Det kunne jo ikke være nemmere 😀 og levering til nærmeste Brugs, for ca 11 kr 😀 en billig og fin service 😀 og var leveret meget hurtigt, tror inden for 6 timer 😀
Jeg bestilte en vare online for at være sikker på at den var på lager inden jeg kørte turen til apoteket. Inden for ca en time modtog jeg sms og mail om at varen var klar til afhenting på apoteket. Je... Mehr ansehen
Beställde några förpackningar avosol mot min artros. Allt fungerade med exemplarisk precision , beställning, betalning och leverans. Hela tiden med adekvat information.... Mehr ansehen
Meget god service. Blev ringet op af Nyborg apotek efter bestilling at én af mine varer var i restordre og om de bare skulle annullere den og sende resten - det blev så aftalen. Dagen efter ringede de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Apoteket-online.dk er en webshop for danske apoteker. Du vælger selv, hvilket apotek du vil handle med. Du kan vælge over 200 apoteksadresser i Danmark, og dermed handle direkte med dit lokale apotek - bare online.
Dänemark
- www.apoteket-online.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

SUPER kunderservice!
Fik en flot kompensation efter en mindre fejl i en returneringssag, og fik rigtig god behandling ved kontakt til kunderservice. Det er ikke sidste gang jeg handler her!:)

super
det tog lige en dag mere end forventet, men fik så et ekstra lille produkt som er super god service.. det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der :)

Alt i orden
Har handlet flere gange hos apoteket-online.dk og hver gang har jeg fået varene rimeligt hurtigt. Hjemmesiden er også ret fint - og nem at finde rundt i.
Hurtig forsendelse
Super hurtig forsendelse og der lå en lille gave i pakken, super!

Hurtig levering.
Alle varer var på lager. Leveret indenfor 3 døgn.
god behandling og levering
dejlig hurtig og nem.God hjemmeside at finde rundt på.Nem at betale med kort,med det samme.hurtig betjening og levering.
Stabil netshop
Bestilling og levering efter bogen .
Hurtigt og bekvemt
Nemt og bekvemt at vælge varer på siden. Leveret i en samlet pakke få dage efter.
God måde at handle på
Er meget tilfreds med at handle på denne måde.
Kan helt klart anbefales.
Perfekt........
Jeg har nu i længere tid brugt apoteket on-line som hjælper til mit rygestop...Jeg har købt Nicorettes mundspray via dette websted da jeg har haft besvær med at komme på gaden grundet jeg tror jeg er ved at have rygerlunger (ikke lægeundersøgt)..
Jeg er meget tilfreds med dette sted....de bestilte vare kommer til tiden via postvæsenet....perfekt telefonrådgivning af hjælpsomme medarbejder..
Pålitlig och snabb leverans.
Beställde några förpackningar avosol mot min artros.
Med vänlig hälsning. Bertil Persson, Öland
Hurtig levering.
De havde den vare jeg skulle bruge, længere er den vel ikke. :-)
Kundeservicen i orden hvis der bare er det mindste problem.
Dem bruger jeg igen i fremtiden.

Lidt rod - Men ok service som følge
Har ikke noget decideret dårligt at sige, det der gik galt kan ske for alle, og som undskyldning modtog jeg et gratis produkt.

Antwort von Apoteket-online.dk
God hjemmeside og hurtig levering
Jeg afgav min ordre kl. tirsdag kl. 14:01, fik en mail kl. 15:14 samme dag om at min vare af afsendt. Næste dag kl. 11:20 stod posten og ringede på døren. Super hurtig handel, dejligt.
Ingen problemer
Bestilling og betaling gik nemt og fik varen hurtigt. Så ingen problemer herfra!
Kundeservice over forventning
Jeg bestilte et par varer, men den ene vare fik jeg bestilt forkert, da produktets beskrivelse var en smule misvisende. Til min store overraskelse var de efterfølgende så flinke at sende mig den oprindelige vare jeg ønskede kvit og frit, og jeg slap for at returnere den forkerte vare. Se dét kalder jeg god kundeservice :-)
Perfekt!
Har lige handlet hos Apoteket-Online.
De sendte tingene hurtigt, og ringede dagen inden, for at høre om jeg havde nogle spørgsmål ang. varen.
Porto er lidt dyr, men ellers helt perfekt.
Kan klart anbefales :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.