Apoteket-online.dk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kunne jo ikke være nemmere 😀 og levering til nærmeste Brugs, for ca 11 kr 😀 en billig og fin service 😀 og var leveret meget hurtigt, tror inden for 6 timer 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en vare online for at være sikker på at den var på lager inden jeg kørte turen til apoteket. Inden for ca en time modtog jeg sms og mail om at varen var klar til afhenting på apoteket. Je... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig fint, dog blev jeg usikker på om jeg skulle reagere for at få betalt, da der gik 4-5 dage før penge blev trukket. De var reserveret.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De reklamerer med at de har “klik og hent” og at man kan hente varen indenfor 1-3 timer, hvis den er på lager. Jeg bestilte en varer kl. 13.54, og kl. 17.30 havde jeg ikke fået en ordrebekræftelse. Je... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Apotheke

Vom Unternehmen geschrieben

Apoteket-online.dk er en webshop for danske apoteker. Du vælger selv, hvilket apotek du vil handle med. Du kan vælge over 200 apoteksadresser i Danmark, og dermed handle direkte med dit lokale apotek - bare online.

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

143 Bewertungen

Alle Bewertungen

96 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemt, men kun for én medicin af gangen

Nem måde at bestille og afhente recept-medicin fra apoteket -- men jeg kan simpelthen ikke få lov til at bestille to forskellige recept-mediciner på samme ordre.
Når jeg har kommet det ene i kurven og igen trykker på recept-medicin, så forsvinder den anden vare fra kurven? Så hver gang jeg skal bruge mere end én recept-medicin er jeg nødt til at lave to ordrer -- og det er spild af ressourcer, og ikke særlig grønt.

17. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er meget svært at få sit køb af…

Det er meget svært at få sit køb af receptpligtig medicin til at gå i gennem.
Man kan kun købe gennem tlf og ikke computer selvom man bruger MitID

14. November 2025

Antwort von Apoteket-online.dk

Vi er kede af, at du har haft svært ved at gennemføre købet. Det er muligt at bestille receptpligtig medicin online med MitID på computer, og vi kan ikke umiddelbart genskabe den fejl, du beskriver. Oplever du fortsat problemer, må du meget gerne kontakte det apotek, du handler med, så vi kan finde årsagen til problemet.

Afhent bestilling 24/7 - genialt 🤩

Super fedt at man kan hente bestilling og recepter døgnet rundt i mit lokale Apotek.

Enorm bøvlet bestilling og forvirrende kommunikation, og grunden til at det ikke 5 stjerner 😉

27. September 2025

Stor respekt for Rødby afdelingen

Da jeg kom til apoteket i Rødby, blev det med hænder smurt ind i olie da gearet på min cykel valgte at knække sig. Da jeg købte min medicin spurgte jeg efter et par elastikker som måske kunne bruges til ophæng af min kæde, medarbejderen hun fandt et par elastikker og strålede af overskud, hvilket virkelig kunne bruges i min situation. Så jeg fik medicin og et par elastikker og et stor varmt smil med på vejen. Stor anbefaling her fra👍😀

24. Juli 2025

Ekstremt dyrt

Alt for dyrt. Danmark snyder alle med deres evigt højeste priser.

29. November 2024

Antwort von Apoteket-online.dk

Vi er kede af, at du oplever priserne som høje. Det er ikke Apoteket-online.dk, der fastsætter prisniveauet på medicin i Danmark, og vi følger blot de gældende regler og priser på området.

Ikast Apotek. Ekstremt nedladende, uprofessionel og fuldstændig uden empati

Min oplevelse med Ikast Apotek var både dybt skuffende og følelsesmæssigt skadelig. Jeg står midt i en livskrise, efter at have gennemgået to kræftpakkeforløb, og samtidig bærer jeg den ubeskrivelige sorg over at have mistet min søn. Jeg har også været ramt af en arbejdsulykke, som har haft langvarige fysiske konsekvenser. I stedet for at møde mig med forståelse, blev jeg mødt med en ekstrem nedladende og helt uprofessionel behandling.

Jeg blev direkte fortalt, at jeg "ikke var værd at bruge rådgivning på", og medarbejderen nægtede at anerkende min situation. Jeg blev også uden nogen hensyn til min sårbarhed diagnosticeret med en depression, og der blev påstået, at den medicin, jeg for nylig var blevet ordineret, var skyld i, at jeg de sidste 13 år har lidt af umenneskelig træthed og intense smerter.

Yderligere blev jeg fejlinformeret om, at der ikke var D-vitamin i Møllers Tran fiskeolie, et produkt jeg selv havde købt i deres egen butik. Denne fejlinformation underminerer alvorligt min tillid til deres rådgivning.

Hændelsen blev endnu mere chokerende, da medarbejderens kollega smilede og vippede med øjenbrynene til hende, hvilket tydeligvis viste en accept eller opmuntring af den nedladende adfærd. Jeg forlod mødet i tårer og brød sammen i bilen på vej hjem. Hele oplevelsen var ikke kun uprofessionel, men også helt uden empati for min arbejdsulykke og den smerte, jeg har levet med i årevis.

Min stærkt chokerede og sorgfulde kone var vidne til det hele, og hun kan bekræfte, hvor ydmygende og psykisk belastende denne oplevelse var for os begge.

Jeg opfordrer Ikast Apotek til at tage ansvar og sikre, at deres medarbejdere bliver ordentligt uddannet i empati, respektfuld kommunikation og korrekt faglig rådgivning. Ingen, der står i en så sårbar situation, bør nogensinde behandles på denne måde.

15. November 2024

Antwort von Apoteket-online.dk

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Anmeldelsen vedrører et konkret besøg på et fysisk apotek og ikke en ordre eller service via Apoteket-online.dk. Vi kan derfor ikke behandle eller kommentere sagen her, men anbefaler, at du kontakter apoteket direkte, så de kan følge op på forløbet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Syetm uden support og fuld af uhensigtsmæssigheder

Der er efter min mening, lige lovlig mange problematikker ved denne service.
1. Ofte får man fejl på siden, såsom "Bad request - header too long", når man klikker på MitId (skal bemærkes, at alle andre sider virker MitID fint på).
2. Hvis man får købt så meget tilskudsberetiget medicin indenfor en CTR-periode, så man opnår 100% tilskud, så kan man ikke nøjes med at bestille receptmeiocin, for betalingsmodulet kan ikke jåndtere en betaling på 0,- kr. !
3. Er ofte ude for, når jeg vælger et præparat på receptlisten, og når jeg skal vælge det enkelte præparat står der "Ej lager" ud for præparatet og knappen er inaktiv = man kan ikke bestille varen. Jontakter man så apoteket pr. tlf., får jeg gang på gang at vide, at de har varen på lager !

Ad 1. Er der ingen driftsovervågning af systemet, så man griber ind og evt. kan give en status-meddelelse på, at man har erkendt en fejl og udbedrer den eller evt. hvordan man kontakter en support ?
Ad 2. Har flere gang bedt apoteket rette henvendelse til service-udbyderen og rette "fejlen", så der kan gennemføres et nul-køb. Svaret har været, at man ved 100% tilskud på recept-medicin, så er "nødt" til at købe noget andet, så man SKAL betale !
Ad 3. Jeg har en travl hverdag, hvor det ofte kan være svært lige at få et tlf-opkald til apoteket ind, så det passer mig ellers fint, at jeg om aftenen/weekenden, i ro og mag kan bestille medicinen, så jeg ved den er på apoteket, når jeg kan komme forbi. Så hvorfor siger systemet "Ej Lager" og ikke kan bestilles, mens apoteket ofte har adskillige eksemplarer på lager !?

16. Juli 2024

Antwort von Apoteket-online.dk

Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med siden. Der er driftsovervågning, og ved systemfejl genstartes systemet automatisk, hvilket dog kortvarigt kan give driftsforstyrrelser. Vi har arbejdet aktivt med stabilitet og lagerstatus, og de nævnte fejl skulle nu være rettet. Køb på 0 kr. kan betalingsløsningerne desværre ikke håndtere, og den begrænsning kan vi ikke ændre direkte, da årsagen ligger dybere end vores opsætning.

Not respond on email

Not respond on email, just cancelled my order.

Wow 2 years later i get a response on this with
an answer that is of no use.

9. Juli 2024

Antwort von Apoteket-online.dk

We apologize that you did not experience a timely response to your email. Based on the information available here, we cannot comment further on the specific handling of the order, as we do not know the full details. We are sorry that the process did not meet your expectations.
Best regards, Apoteket-online.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ingen levering samme dag med bud som lovet

Der står på siden, at man får sine varer leverede samme dag med apotekets bud for 70 KR, hvis man bestiller før kl 12.

Det gjorde jeg og ingen levering samme dag!

Hvis jeg vidste, at min syg baby ikke kunne få medicin samme dag, så ville jeg arrangere noget andet. Desuden er det ret dyrt at betale 70 kr for leveringen som ikke sker.

6. Juni 2024

Ikke eksisterende kundeservice

Betalingsmodulet på siden virker ikke.
Hverken på telefon eller PC.

Det har stået på i mindst 2 uger.

Jeg har kontaktet jer på Messenger og Facebook og senere på mail.
Jeg fik intet svar og problemet er ikke løst.

Måske I læser med her og vil løse problemet🤷🏻‍♂️

10. November 2023

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr