Jeg fik udført en rhinoplastik hos kirurg Abdul for 4 måneder siden, og jeg er virkelig glad for resultatet indtil videre. Min næse ser naturlig og æstetisk ud, og Abdul har et godt øje for prop... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg blev opereret af Annette. Jeg fik skiftet mine 20 år gamle implantater samt et stort brystløft. Hele forløbet lige fra første samtale til operationen har været yderst trygt og klinikkens servi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har i november sidste år fået et læbeløft af Annette Hougaard Chakera. Jeg kan ikke sige nok gode ting om min oplevelse. Fra start til slut blev jeg mødt med professionalisme, venlighed og omsorg.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik opereret min næse hos Abdul med et rigtigt flot resultat. Han ved, hvad han laver. De var alle super søde og dygtige på hospitalet, både direktøren, sekretæren, sygeplejerskerne og narkoselæge... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vestre stationsvej 12, 1. sal, 2960, Rungsted Kyst, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Fagligt dygtig og venligt personale. Stor empati, så jeg vil benytte Agata igen.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Super professionel behandling og meget vellykket mave alloplastik med det flotteste resultat. Kan kun anbefales.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Super venligt personale og proffesionelt team, mit resultat blev som forventet. Jeg kan varmt anbefale AGATA, jeg var ikke ytryg omkring mit indgreb og er i dag glad for resultatet.
Super søde og dygtige læger samt sygeplejersker. Man føler sig rigtig tryg og Velkommen. Jeg fik lavet fedtfillers i hele Ansigtet og mængden af fedt passer perfekt til mit udseende. Min hud er osse blevet flottere og meget mere glat og ungdommelig.
Mange tak til Jer alle på Agata Privathospital
Jeg fik lavet et stort brystløft af Lilan den 21/6. Jeg er so fare SÅ tilfreds resultatet er bedere end jeg havde håbet på og Lilan er så super sød, lyttende og skide god til hendes job!🙏🏻 jeg har følt mig i trykke hænder hele vejen igennem, og vil klart anbefale Agata til alle!! Jeg kommer helt sikkert tilbage og får lavet mere en dag ❤

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg var til en næse-konsultation i maj 2021 og gik derfra med en skøn mavefornemmelse. Abdul er en super professionel kirurg. Han kunne forstå mine ønske, illustrere dem for mig, samt give mig en idé om, hvad der var muligt. Da jeg mødte ind til OP-dagen i juni 2021, blev jeg budt dejlig velkommen og taget godt af under hele forløbet.
Resultatet er blevet som forventet. Jeg er yderst glad for, at jeg valgte Agata.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg har desværre haft både en ubehagelig oplevelse og et negativt resultat fra AGATA. Jeg fik i november måned 2020 fedtsuget mine lår hos Abdul på klinikken i Frederikssund, hvor jeg under operationen, som var i lokal bedøvelse, ikke fik nok bedøvelse. Da jeg pludselig mærker en enorm smerte, hvor jeg får koldsved, begynder at ryste og ikke kan klare det mere, bliver sygeplejersken tilkaldt, og hun fortæller blandingsforholdene til Abdul. Han siger, at det er blandingen ved fuld narkose hun har givet mig, og derfor langt fra nok bedøvelse til en lokalbedøvelse.
Heldigvis får jeg mere bedøvelse, og vi fortsætter operationen.
Desværre bliver det langt fra som forventet.
Mine lår er ikke ens, og på højre lår er der suget for “dybt” ned over knæet, så der er et helt hul ind i låret. Det hul har forårsaget mig en masse smerter og lammelse ved området efterfølgende. Jeg kan ikke længere dyrke motion, som jeg kunne før operationen, da det niver inde i benet og en brændende fornemmelse kommer. Lammelsen er så småt begyndt at blive lidt mindre - heldigvis!
Jeg har forsøgt flere gange, at kontakte klinikken, og først svare Abdul tilbage, at han kan give mig binyrebarkhormon i “hullet” over knæet for at mindske smerterne. Han foreslår også vanddrivendemiddel. Hvorfor ved jeg ikke helt.
Jeg Beder om en tid til konsultation fordi, at jeg er så ked af resultatet, hvor jeg både har smerter, men samtidig kan man ikke se en forskel på før- og efterbilleder. Jeg har sat billederne op imod hinanden fra operationsdagen og nu et halvt år efter, og folk gætter simpelthen på, at førbilledet er efterbilledet. Super ærgerligt, at have betalt 40.000 kr. for sådan en oplevelse med negative resultater. Abdul ønsker ikke at refundere beløbet eller blot noget af det, da han ikke mener, at det fjerner mine nu kroniske smerter. Så jeg har spildt rigtig mange penge desværre.
Jeg kan ikke længere få kontant til Abdul. Flere mails er sendt, men ingen respons.
Nu er patientsklagenævnet kontaktet, og de vil gerne have en skriftlig korrespondance, derfor har jeg forsøgt på mail til AGATA.
Jeg håber ikke, at andre er lige så uheldige som jeg hos dette sted.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Vil på det varmeste anbefale AGATA klinikken og ikke mindsk plastikkirurg Abdul Hayee Tareen, ikke alene er han en super dygtig kirurg, med fagligheden i højsæde men han er også yderst behagelig, han er omgivet af et hold af personale der virker som som de er håndplukket alle super dygtige og man mærket en dejlig ånd i klinikken ikke mindst på grund af Abbuels kone Aneela der styre klinikken på den sådan måde at man som pt/kunde føler sig yders velkommen fra man træder ind af døren ❤️... Det er ikke sidste gang jeg er på AGATA Klinikken

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Kan kun anbefale Agata. Altid søde personer og faglige dygtige, man føler sig tryg i de dejlige omgivelser. Min bedste anbefaling❤️❤️❤️😇😇

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg fik lavet MMO, efter et stort vægttab på 46 kilo, hos kirurg Abdul Tareen. Mit resultat er blevet over alt forventning, både størrelse på implantater, placering af ar og opstramningen af maveskindet sidder bare lige i øjet!
Jeg føler virkelig at Agata har lyttet til mine ønsker og taget imod mig med åbne arme - lidt som en familie. På dagen for min operation fik jeg både skønne blomster ved ankomst og en stor enestue med Netflix - efter operationen mødte jeg min yderst beundringsværdige sygeplejerske Dorte - hun gjorde mit ophold fuldstændig smertefrit og yderst behagelig, både med gode snakke om aftenen, anbefalinger på Netflix, frugtsalat om morgenen og gode tips og tricks generelt.
Jeg kunne ikke være gladere for mit forløb hos Agata, de ved hvad de laver og tager også gerne ekstra tid til dig.
Tak for jeres gode arbejde!

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg har kun godt at sige om min øreflip reduktion på Agata privathospital i Frederikssund. Fantastisk dygtig kirurg. Er meget meget glad for resultatet.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Altid professionelle behandlinger med de nyeste teknikker. Der bliver lyttet til dine behov og forventninger, så du kan føle dig tryg ved dine valg.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg har kun positivt at skrive om min behandling. Sødt og dygtigt personale og superdygtige læger. Jeg har følt mig tryg og i de bedste hænder

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Syntes det er et fantastisk sted men føler sig så tryk i deres hænder hele vejen i gennem og har fået et fantastisk resultat ind til vider 😘🙏❤️❤️

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Har fået lavet ansigtsløft og fedtsugning af hals ! Jeg er så tilfreds med resultatet ! Og har hele vejen igennem, fået en fin og professionel behandling ! I har min varmeste anbefaling ! Tak 🙏

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Altid den bedste service og omhyggelig råd og vejledning.
Tusind tak🙏

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Jeg er meget tilfreds med mit resultat og med den top-professionelle behandling og ekspertise jeg har oplevet igennem hele forløbet, lige fra 1. konsultation, til selve indgrebet, eftertjek, efterkorrektion og tjek igen. Abdul går efter bedst muligt resultat og vil kun operere hvis det kan blive pænt. Man får klart oplevelsen af professionalisme og at man er på et privathospital og ikke en lille klinik. Man er 100% i de bedste hænder og kun omgivet af de bedste indenfor feltet. Jeg giver mine allerbedste anbefalinger og såfremt jeg skulle have foretaget nogle former for indgreb igen, så ville jeg vælge Agata og anbefaler også anbefale til alle.

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Mine varmeste anbefalinger til jer🤩
Følte mig i så trygge og professionelle hænder fra start til slut.
Det skønneste smilende og dygtige operations team, sørgede for at jeg kom godt igennem min operation på en varm og tryg måde.
Alle mine behov og spørgsmål blev dækket og jeg fik alt den hjælp og forståelse jeg havde behov for.
Kærlig Hilsen
En meget glad patient. ☺️

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
flot arbejde god og omsorgsfuld behandling vh freja

Antwort von AGATA Nordsjællands Privathospital
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.