Eea is direkt geregeld; binnen 15 minuten kreeg ik eea per mail toegestuurd. Al een aantal jaren ben ik zeer tevreden over NOD antivirus
Ik Ben al enkele jaren gebruiker van ESET NOD32 en dik tevreden. Bij elke opstart wordt eerst (nauwelijks merkbaar) alles gecontroleerd en ge-update naar de nieuwste versie. Doet rustig zijn werk en z... Mehr ansehen
Ik ben zer te spreken over het Smart Security Pakket. Het verlengen van de licentie verloopt prima, zolang je de nieuwe code in je software zet. Wanneer je echter weinig verstand hebt van compute... Mehr ansehen
NOD32, wat een verademing dit programma t.o.v. andere virusprotectors. Heb op mijn andere pc één van een conculega, sorry..... Kostte veel moeite dit gedownload te krijgen en een aftersale telefonisc... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
De online shop voor ESET NOD32 en ESET Smart Security. Een veilige PC met NOD32, totaaloplossing voor antivirus, antispyware, spam en firewall.
Markt 120, 5981 AP, Panningen
- 0900-5995995 (80 ct p/m, max € 40,- p.g.)
- info@antiviruspakket.nl
- www.antiviruspakket.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Een prima antiviruspäkket, echter verlengen verloopt moeilijk.
Goed en snelwerkend antiviruspakket. Echter een minpunt is het verlengen na afloop van licentie.
Een makkelijk, gebruiksvriendelijk en snel pakket
Zie de bovenstaande zin. Makkelijk, gebruiksvriendelijk en snel pakket.
Zoals het hoort zonder addertjes onder het gras
Na vorig jaar eerder telefonisch contact gehad te hebben na het sturen van een mailtje aan info-mailadres werd ik netjes terug gebeld en volgde er een nette aanbieding voor het beveiligen van meerdere PC's. Een maand voor het verlopen van het contract netjes een mailtje ontvangen en de link gebruikt. Hier kon ik aangeven dat ik terug naar 3 PC's was gegaan en binnen 10 minuten waren alle PC's weer optimaal beveiligd.
Schrijf hier een interessante titel.
Snel en duidelijk!
Niet eenvoudig.
Voor een "kneus" met computers, zoals ik, was het niet altijd even duidelijk.
Heb naar mijn gevoel maar wat gedaan.
Gelukkig was er telefonisch hulp die de puntjes op de i heeft kunnen zetten.
Die service was werkelijk fantastisch!
Het werkt heel makkelijk!
Het bestelproces ging simpel, het betalen ging eenvoudig en de installatie verliep vlekkeloos. Wat wil je nog meer? Ik gebruik Eset al jaren en voor het eerst via deze site besteld. Volgend jaar gewoon weer denk ik.
Smooth as silk
Ik heb een tijdje gezocht naar een virus scanner, die mij niet stoort tijdens het spelen van games.
NOD32 doet dat niet.
Dankzij de game mode die naar behoren werkt.
Nu kan ik virusvrij ongestoord BF3 spelen.
Aanrader voor gamers.
toegankelijk, begrijpelijk en betrouwbaar produkt
Ik ben een leek, maar ervaar deze virusscanner als begrijpelijk. Daarom het gebruik met een jaar verlengt.
mooi spul......
heb via kennissen over eset gehoord en heb deze aangeschaft voor 2 computers.
Na installatie heeft het programma 2 uur nodig gehad om te scannen en op te lossen. kan nu aan mijn pc merken dat hij beter loopt.
ben erg tevreden.
snel en volledig de pc voorzien van laatste versie
Snel en volledig de pc voorzien van laatste bescherming!!
Doet zijn werk goed en snel.
Vorige virusscanner G-Data. Was erg traag. Daarna het gratis pakket Avira gebruik wat ook aangeraden wordt door de consumentenbond. Ook bij mijn zoon op zijn computer gezet. Mijn zoon had na 2 weken problemen computer vast gelopen.
Dus op zoek naar nieuw pakket en uitgekomen op ESET en deze werkt tot nu toe 2,5 maand snel en goed. Geen problemen gehad.
Een perfect pakket.
Een programma dat ik volledig vertrouw, met een service die af is.
Dit programma stelt mij voor 100% gerust; het geeft mij het gevoel dat een IC-patiënt in een ziekenhuis krijgt: continu onder bewaking en verzekerd van onmiddellijke hulp in noodgeval.
goed
weinig op aan te merken,bij vragen goed geholpen[al mag het wel iets sneller gebeuren]
een veilig gevoel met Eset antivirus
Ik ben erg tevreden met het Eset antivirus, het brengt rust, een veilig idee omdat te hebben op mijn PC.
Een fantastisch programma voor bescherming van mijn Mac's
Ik heb dit programma ook al eerder gebruikt maar dan de Windows versie, dit werkte ook voortreffelijk.
Alleen het verlengen van de licentie ging niet goed, ik kreeg geen nieuwe licentiecode maar moest mijn huidige gebruiken.
De datum ging alleen niet vooruit naar de overeengekomen datum.
Men heeft dit nooit kunnen vinden en ik heb toen de samenwerking opgezegd.
Aankoop Prima - Update WAARDELOOS !!!
Wanneer je echter weinig verstand hebt van computers kan ik je aanraden om nooit te updaten naar een hogere versie. Zelfs ik - iemand met redelijk veel pc ervaring - had behoorlijk wat moeite om naar de laatste versie te gaan. Een uitleg met een stappenplan welke meegenomen wordt in de download zou enorm helpen. Het heeft mij alles bij elkaar bijna 4 uur gekost om de zaak weer werkend te krijgen. Het zou nog fijner zijn dat de software automatisch wordt geupdate naar de meest recente versie.
Duidelijk, snel, goed, eerlijke prijs.
Ik gebruik ESET NOD32 al enige jaren. Het pakket doet dat wat het moet doen zonder poes-pas en/of onnodig veel resources te verbruiken. Verlengen en het aanbrengen van de nieuwe licentie gaat zonder problemen. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ik raad iedereen ESET NOD32 aan als antivirus pakket.
Een echte viruskiller
Prima, ontdeed mij direct van een vervelende virus!!!
Werkt gewoon goed, makkelijk instellen en geen gekke dingen
Werkt gewoon goed.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.