevelsen til at være god på trods af min udbredte nåleskræk. Vil ikke tøve med at anbefale klinikken.

9. Oktober 2025

Kære Flemming,
Mange tak for at fortælle om din oplevelse hos Annette - Tak for dine søde ord 🙏🏻 Vi er meget stolte over din fine anbefaling - Hav en skøn dag! ❤️

Fantastisk oplevelse!!

Fantastisk oplevelse!! Jeg har fået lavet fedtinjektioner i ansigtet omkring øjnene af plastikkirurg Abdul Tareen. Jeg er overmåde glad for resultatet, og kan absolut anbefale klinikken. Jeg har fået et mere friskt og ungdommeligt udseende. Sød receptionist og dejlige lokaler, alle mine bedste anbefalinger herfra.

18. September 2025

Kære Marie,
Tusinde tak for at give dig tid, til at fortælle om din oplevelse hos os 🥰 - Vi er glade for at du har fået et flot resultat og en god oplevelse hos os🙏🏻 Hav en rigtig dejlig dag! ❤️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette sted kan ikke anbefales

Ganske forfærdelig og uprofessionel klinik. Har været igennem et forløb på halvandet år med gener og smerter efter tydelig fejloperation ifm udskiftning af implantater.

Meget arrogant kirurg Annette, der hårdnakket ikke erkender sin fejloperaration. Efterfølgende forsøg på overfladiske korrektioner hjalp aldrig og skulle have været løst grundlæggende anderledes fra starten. Trods enslydende klager om smerter og dokumentation gennem halvandet år bliver der ikke lyttet, men nærmest bare smilet arrogant af en, og alt, hvad man anfører, bliver konstant modsagt / ignoreret.

Meget dyrt og ubehageligt forløb, jeg i den grad ville ønske at have været foruden. Jeg må nu af egen lomme betale for en dyr reoperation hos anden klinik, da jeg ikke kan leve med de smerter og gener, operationen har medført.

Dette sted kan absolut ikke anbefales.

----

Kommentarer til jeres svar: Vi har ikke samme opfattelse af forløbet, og flere ting i jeres svar er simpelthen ikke korrekte.

29. Oktober 2025

Kære patient.

Vi er oprigtigt kede af, at du ikke oplever den tryghed og tilfredshed, vi stræber efter at give alle vores patienter. Vi forstår, at dit forløb har været følelsesmæssigt belastende, og vi har gennem hele processen taget dine gener og bekymringer alvorligt.

Du kom til os med kapseldannelse og ruptur af tidligere opererede implantater og et nyt traume på det ene bryst. Du har gennem halvandet år haft et meget tæt forløb hos os, hvor vi har forsøgt at hjælpe dig bedst muligt. Det inkluderer flere gratis behandlinger og revisioner – herunder to kirurgiske justeringer og tre laserbehandlinger – udført for at imødekomme dine gener og ubehag. Du har desuden haft gentagne kontroller og grundige samtaler med kirurgen, samt vores øvrige personale undervejs. Vi har haft lange e-mail og SMS-korrespondancer, på alle tidspunkter af døgnet, samt gentagne kontroller.

Både ved kliniske undersøgelser og på dine før- og efterbilleder fremgår det tydeligt, at resultatet er teknisk veludført, og at implantaterne sidder korrekt. Brysterne fremstår pæne og harmoniske, og det har du også givet udtryk for selv, da vi har fremvist dig, dine billeder.

Vi forstår, at du stadig oplever ubehag, men når resultatet objektivt set er tilfredsstillende, er der desværre ikke yderligere kosmetiske kirurgiske muligheder, der med rimelighed kan afhjælpe dine gener.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover, og du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du på et senere tidspunkt ønsker en rolig og professionel samtale om dit forløb.

Rigtig god oplevelse!

Abdul er super dygtig, grundig, empatisk, ærlig og meget professionel. En virkelig god oplevelse.

11. August 2025

Kære Louise,

Tak for dine søde ord. Jeg er glad for at du havde en god oplevelse hos Abdul. Vi håber at se dig igen snart.

BFO udskift samt brystløft

Jeg blev i går opereret - udskift af implantater samt brystløft. Det var Anette der opererede mig og der var ikke et øjeblik hvor jeg var nervøs. Jeg følte mig taget i hånden hele vejen;-).
Sødeste narkoselæge, sødeste sygeplejersker, en virkelig sød medarbejder som lavede speciel mad til mig som jeg kunne tåle, den anden læge som var i huset i går kom også ind og lige så til mig inden han gik. Ej men altså et team - alle her været SÅ sød! Og ikke mindste Sarah som er sekretær - hun har besvaret alle min spørgsmål (og der har været mange) og stadig med et smil på læben gennem beskeden:-)
Kan KUN på det kraftigste anbefale AGATA ♥️♥️♥️🎉🎉🎉

23. September 2025

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital

Tusind tak for din anmeldelse og dine søde ord😊
Det er så skønt at høre at du har følt dig taget godt i hånden hele vejen og har fået svar på dine spørgsmål igennem forløbet ♥️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Annette kan noget helt særligt...

Kan kun anbefale Annette til alle der ønsker en meget dygtig, empatisk og super perfektionist og æstetisk kirurg. Jeg har været igennem flere operationer pga. udskiftning af mine implantater hos andre velansete kirurger, men med komplikationer som kapseldannelse, et drejet implantat, assymatri. Det var først da jeg kom under Annette’s kniv, at jeg fik et superflot resultat, uden kapsel, fin symmetri og de fineste tyndeste ar. Jeg er endelig glad igen for det jeg ser i spejlet :0)

10. Dezember 2024

Kære Christina,

Mange tak for din anmeldelse😊 Jeg er så glad for at høre at dit resultat er blevet superflot og at du er glad for dit spejlbillede! Hav en skøn dag 💛

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik en Deep plane facelift hos…

Jeg fik en Deep plane facelift hos Abdul, men er meget utilfreds med resultatet. Jeg har fået et meget grimt ar under hagen og der er opstået en fold i huden fra halsen op til mit venstre øre. Der udover har jeg fået en masse nye rynker omkring øjnene, som jeg ikke havde i samme grad før operation. Årsagen er at han kun lavet et pandeløft og ikke et tindingeløft som ellers burde være en del af indgrebet. Samt en skæv overlæbe. Der tilbydes ingen reel korrektion efter operationen, kun mod ekstra betaling, hvilket er helt urimeligt efter en pris på 165000kr. Nu må jeg bruge de andre læger til at rette hans fejl. Meget skuffende.

18. Februar 2025

Kære Soheila
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du føler dig skuffet over dit forløb hos os – det er aldrig den følelse, vi ønsker, at vores patienter skal sidde tilbage med.

Jeg kan se i din journal, at du og kirurgen havde flere samtaler både før og efter operationen, hvor I bl.a. drøftede ar, hudfold og forventet helingsproces. Ar og midlertidige hudfolder er en naturlig del af alle kosmetiske indgreb, og kirurgen har vejledt dig i, at disse oftest bedres over tid. Skulle de ikke bedres, vil vi naturligvis gerne tilbyde en løsning.

Når det gælder rynker omkring øjnene, viser dine før-billeder desværre, at de allerede var til stede inden operationen. Det er vigtigt at understrege, at disse ikke kan påvirkes af et pande- eller tindingeløft, og derfor ikke er en del af det udførte indgreb.

Vi kan også se i journalen, at du selv ønskede at ændre og reducere indgrebene i din oprindelige operationsaftale, for at opnå en lavere pris. Det betyder naturligvis, at de områder, der blev fravalgt, ikke indgår i det resultat, vi kan stå inde for.

I forhold til korrektioner efter en operation tilbyder vi naturligvis opfølgning uden ekstra omkostning, hvis der er behov for justeringer relateret til det indgreb, der er udført – inden for det første år. Det gælder dog ikke områder, som ikke har været en del af din aftale.

Vi forstår godt, at dine forventninger måske har været anderledes, men vi står altid til rådighed for en åben dialog.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan gennemgå dit forløb og finde den bedste løsning for dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er jo bare en fantastisk klinik/et…

Det er jo bare en fantastisk klinik/et hospital, hvor man bare føler sig såå.. velkommen og en dejlig rolig stemning. :-) Kan varmt anbefales.

30. Juni 2025

Kære Anne
Tusinde tak for din anmeldelse og dine søde ord - Tak for dit besøg hos os - Vi håber på at se dig igen en anden dag ♥️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk næseoperation hos Dr. Tareen – Et mirakel efter en mislykket første operation"

Jeg kan ikke være mere tilfreds med min næseoperation, som blev udført af Dr. Tareen. Efter den første næse operation i Danmark, som jeg var så utilfreds med resultatet, og jeg var ekstremt nervøs for at gå under kniven igen. Men Dr. Tareen viste sig at være en fantastisk kirurg og gjorde et mirakel med min næse.

Operationen fandt sted den 14. februar 2023, og jeg kan ærligt sige, at det har været en af de bedste beslutninger i mit liv. Dr. Tareen er simpelthen den bedste kirurg i hele Danmark – og jeg vil gå så langt som at sige, at han burde anerkendes internationalt. Han har givet mig en næse, jeg kan være stolt af, og jeg kan ikke takke ham nok for det.

Jeg har været på flere opfølgende aftaler for at følge udviklingen af min næse, og jeg har været dybt tilfreds med resultaterne. Jeg vil også gerne fremhæve Agata, som har været en stor støtte i processen. Jeg har også mødt Dr. Anette, og vi har aftalt at holde kontakten for eventuelle fremtidige aftaler.

Alt i alt er jeg ekstremt glad for resultatet, og jeg kan varmt anbefale Dr. Tareen til alle, der overvejer næseoperation. Jeg har fået en ny selvtillid, og min næse ser fantastisk ud – takket være en utrolig dygtig kirurg!

Vi ses igen♥️ Tak Agata

6. März 2025

Kære Shereen,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse!
Waow nogle fine ord.😍
Jeg er glad for at du havde en god oplevelse, trods nervøsitet.
Tak for at du gav dig tid til at fortælle os om dit forløb og hvor er vi stolte af at have hjulpet dig med at få selvtilliden tilbage og en fantastisk næse, du stolt kan vise frem 🥰

Håber på at se dig igen, snart.♥️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kirurg siger han vil tage en biopsi og…

Kirurg Abdul siger han vil tage en biopsi og ikke opere mig den dag , jeg kommer ind ved siden af og han opererer mig med det samme uden at fortælle det . Det var hud cancer
Han fortæller at han ikke ville fjerne sting , men fjerner dem uden bedøvelse og uden at sige det til mig.
Operation såret er fyldt med betændelse og kirurg renser det ikke i bund , det kan først hele når betændelse er væk , på Roskilde plastik kirurgisk afdeling rensede de det i bund og det var helet i løbet af 3 uger .

1. Dezember 2023

Kære Dorthe,

Vi er kede af at du føler kommunikationen mellem dig og din kirurg ikke var tydelig nok. Vi går meget op i at alle vores patienter føler sig velinformerede i alle trin af deres behandlingsforløb hos os, og vi tager altid feedback til os for at kunne forbedre vores dialog fremover.

Efter at have undersøgt dig grundigt vurderede din kirurg at din tumor var i højrisiko grundet dens størrelse og placering, og beslutningen om at handle med det samme blev truffet for at beskytte dit helbred bedst muligt. Vi forstår at det har været skræmmende, men dette er blevet gjort i fuld overensstemmelse med de gældende standarder og retningslinjer.

Styrelsen for Patientklager har vurderet din sag og konkluderet, at behandlingen blev udført korrekt og som enhver erfaren specialist ville have gjort i samme situation, for at beskytte dig og dit helbred på længere sigt.

Vi er naturligvis glade for at høre at du er helet godt. Alle kirurgiske indgreb indebære desværre risicier som infektion og længere helingsprocesser, og vi bestræber os altid på at få et godt samarbejde med vores patienter om den fornødne pleje af operationssåret, da det er i vores og din interesse at du heler godt efter din behandling.

Vi håber, at du med tiden vil kunne se nødvendigheden af den behandling, du modtog fra os. Vi ønsker dig al held og lykke i fremtiden.

Meget tilfreds med BFO

Jeg har fået udført BFO af Annette for nu 8 måneder siden, og jeg er meget tilfreds. Resultatet er blevet flot og størrelsen passer proportionelt rigtig godt til min krop, hvilket var meget vigtigt for mig. Annette er virkelig pædagogisk, tillidsvækkende og professionel. Narkoselægen var tilsvarende virkelig rar og virkede dygtig. Eneste lille minus var sekretæren, som ikke var særlig imødekommende i sin facon. Men alt i alt er jeg yderst tilfreds med mit forløb og med, at jeg valgte at få min operation hos Agata og Annette. Jeg kan kun anbefale dem.

25. März 2024

Kære Lea,

Hvor skønt at høre at du har haft så god en kommunikation med din kirurg og har fået et resultat, som er lige som du ønskede dig.
Det er yderst sjældent at nogen har en finger at sætte på vores sekretær, men vi er alle mennesker som kan have en off-dag.
På trods af dette, er vi taknemmelige for din anbefaling af os, og vores hospital - Tak for at dele din oplevelse med os 🙏🏻

Alt perfekt

Alt perfekt. Blev for 1 uge siden opereret af dygtige Annette. Fik en maveplastik. Alt spiller bare. Plastikkirurg Annette er omsorgsfuld og perfektionist, hvilket gjorde hele forløbet trygt. Sygeplejersker, anæstesi og resten af teamet gør, at man næsten føler at man er på topklasse wellness ophold. Hospitalet et lækkert og indbydende. Resultatet allerede nu, er verdensklasse. Vil til hvert en tid anbefale AGATA klinikken.

29. August 2024

Kære Lena,

Tusinde tak for de skønne ord😊 Vi sætter utrolig meget pris på dem.
Hav en dejlig dag 💛

. Varmeste anbefalinger

Jeg ønskede at få gamle bryst implantater opereret ud da det ene var itu. Jeg konsulterede Annette fra Agata med mit ønske. Jeg blev mødt af en meget professionel, imødekommende og inspirerende kirurg. Annette havde flere forslag i forhold til mit ønske om ikke at få nye implantater men derimod at vende tilbage til mit naturlige bryst. Jeg følte mig i ekspert hænder og valgte at få lavet et brystløft i samme omgang som implantaterne blev fjernet og vævet omkring renset op. Jeg blevet mødt på operationsdagen af hjertevarme sygeplejersker, et super dejligt ene værelse med dejlig udsigt, tv og ro. Blev opereret af et super professionelt team, og fik 1 klasses betjening i alle henseende. Blev tilset tit af de sødeste og dygtigste sygeplejersker, af Annette før hun forlod hospitalet, fik super lækker mad, flere valgmuligheder og frugt/ kolde drikke ad libitum. Rent og pænt og en oplevelse af et godt samarbejdende team der respekterer hinandens profesionelle faglighed. Havde stort set ingen smerter under hele forløbet, heller ikke hjemme. Blev ved udskrivelsen dagen derpå tilset af kirurgen og havde mobil nr. til Annette som jeg ubegrænset have mulighed for at benytte, hvis det opstod spørgsmål, med relevans til operationen. Jeg er ydmyg og yderst tilfreds med mit resultat her 1 måned efter operation - giver mine aller varmeste anbefalinger til dette hospital.

29. August 2024

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital

Sødeste Pia ❤️ Tak for at dele din oplevelse med os! Vi sigter altid efter at alle vores patienter får en oplevelse som din 🥰

Dejligt at hører din flotte beskrivelse af vores hospital og personale og at du er yderst tilfreds med dit flotte resultat😍
Hav en skøn dag ❤️

Jeg er så glad

Jeg er blevet opereret af Annette Chakera af to omgange; først et brystløft og så for en indadvendt brystvorte. Og jeg er så glad for begge resultater! Annette er professionel, super dygtig og meget omhyggelig. Tak også til Sarah, som har koordineret på bedste vis. Personalet på klinikken i øvrigt har jeg også oplevet som yderst professionelt og imødekommende. TAK

22. November 2023

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital

Søde Karin, Tak for din flotte anmeldelse 😍 Tak for at dele din oplevelse med dine to operationer hos os.
Dejligt at høre at du er glad dine resultater 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe DP face and neck lift inklusiv dobbelt øjenlåg, tindingeløft, fat grafting

Annette har et æstetisk øje og ved hvad der er muligt. Hun fik næsten frie hænder og jeg (kvinde 56) nærmer mig nok mit eget spejlbillede for 20 år siden nu. Annette og Abdul opererede mig.
Naturligt fint resultat ser jeg ind i.
Det var en stor deep plane operation. Det er ikke “a walk in the park” men jeg har følt mig tryg hele vejen, i eksperthænder og ikke på noget tidspunkt fortrudt det mindste.
Alle de involverede kirurger, anæstesi, sygeplejerske - alle bare dygtige!!!
Jeg vil virkelig anbefale at tage Agata med på råd og stole på deres dybe ekspertise og bare “go for it 🤩” 😍

8. Juli 2024

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital

Kære Henriette - Tusinde tak! Sikke en flot anmeldelse 🥰 Vi er glade for at du er vild med dit flotte resultat 😍
Hav en fantastisk dag ❤️

Læbeløft!!!

Jeg har i november sidste år fået et læbeløft af Annette Hougaard Chakera. Jeg kan ikke sige nok gode ting om min oplevelse. Fra start til slut blev jeg mødt med professionalisme, venlighed og omsorg. Anette tog sig tid til at lytte til mine ønsker og bekymringer og hun forklarede produceren grundigt, hvilket gav mig stor tryghed. Selve operationen blev udført med høj præcision og opmærksomhed på detaljer. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem.

30. November 2023

Kære Sara

Tusinde tak for at give dig tid til at skrive din anmeldelse. Det er dejligt at høre at du har haft så god en oplevelse hos os. 🙏🏻

Rikke - Team AGATA

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr