Arriva Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det kunne være at skrive 0 stjerne. Jeg var i toget til Tarm fra skjern d.9/5-26 RA 5296 kl 21:41. Da vi kom til Tarm havde jeg min cykel med, da kom ud 3 passager. Ved min tur, døren lukkede, jeg p... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor reklamere med Musikfestival, når i ik engang kan holde jer til fartplanen! - Grundet larmende mennesker, hvad regner i med på denne tid og i weeekenden.. vil toget ikke kører skulle have kø... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det giver ingen mening overhovedet at give dem 1 stjerne. Pendler hver dag frem og tilbage fra arbejde, og som regel FLERE gange om ugen er første morgentog aflyst eller forsinket. Vi er mange som s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Toget kommer sjældent til tiden. Enten kommer toget ikke til tiden ellers er toget aflyst. Det er utroligt man betaler så mange penge for pendlerkort men man ikke kommer frem til tiden eller overhov... Mehr ansehen

1. Transportdienst
  2. Zugticketverkaufsstelle

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Arriva Danmark kører tog i Jylland, busser i det meste af landet og sejler havnebusser i Københavns Havn. Vision: De bedste rejseoplevelser i den kollektive trafik.

Ungenügend

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Homophob

Den person som skal se om man ikke er ulovligt med, han er homophob. Han var rar mod alle andre end mig en homosexual person

14. März 2023

Umenneskelige

Umenneskelig billetkontrollør og som arbejder i Arriva.
Dårlige forhold i toget.
Tag ikke med Arrivatog!!!!!! Det er ikke mennesker, som står bag.

Foretrækker at køre med DSB, hvor folk er mere respektfulde og menneskelige i deres intention.

13. Februar 2023

Tvunget til at snyde

Jeg randte lidt sent til toget, dog nåede jeg lige præcis ind, men havde jo af gode grunde ikke nået at købe en billet. Og det kan man åbenbart ikke efter toget er planlagt til at køre. det er lidt fjollet at nu hvor jeg egentlig planlagde at betale for at køre med toget, så kan jeg ikke…

3. März 2023

Aflysning

Atter og atter aflysning. Sjovt når man har en aftale på arbejde. Håber snart dsb igen kører på strækningen 😳

27. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For tidligt kan de også være

Forsinkelser og aflysninger er man så vant til. Så i dag valgte de at ændre lidt på det og køre forbi stationen 7 minutter tidligere end planen istedet.
Hvor innovativt Arriva.

14. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle købe cykel plads til min cykel…

Skulle købe cykel plads til min cykel men kunne overhoved ikke finde hvor henne på deres app at man skulle gøre det. Da jeg endelig fandt stedet og købte en Dags billet, var den kun gyldig det samme døgn. (Jeg købte billetten 23:49 og den var kun gyldig de næste 11 minutter.) Spild af penge. Ret dog på det åndsvage system så billetten er gyldig de næste 24 timer ligesom billettens navn refferærer til.

11. Februar 2023

Simpelthen for dårligt.

Det skær i hjertet overhovedet at give dem 1 stjerne. Pendler hver dag frem og tilbage fra arbejde, og som regel FLERE gange om ugen er tog aflyst eller forsinket. Kan ikke passe med de priser de skubber at tingene fungerer så dårligt som det gør. Man ved aldrig om man kommer med til tiden eller overhovedet, da de som regel også først aflyser nogle minutter før afgang 👎👎👎 hvis der var en anden udbyder havde de nok lukket og slukket for længe siden.

9. Februar 2023

For lidt plads

Være gang jeg har kørt med jer har ikke været plads nok i jeres tog i har kun 2 vogne når der næsten altid er mange med og 4 vogne når der næsten ikke er nogle med.

9. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg føler mig til grin!!!!

Jeg føler mig til grin!!!!!
Jeg skulle med tog fra Ringe til Odense. Jeg stempler ind som jeg plejer med mit pendlerkort, så langt så godt. Og dog. For afgangen jeg skulle have været med blev aflyst. Den næste afgang var også aflyst. De to aflyste afgange ligger ret tæt på hinanden - det er et spørgsmål om hvilke stationer toget standser ved. Den 3. afgang er ikke aflyst, den er til gengæld 20+ minutter forsinket og toget kan kun køre med 40km/t ind til Odense. Alt i alt bliver jeg mere end 1 time forsinket!
Jeg vil så søge om rejsetidsgaranti, så jeg udfylder skemaet og sender den. Og så får jeg svar, jeg kan ikke få udbetalt et beløb. Næh nej. Jeg får en billet til den strækning som jeg blev forsinket på - altså en billet til strækningen Ringe-Odense. Og det er så her jeg føler mig til grin. For hvad skal jeg med en billet til den strækning som mit pendlerkort dækker????
Det er det mest latterlige jeg har oplevet!!!!!!! Hold jer langt væk fra Arriva hvis i kan!!!!!!!!!! Arriva skider på deres kunder og der er ingen der holder dem ansvarlige!!!!!!!!!!!!!!

1. Februar 2023

Ulideligt bureaukrati.

Ulideligt bureaukrati.
Arriva aflyste et tog og jeg blev en time forsinket. OK. Der var signalproblemer. Det kan ske.
Så søgte jeg Rejsetidsgaranti hos Arriva - og mødte et bureaukratisk skema, hvor jeg skulle skrive nummer på toget. Altså, nummeret på et tog, som ikke kom.
Arriva svarede, at jeg ikke kunne få erstatning, da jeg ikke var forsinket. Men jeg kunne ikke tale med dem om sagen - måske har jeg skrevet et forkert tognummer - men måtte rejse en klagesag hos Ankenævnet for Bus, Tog og Metro. Det må jeg så gøre for at få mine 33 kr. retur for den manglende transport. Det koster mig 80 kr. at klage.
Der er gået lidt for meget computer i Arriva. Jeg kan huske engang, at der var personlig betjening, men nu er det kolde computere, som regerer.

17. Jänner 2023

Folk siger DSB er dårligt så prøv Arriva de køre 1000 gange værre

Hej Arriva,

Jeg skriver for at klage over min seneste togrejse med jer, som fandt sted den 09/12-2022. Jeg rejste fra Svendborg til Odense med tog nummer RA 2837, og jeg var meget utilfreds med den service, jeg modtog.

For det første var togvognen i en meget dårlig tilstand. Der var affald på gulvet, sæderne var snavsede og støvede, og der var en ubehagelig lugt i vognen. Dette gjorde det svært for mig at sidde behageligt og nyde min rejse. Jeg forventer at det er et krav fra Arriva at sørge for at vognene er rene og hygiejniske for at give gode rejse oplevelse for passagerne.

Desværre var der også en forsinkelse på min rejse, og jeg modtog ingen information om årsagen eller hvor lang tid forsinkelsen ville vare. Jeg måtte vente i lang tid på perronen uden at vide, hvad der foregik, og dette var meget frustrerende. Jeg forventer at Arriva sørger for at give korrekt og tidlig information om ændringer i ruten eller forsinkelser, så passagerne kan planlægge deres rejse bedre.

Til sidst blev jeg også mødt af dårligt uddannet personale, der ikke var villige til at hjælpe mig med mine spørgsmål eller bekymringer. Jeg forventer at Arriva sørger for at personale er professionelle og imødekommende i deres kontakt med passagerne.

Jeg er meget skuffet over den dårlige service, jeg modtog under min rejse, og jeg vil gerne bede om en fuld refusion af min billetpris som erstatning for dette. Jeg håber, at Arriva vil tage min klage alvorligt og sørge for, at denne type service ikke gentager sig i fremtiden.

Jeg vil gerne høre fra jer om, hvordan I vil håndtere min klage og hvad I vil gøre for at sikre, at jeg og andre passager har en god rejseoplevelse fremover.

Med venlig hilsen,
Mathias

8. Dezember 2022

Lost job

Probably my last review as I’ll be sacked today. Two cancellations in succession left me high and dry. 6 times in the last 10 days this has happened. I’d throw myself in front of a bus if I could find one . Thanks arriva

19. Jänner 2023

savner dsb

Tit når toget bliver forsinket skriver Arriva intet på rejseplanen eller stationen, så man er tit i tvivl om de endnu engang vælger ikke at dukke op. Derudover er selve togene langt mere larmende og ubehagelige at køre i fremfor DSB, på trods at at prisen for turen er den samme.

9. Jänner 2023

Min datter skulle til Viborg 2

Min datter skulle til Viborg 2. Juledag - vi står 3 personer og overvære at hun tjekker ind. Alt er i orden - 10 min senere skriver hun at hun har fåen en bøde for manglende tjek in. Vi har klaget - men bliver bare affejet,alle systemer har virket som de skulle. I fredag skulle hun igen til Viborg og hun tjekker ind, samme besked på stander, alt er godt. Skal man virkelig dokumentere hver gang man har tjekket ind, for at kunne være på den sikre side?
Vi har nu en bøde på 1000 kr. liggende den må vi nok bare æde - men vores tillid til Arriva er godt nok for nedadgående.

25. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik en kontrolafgift på baggrund af…

Fik en kontrolafgift på baggrund af forkert købt billet. Træls, men fair nok. Arriva nægter derefter at refundere den billet de har givet mig kontrolafgiften på baggrund af.
Billetten er altså ikke gyldig til at rejse for, men de vil stadig gerne have pengene for den. Det er lige en tand for grisk Arriva.

14. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr