Nadat een van onze Synology NAS'en er rokend mee ophield hadden we met grote spoed een vervanger nodig. Onze standaardpartners konden allen op zn vroegst de volgende dag leveren. Beat-it regelde voor... Mehr ansehen
Tijd die je moet wachten na eerste contactname is wat te lang. Telefoon stuurde me de hele tijd door... Gelukkig nam de erg vriendelijke telefoniste op. Zo eentje die nog doet wat ze beloofde... Want... Mehr ansehen
Op een verzoek een product dat defecten vertoont 13 maanden na aankoop opnieuw te mogen bestelling met een korting wordt helaas niet gereageerd. Op het feit dat Xerox aangeeft dat het gaat om eerder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Beat-it.nl is sinds 2000 de leverancier voor uw hard- en software. Wij specialiseren ons in opslag en networking.
Kortenkampweg 6, 8161 BH, Epe, Niederlande
- 085-3036150
- info@beat-it.nl
- www.beat-it.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Het bestellen ging soepel en makkelijk
Het bestellen ging soepel en makkelijk. Nu nog afwachten tot het pakket er is.
Een eerlijke en direct communicatie
Een eerlijke en direct communicatie. En de verkoper dacht mee, én in oplossingen.
Zeer goede service
Zeer goede service, ik was op zoek naar een goede laptop voor mijn bedrijf en er werd echt gekeken en geluisterd naar mijn wensen. Aantal opties per email ontvangen, bestelling via de site ging snel en simpel, betaling etc. ook. Snelle levering woensdag besteld en vrijdagochtend had ik hem al
Blijf hier weg
Als ik een lagere rating kon geven had ik dat zeker gedaan. Wat een enorm vervelend bedrijf is dit. Die Raymo is een clown, als het niet naar z'n zin gaat 'ie huilen, dreigen em zich gedragen als een kind van drie wiens speeltje net is afgepakt.

Erg fijne ervaring met Beat-It
Erg fijne ervaring met Beat-It. Ik had wat vragen; deze werden goed en snel beantwoord. De levering was snel. Computer al een paar dagen in gebruik; zijn er heel blij mee. En bovenal; voor een heel goede prijs.

Prima prijzen, snelle levering
Prima prijzen, al meerdere keren bij deze webshop besteld. Vlotte levering en goede communicatie.
Fantastisch advies
Er werd eerst goed geluisterd naar mijn wensen en Raymo nam alle tijd om mij te voorzien van een bijpassende goede PC. Inmiddels heb ik al een aantal dagen met de nieuwe PC gewerkt en ik ben zeer tevreden!
Hele vervelende ervaring gehad met deze…
Hele vervelende ervaring gehad met deze webshop, Raymo Gerrits is helaas niet voor reden vatbaar ondanks verschillende geboden oplossingen.

Antwort von Beat-it.nl
Korte lijnen zijn voor mij belangrijk
Korte lijnen zijn voor mij belangrijk. Dat zit helemaal goed bij Beat-IT!
Kijk uit voordat je afrekent!
Kijk uit voordat je afrekent! Bij het afrekenen kwam er ineens een bijna EUR 60,00 toeslag bij om met Credit Card te betalen...

Uitstekende service
Uitstekende service! Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen en de levering was verrassend snel.
Prima prijzen & snel geleverd
Prima prijzen, snel geleverd.
Monitor gekocht. Goede prijs. Communicatie was uitstekend. Direct telefonisch contact. Snelle levering. Product is uitstekend.
Zeer snelle reactie op vragen
Zeer snelle reactie op vragen, levering zoals beloofd (en snel) prettige website. Kortom Top
Gezien de reviews van wat jaren geleden…
Gezien de reviews van wat jaren geleden is deze meneer de directeur nog steeds niet veranderd in zijn onvriendelijke arrogante houding.
Natuurlijk snap ik dat het je niet kan boeien omdat er genoeg klanten zijn waarbij alles goed gaat. Maar oh wee als je deze meneer terecht wijst of aanmerkt op iets.
We bestellen bij zoveel partijen maar nog nooit zo een kwal aan de andere kant van de lijn gehad.
Zo lang er niet met jou gedeald hoeft te worden kan een klant hier wel gewoon denk ik bestellen.
Een prettige dag toegewenst.

Schrikbarend goede service
Ik had een vraag over een bestelling, en toen ik belde schrok ik.
Van alle andere webshops waar ik in het verleden zaken mee heb gedaan komt het vrijwel nooit voor dat de telefoon wordt opgenomen door een mens, in plaats van een keuzemenu.
Maar zonder grappen: serieus goede service. Ik had een kleine vraag en het is gewoon fijn dat je daar met iemand over kan praten, in plaats van een keuzemenudoolhof af te wandelen, of te moeten chatten, of te moeten mailen.
Gewoon bellen en het wordt geregeld. Die persoonlijke touch maakt echt het verschil, en al helemaal als het iemand is die verstand van zaken heeft.
Thanks Raymo!
Erg goede service
AIO met QWERTZ toetsenbord
We hebben recent een Dell All in One PC besteld. Bleek te gaan om Duitse import en dus een QWERTZ toetsenbord. Na contact met de helpdesk komt Beat-IT niet met een oplossing met als argument dat de prijs al laag was. Laatste order die we hier maken.
Er was nergens te zien dat het een Duits model betrof. In de specificaties stond ook netjes QWERTY toetsenbord. Suggereren dat ik dit wist en nog erger, op zoek ben naar dit soort fouten is echt complete onzin. Dat een prijs laag is rechtvaardigt natuurlijk geen toetsenborden in de verkeerde taal. Voor dat kleine bedrag van 15 euro hadden jullie ook de eigen fout kunnen corrigeren en een tevreden klant kunnen hebben. Maar aan jullie reacties op de overige kritische reviews te lezen zijn jullie daar niet zo van.

Antwort von Beat-it.nl
Klantgericht en proffesioneel diensten.
Fijne ervaring gehad tijdens mijn bestel proces. Het bedrijf en personeel is professioneel ingesteld, maar ook klant vriendelijk. Reageren altijd op je email en vragen. En helpen je de juiste keuze maken.
Blij dat ik hier geshopt heb.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.