Dnia 11.09.2026 został wydany z magazynu towar który oczywiście okazal się niekompletny. Magazynier zapewniał że nie ma możliwości jakikolwiek braków gdyż każda pozycja musi być zeskanowana do wydania... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Nie polecam, a wręcz przestrzegam przed zakupami w tym sklepie, Agata Meble Szczecin. Zaliczka czy tez platnosc w całości, nie daje gwarancji dostawy na czas...Zero kontaktu,informacji ze strony skle... Mehr ansehen
Zamawiałam przez stronę Agata zastawę stołową. Nie polecam... Prawie połowa naczyń w paczce dotarła do mnie potłuczona. I nie była to wina kuriera, a tego w jaki sposób przysyłka została zapakowana -... Mehr ansehen
Poszlam z mezem kupic materac o 10:00am rano.do wroclawia.Agata spolka akcyjna salon ul.paprotna 12,51-117 Wroclaw. Pomogla nam cudowna kobieta byla bardo przyjazana i dobra w swojej pracy.Posze,pow... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Fatalna obsługa
Fatalny sklep. Zamówiłam komodę na tv na stronie internetowej. Brak możliwości uzyskania informacji o stanie realizacji zamówienia zarówno w sklepie jak i na infolini. Brak możliwości umówienia terminu dostawy, co u konkurencji RBW jest dostępne. Nie polecam tego sklepu. To były moje pierwsze i ostatnie zakupy w Agata meble.
dużo na reklamy wydają to na jakości…
dużo na reklamy wydają to na jakości trzeba zaoszczędzić, meble słabej jakości raczej. Obsługa w miare ok.
Sklep dostarczył uszkodzony mebel
Sklep dostarczył uszkodzony mebel. Reklamowanie produktu to droga przez mękę, sklep w ogóle nie bierze pod uwagę potrzeb klienta. Caly czas jestem nagabywana, żebym odstąpiła od umowy, a tymczasem złożyłam reklamację i sklep musi się do nie ustosunkować. Nie polecam! Ja na pewno już w Agata Meble nic nie kupię!
Bardzo duży wybór
Bardzo duży wybór, aż ciężko się zdecydować. Obsługa miła i doradzi, ale jakość mebli trochę słaba.
Brak zwrotu płatności, meble słabej jakości
Jakość mebli słaba, jakość obsługi klienta jeszcze gorsza. Dlaczego nie zwracacie klientom pieniędzy zgodnie z prawem? Ile mam jeszcze czekać? Pół roku? Rok? Cały czas "interweniujecie" i nic z tego nie wynika. Zgłaszam sprawę do odpowiednich organów. Ludzie nie dajcie się naciągnąć i kupujcie w porządnych sklepach.
Nie miałam nigdy doczynienia z gorszym…
Nie miałam nigdy doczynienia z gorszym sklepem niż ten. Zamówiony został zestaw mebli składający się z kilku elementów. Otworzyliśmy dopiero dwie rzeczy: w jednej brakowało kilku śrubek - ok, udało się skręcić bez, ale komoda to dopiero hit. W pudełku, które powinno zawierać elementy do komody z szufladami... brakuje boków szuflad. Po zadzwonieniu na infolinię dowiedziałam się, że muszę zrobić reklamację przez stronę a na decyzję trzeba czekać 14 dni. Cyrk. Nie można złożyć normalnie mebli, bo ktoś nie umie sprawdzić co wsadza do pudełka i z ich winy trzeba czekać 2 tygodnie NA SAMĄ INFORMACJĘ co dalej z tym zrobią. Dodatkowo, bardzo długi czas oczekiwania na samą wysyłkę (niby ,,48h''). Natomiast te brakujące elementy już w każdej z otwartej paczek to naprawdę żenada. Co więcej, w deskach brakuje otworów na śruby, z jednej strony są np 4 dziury, a z drugiej 2 i sam se wywierć człowieku. Boję się otwierać kolejne, może w ostatniej będzie tylko jedna deska, zamiast 3 drzwiowej szafy? Nie polecam i przestrzegam wszystkich.
Najgorszy sklep internetowy
Najgorszy sklep internetowy! Zapłaciłem i nie otrzymałem zamówienia. Po 7 dniach nie wysłali i nie odpowiadają na wiadomości! Jestem bardzo rozczarowany.
Ten sklep internetowy to jakaś porażka
Ten sklep internetowy to jakaś porażka. Kupiłem tydzień temu materac. Na stronie chwalą się, że dostawa DO 48h. Jest tez info, że dostawa gratis. Później okazuję się, że muszę zapłacić 59 zl za dostawę ze sklepu do domu. (4 km ).Oszuści i naciągacze. Minął tydzień, a ja wciąż nie mam materaca. Pani na infolinii bardzo niemiła, opryskliwa, i chamska. Był to mój pierwszy i ostatni zakup w tej pseudo firmie.
Fotel wypoczynkowy MILLOM z funkcją…
Fotel wypoczynkowy MILLOM z funkcją relaks Fotel dość drogi, więc myślałam, że za ceną idzie jakość. Nic bardziej mylnego. Mechanizm składania i rozkładania posiada plastikową część, która porusza się na szynie. Fotel zepsuł się po 3 miesiącach od zakupu. Aktualnie czekam na rozstrzygniecie reklamacji. Pierwsza propozycja ze strony sklepu - rabat wysokości 800zł ( za fotel zapłaciłam ponad 2500zł) więc 1700zł za fotel pozbawiony funkcji dla której go wybrałam. Odradzam zakup.
Bought a tv cabinet
Bought a tv cabinet. Have aren't 6 hrs trying to put it together and the doors with drawers won't shut. No matter what we do. We are used to putting together furniture in Poland and UK products and never experienced this. Nothing we do helps and they have told us no returns.
Nie kupuj szaf
Drugi raz jak kupiłem szafę u nich okazał się to być szmelc. Najpierw gowniane szyny w szafie potem śruby które nie pasują w innej.
Potem po kontakcie zajmuje im aż 14 dni na odpowiedź, poczym nie chcą nie zrobić, naprawa nie skuteczna i kasy zwrócić też nie chcą.
Ne polecam Agata meblI
Ne polecam Agata meble. Zaczelo się od tego ze chcialam kupic meble z wyprzedazy ktorych nie chcieli mi dowiesc bo są zlozone I za dlugie. Straciłam 3 dni bo dopiero mogłam odebrać meble. Zakupiłam rowniez nowe meble. Potem godlzine zmarnowalam przy kasie bo Pani żle wypisała document I IT musiało odkrecac transakcje bo nie mogli wydrukowac dokumentu sprzedazy.
Komoda nowa w kartonie byla uszkodzona. Róg pękniety, blat I szuflady uszkodzone. Przez prawie 2 tyg pisania maili. Chca mi oddac 66zl. Pewnie jeszcze beda chcieli zebym do nich pojechala po ich odbiór. Na ta chwile nie wiem bo dalej trwa korenspondencja. Kupilismy jeszcze zyrandol okazal się ostatni I powiedzieli ze nie ma na niego zwrotu. A w innym sklepie jak kupilismy tez ostatni to dostlismy jeszcze znizke. Jakos usług w tym sklepie pozostawia wiele do przemyślenia. Napewno nie beda robila u Was zakupów
UWAGA! NIEPROFESJONALIZM
Proszę trzy razy zastanowić się przed kupnem mebli ze sklepu internetowego.
1. Dostawa firmą Rhenus odbywa się nieterminowo (oraz w innych godzinach niż ustalono - między 11:30 a 21:00 jest duża różnica).
2. Meble przyjeżdżają uszkodzone - firma nie robi nic, żeby rozwiązać tę sprawę szybko. Automaty z infolinii powinny być tak przewiezione przez swoją firmę.
A tłumaczenie - że paczkami rzucają pracownicy firm, które pracują pod Agatą proszę wsadzić miedzy bajki - towar przez wysłaniem się sprawdza.
Robicie "darmowa dostawe" po czym znika…
Robicie "darmowa dostawe" po czym znika rabat na kanape. Na koncu na waszej "darmowej dostawie" zamiast zaoszczedzic 149pln, oszczedzamy 30pln? Oszustwo szukajcie debili gdzie indziej!
50/50
Obsługa zarówno w sklepie jak i w dostawie na 5+
Niestety same produkty pozostawiają wiele do życzenia. Wyglądowo są ok ale jeden korpus był ubity, brakowało elementów montażowych. Sama instrukcja mało czytelna, a dostęp do niektórych miejsc,żeby coś wkręcić, bardzo słaby. Mąż pracował w meblowym i składanie mebli nie sprawia mu trudności. Te składał na prawdę długo.
AGATAMEBLE hit czy kicz?
Zakupiłam łóżko na stronie internetowej, przesyłka doszła szybko ale nie mogłąm złożyć ze względu na brak wywierconych otworów w 1 z elementów, deska została zareklamowana. Po 2 tygodniach dostarczono mi pękniętą więc termin montażu odwlekł się. Po miesiącu od zakupu łóżko zostało złożone. I tu zaczyna się kolejny problem bo dołączony klej nie był wystarczający do sklejenia elementów zgodnie z instrukcją. NIE POLECAM sprzedającego AGATAMEBLE.
Ładne i wytrzymałe meble
Te meble z Agaty (według mnie) są dobre. Mam półki od nich i dobrze trzyma wszystko. Nie ma żadnych problemów.
Horrible
I would like to express my deep dissatisfaction with my purchase from this webstore. I received bedside tables that were not only damaged and scratched but also completely unworthy of their price. At this price point, I believe it is essential for you to check the condition of the products before shipping. The service is of very low quality, and the approach to the customer shows a lack of respect. I definitely do not recommend shopping at this store.
TRAGICZNA OBSŁUGA KLIENTA
Nigdy nie spotkałam się z gorszą obsługą klienta, rozpoczynając od kasjerek w warszawskim salonie po biuro reklamacji.
Panie z biura reklamacji są niesłowne i zbywają klienta zrzucając odpowiedzialność na kogoś innego, w nieskończoność obiecując więcej informacji za dzień/dwa. Rozłączają się bez słowa i przekazują sobie słuchawkę bez słowa.
Dostawcy wprowadzają kupujących w błąd i sami wypisują protokoły dostawy z nieprawdziwymi informacjami!!!! Uniemożliwiając tym samym pozytywne i słuszne rozpatrzenie reklamacji.
Okropne podejście do klienta, mimo wielu dowodów wskazujących na zasadność reklamacji.
NIE POLECAM
Niestety
Niestety, zakupy w tym sklepie okazały się ogromnym rozczarowaniem. Obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia – po zakupie próżno liczyć na jakiekolwiek wsparcie. Reklamacje są notorycznie odrzucane, nawet w przypadkach, gdzie problem ewidentnie leży po stronie producenta czy wadliwych materiałów. Niezrozumiała polityka gwarancyjna oraz ignorowanie praw klientów to niestety standard. Jakość produktów również nie dorównuje obietnicom – meble wyglądają solidnie tylko na zdjęciach, a w rzeczywistości szybko się zużywają. Nie warto ryzykować, zwłaszcza przy takim poziomie obsługi. Szkoda pieniędzy i nerwów!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.