Alt blev leveret til tiden, kvaliteten af det udlejede var udmærket. God service fra virksomheden og vognmanden. Hjemmesiden ved bestilling var lidt forvirrende da man skulle være opmærksom på at alt... Mehr ansehen
Jeg havde brug for hurtig hjælp! Blev straks taget seriøst og næste dag blev varen leveret. Dejlig hjælp undervejs. Tusind tak..
Det er nemt at bestille. Ind på hjemmesiden, vi bestilte en festpakke med alle kopper, glas osv. borde og stole til udendørs fest. Fik en bekræftelse og da tiden nærmede sig ringede jeg dagen før og f... Mehr ansehen
Kan klart anbefale Altifest. Lejede borde, stole og service inkl diverse som champagnebowler etc. Alt i supergod stand, kom i god tid dagen før og fantastisk service da jeg last minute måtte hav... Mehr ansehen
Über ALTiFEST A/S
Vom Unternehmen geschrieben
Dermed kan vi betjene endnu flere kunder med den velkendte service.
Om det er fest i haven eller den helt store firmafest. Vi har ALTiFEST - telte, borde, stole, service, fadøl, popcorn, slushice, barer og meget mere.
Vi tilbyder med og uden opsætning, transport, servering mm. til:
Studentergilder, bryllupper, stolerækker, konfirmationer, fødselsdage, julefrokoster, sommerfester, festivaler, GENKRUS, gadefester og meget mere.
Hørskætten 18, 2630, Taastrup, Dänemark
- info@altifest.dk
- www.altifest.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan kun anbefales
Lynhurtig opsætning og nedtagning af et fint telt med gulv. Flinke, smilende folk.
Vi havde også lejet festpakken (borde, stole, service med opvask, duge, kaffekander, lysestager ect), og alt var fint. Duge var ikke med i første omgang men blev efter opringning leveret samme eftermiddag af søde Sille.

Bedste service
Bedste service - hurtig og fleksibel og så har de branchens flotteste (og eneste tror jeg) træstole.

Antwort von ALTiFEST A/S
Har brugt dem flere gange med stor…
Har brugt dem flere gange med stor tilfredshed. Holder aftalen og der er aldrig fejl i leveringen.

Antwort von ALTiFEST A/S
Super nemt og rigtig god kundeservice
Super nemt og rigtig god kundeservice.
Har fået svar på alle mine henvendelser, og de stole og borde vi lejede (50 stole/7 borde) levede op til forventningerne. Levering og afhentning forgik også helt "smertefrit". Kan varmt anbefales. Tak.

Antwort von ALTiFEST A/S
Super service til en rimmelig pris
Vi anbefaler ALTiFEST
Vi havde bestilt borde og glas til vores datters konfirmation.
Vi fik den bedste service både med hensyn til ændring i bestilling, kvalitet og levering. Vi bor i indre by, og Oliver, som både afleverede og hentede, var venlig og havde styr på det hele. Vi blev mødt af en parkeringsvagt, som ikke mente, at det var i orden at holde og læsse af. Selv det blev ordnet.
Vores allerbedste anbefaling til ALTiFEST

Antwort von ALTiFEST A/S
nemt og hurtig levering/afhentning.
nemt og hurtig levering/afhentning.
Rettidig leverig
Rettidig leverig - alt rent og i top - takker
de bestilte vare kom til tiden
de bestilte vare kom til tiden, og ligeledes afhentet, alt var bare fint.
Top service - hjælpsom og pålidelige!
Vi har nu brugt ALTiFest adskillelige gange og bliver hver gang mødt med hurtig og yderst hjælpsom tilbagemeldinger - dette gælder også evt. ændringer. Det leverede ankommer til aftalte tid og personalet der sætter teltene op, leverer/henter er altid imødekommende og meget venlig. Klar anbefaling herfra!
Bedre service findes ikke
Altid høflig og god service
Altid høflig og god service. De unge mænd som kommer er høflige og ordentlige og får sat det hele op.
Har brugt dem i 2 år, og det er de samme som kommer og sætter og og piller ned.

Alting var i orden
Alting var i orden. Levering, opsætning, nedtagning og afhentning. Kan varmt anbefales

Antwort von ALTiFEST A/S
Fin levering til tiden.. Deres hjemmeside er nem og overskueligt.

Tusind tak for jeres service
Tusind tak for jeres service
Altifest leverede til tiden og vi var især glade for de smukke, retroborde til udendørs brug. Stolene sad gæsterne helt fantastisk i og kaffemaskinen til 40 kopper, var et kæmpehit. Det er virkelig fair pris I har og med både levering og afhentning, var det en let sag, at få stablet en fantastisk fest på benene.
Da jeg havde ændringer til min ordre, sendte I lynhurtigt en ny ordrebekræftelse.
Jeg kommer så afgjort til at anbefale jer og selv bruge jer igen.
Med venlig hilsen Susanne

Nemt og praktisk
Borde, service og gulv til en konfirmation med 55 gæster. Der blev leveret det der skulle, en meget høflig chauffør ringede 35 minutter før og gav fin instruktion til hvordan det skulle pakkes bagefter.
Det gjorde vores fest nem at holde. 5 stjerner herfra.
Total i orden service… skal helt…
Total i orden service… skal helt sikkert bruge jer næste gang jeg skal holde stor fest 🪩
Perfekt levering og afhentning af super…
Perfekt levering og afhentning af super sød chauffør.
De var søde at ringe inden de kom
De var søde at ringe inden de kom, så man var hjemme. De kom og hentede som aftalt. Søde chauffør og så skal der først betales, når du får tingene leveret. Det er et stort plus.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.