Eea is direkt geregeld; binnen 15 minuten kreeg ik eea per mail toegestuurd. Al een aantal jaren ben ik zeer tevreden over NOD antivirus
Ik Ben al enkele jaren gebruiker van ESET NOD32 en dik tevreden. Bij elke opstart wordt eerst (nauwelijks merkbaar) alles gecontroleerd en ge-update naar de nieuwste versie. Doet rustig zijn werk en z... Mehr ansehen
Ik ben zer te spreken over het Smart Security Pakket. Het verlengen van de licentie verloopt prima, zolang je de nieuwe code in je software zet. Wanneer je echter weinig verstand hebt van compute... Mehr ansehen
NOD32, wat een verademing dit programma t.o.v. andere virusprotectors. Heb op mijn andere pc één van een conculega, sorry..... Kostte veel moeite dit gedownload te krijgen en een aftersale telefonisc... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
De online shop voor ESET NOD32 en ESET Smart Security. Een veilige PC met NOD32, totaaloplossing voor antivirus, antispyware, spam en firewall.
Markt 120, 5981 AP, Panningen
- 0900-5995995 (80 ct p/m, max € 40,- p.g.)
- info@antiviruspakket.nl
- www.antiviruspakket.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Gewoon perfect!
Vorige jaren nog problemen gehad omdat t niet meteen lukte om de gegevens in te voeren maar nu liep alles op rolletjes!
5 sterren gegeven - perfect - geen tegenvallers!
Ik kan Eset-Nod 32 iedereen aanbevelen en doe dit ook reeds regelmatig.
Tot op de dag van vandaag nooit problemen, maar slechts gemak en comfort van ondervonden.
niet erg makkelijk voor een leek
als ik mijn AEV invul wordt er om de licentiecode gevraagd en ik weet niet waar ik die kan vinden.
dom misschien, maar het is dus voor mij niet eenvoudig, zoals je wel zou vermoeden.

Antwort von Antiviruspakket
Héél tevreden over het produkt maar zeker over de opvolging en hulp bij de klanten.
Reeds enkele jaren dat ik ESET SMART SECURITY gebruik, ik ben héél tevreden (privé-gebruik) . Maar ik dank ook de diensten die me in het verleden geholpen hebben.
goede en snelle service
goede en snelle service bij de aanschaf van het anti-viruspakket
Het is een prima systeem en nooit last van virussen gehad
mijn beoordeling is zeer positief een aanrader
Zéér tevreden
Zéér goed beveiligingspakket,maar de installatie ging hiervan
ging wat moeizaam.
Maar het werkt goed en ik ben nu weer één jaar verzekerd van
een veilige internet- en e-mailverbinding voor weinig geld!
Een aanrader!!!
prima service
goed bedrijf snelle afhandeling. was mijn gebruikers naam en wachtwoord vergeten binnen 1 dag geregeld.
Ik heb gebruik kunnen maken van een aanbieding.
ben voor 2 jaar weer beschermd ( mijn pc dan)
prima-duidelijke beveiliging
ook duidelijk, bij het verlengen.
schappelijke prijs.
lekker programma voor een digibeet
ik heb voor nod32 gekozen nadat ik eerder de proefversie heb gebruikt en dit ook van andere merken heb gedaan. Nod32 is wat mij betreft het meest gebruikersvriendelijk, geen opdringerige meldingen bijv. Het bestellen ging verrassend makkelijk en in één keer goed. Een echte geruststelling voor iemand zoals ik, die niets van pc's weet en gewoon makkelijke programma's wil hebben.
Zeer goede Antivirus software, ondersteund door een prima Team
Geachte Dames/Heren,
Het is al weer een aantal jaren geleden, dat ik in een Amerikaans artikel over virussen, kennis maakte met de ontwikkeling van Nod32. Proberen! Het artikel was positief; mijn ervaringen vervolgens, zeer positief.
Vanaf dat moment heb ik altijd Nod32 gebruikt; voor mezelf en voor vele anderen, die door mij geadviseerd werden. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met NOD32.
- Je merkt niet, dat het op de achtergrond draait.
- De opstart van de PC wordt beslist niet vertraagd.
- Is alert, maar niet storend.
- Is niet duur, prima verlenging systeem.
- De snelheid van leveren via Internet gaat zeer snel en ongecompliceerd, vaak sneller dan naar een winkel gaan!!
- De algehele service van mijn leverancier ( We-IT) is super!!
Bedankt We-IT team, ik blijf bij jullie!
Met vriendelijke groeten,
L. van den Munckhof
Goed, maar lastig te installeren voor een leek
Esed NOD 32 werd mij aangeraden als de beste virusscanner. Tot nu toe geen problemen ervaren
Het omgaan met nod32 antivirus is zelfs voor mij een kleine klus
Jullie geven mij een zeker en vertrouwd gevoel met het aankopen en met de beveiliging van mij pc door nod32.
De administratieve afhandeling is snel en en netjes.
Bedankt!
Eset Smart Security; makkelijk, snel en betrouwbaar in een zin!
Prima, tot nog toe. Snel en op de achtergrond aanwezig!
de virusscanner doet zijn werk onopgemerkt
makkelijke installatie, weinig belastend voor de pc,doet zijn werk op de achtergrond
Mirella
Binnen enkele seconden had ik mijn bevestiging email en kon daardoor gelijk aan de slag. Ook de betaling verliep vlotjes en zonder problemen. Snel, Super, Service zijn mijn trefwoorden voor deze site!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.