Eea is direkt geregeld; binnen 15 minuten kreeg ik eea per mail toegestuurd. Al een aantal jaren ben ik zeer tevreden over NOD antivirus
Ik Ben al enkele jaren gebruiker van ESET NOD32 en dik tevreden. Bij elke opstart wordt eerst (nauwelijks merkbaar) alles gecontroleerd en ge-update naar de nieuwste versie. Doet rustig zijn werk en z... Mehr ansehen
Ik ben zer te spreken over het Smart Security Pakket. Het verlengen van de licentie verloopt prima, zolang je de nieuwe code in je software zet. Wanneer je echter weinig verstand hebt van compute... Mehr ansehen
NOD32, wat een verademing dit programma t.o.v. andere virusprotectors. Heb op mijn andere pc één van een conculega, sorry..... Kostte veel moeite dit gedownload te krijgen en een aftersale telefonisc... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
De online shop voor ESET NOD32 en ESET Smart Security. Een veilige PC met NOD32, totaaloplossing voor antivirus, antispyware, spam en firewall.
Markt 120, 5981 AP, Panningen
- 0900-5995995 (80 ct p/m, max € 40,- p.g.)
- info@antiviruspakket.nl
- www.antiviruspakket.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Nooit geenlast meer gehad van een virus.
Ik kan je het antivirus programma Nod 32 aanraden want het werkt!!!!!!!!!!
GEBRUIKERSVRIENDELIJK EN VEILIG!!!!!!
Het programma is eenvoudig te downloaden en te instaleren waarna het veilig en betrouwbaar zijn werk doet.
Het is een licht programma dat geen invloed heeft op de snelheid van de pc.
Heel gemakkelijk
Het is eenvoudig en makkelijk te doen om het virus programma te installeren.
Je wordt op tijd geinformeerd wanneer afgelopen is.
Het programma werkt goed nooit geen problemen.
Prima Antiviruspakket
Wel lastig om te verlengen !!
Eerst helemaal het oude pakket NOD32 verwijderen en daarna de nieuwe update weer installeren. Intussen ben je dus niet beschermd tegen virussen...
Kan dit niet eenvoudiger voor trouwe vaste klanten die willen verlengen
en dagelijks updaten ???
Graag uw reactie

Antwort von Antiviruspakket
Ik heb al jaren dit programma en altijd zeer tevreden.
Al jaren gebruik ik dit programma naar volle tevredenheid. Dus ik had geen bedenktijd nodig om dit programma te verlengen.
Aanrader!
Ben erg tevreden met dit pakket, Het is snel,houdt het virus vrij, en geeft melding als er een bedreiging is geweest.
Bovendien is de software makkelijk te downloaden. Een aanrader dus.!
uitstekend
Al een aantal jaren gebruik ik Eset en help ik daarnaast ook vele andere met de aanschaf en installatie van Eset. Na de installatie of na de verlenging kom ik af en toe wat problemen tegen. De helpdesk heeft mij daarbij goed geholpen. Eset biedt goede bescherming. Al met al kan ik dit pakket aanbevelen.
verlengen is waardeloos
Dagen nadat het bedrag van mijn rekening is afgeschreven verschijnt bij opstarten de melding dat ik moet verlengen. Mail gestuurd en excuses ontvangen. Desondanks verschijnt de melding nog steeds. Alsof ik een wanbetaler ben, uitermate frustrerend.
Vorig jaar was het hetzelfde drama. Daarom eigenlijk 0 sterren.

Goed geholpen
Het was weer noodzakelijk om mijn anti-virus NOD32 te vernieuwen. Ik kreeg keurig een mail toegestuurd met daarin een link om direct een nieuwe licentie te kopen.
Dus met een paar klikken was ik weer volledig beschermd!!
zeer tevreden
ik kan het niet anders dan aan iedereen aanbevelen,
ik gebruik ESET NOD32 nu al een jaar en ben zeer tevreden.
Onwaarneembaar goed.
Ik heb Eset Nod32 geinstalleerd, compleet met firewall, anti-spyware en wat al niet.
Het is me aangeraden door een jongeman die veel verstand heeft van computers (wat ik dus niet heb). Naar verluidt biedt Nod32 uitstekende bescherming, zonder dat dat ten koste gaat van de snelheid en capaciteit van je p.c. Ik heb vooralsnog geen last van spam, virussen of andere ellende gehad, dus ga ik ervan uit dat Nod32 uitstekend werkt.
Voldoet prima
werkt geweldig en makkelijk te installeren
Perfect antivirusprogramma
Goed, snel en niet te duur antivirusprogramma. Gebruik het al sinds 2007.
Super dat Nod pakket !
Perfecte bescherming, en ruim op tijd een mailtje met een mooie aanbieding om het pakket te verlengen. Even inlognaam en wachtwoord aanpassen en je bent weer een jaar beschermd.
ZEER STABIEL EN GOED WERKEND PROGRAMMA
ERG goed programma al meer dan 2 jaar tevreden mee.
Nu een 2e pc met het programma en gelijk 18 virussen gevonden.
Betrouwbare beveiliging en accurate hulp bij problemen
Moest mijn abonnement verlengen en hoewel ik al bijna 80 jaar ben en niet al te bedreven op de P.C
is me dat met de heldere en snelle hulp via de telefoon prima gelukt.
Hulde dus.
Klasse!
Een goed product! Regelmatig update's, makkelijk te installeren, mooie prijs, en als je je op glad webijs bevind..... ESET springt er gewoon tussen. En geen vertragingen op de computer.
Ik kan dit iedereen aanbevelen!
Het pakket wil niet geinstaleerd worden tot op heden niet geholpen
Niet goede service

Antwort von Antiviruspakket
Schrijf hier een interessante titel.
Vlotte en duidelijke afhandeling van het aangevraagde pakket
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.