Aurela Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Calmè ringen besteld, gelijk al spijt van dat ik dat had gedaan. Ten eerste zijn ze te klein en ten 2e komen ze uit China, wat ik al vermoedde. Het kost tussen de 3 en 7 euro voor 2 ringen als je ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 3,5 weken kreeg ik eindelijk het kerstverlichtingboompje thuis toegestuurd, maar heb het onmiddellijk terug in de verpakking gestoken. 2 woorden: Chinese brol! Plastiek vol plaktape. Alle takjes pl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een paar nette leren schoenen besteld en betaald. Na enkele weken kreeg ik een totaal andere schoen geleverd, een soort pantoffel. Vervolgens het verhaal dat dit klopt met het artikelnummer... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pure oplichterij, besteld een winterjas en zoals meerdere reviews aangegeven een heel dun oranje regenjasje wat misschien 4 euro waard is ontvangen met een retour adres in Frankrijk Nooit wat... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Waardeloze rommel

Waardeloze rommel werd geleverd. Mijn geld zou teruggestort worden als ik het pakket zou opsturen naar een adres... op de Filippijnen!

19. März 2024

Nooit hier kopen

Nooit hier kopen! Je wordt afgezet en koopt kwalitatief slechte troep die niet terug kan. Er wordt niet of met een standaard bericht sporadisch per email gereageerd op verzoek tot retourneren. Er wordt telefonische niet opgenomen. Oplichterij eerste klas!

5. Juli 2024

Het betreft Aunlu

Voor alle duidelijkheid.....het review betreft de zwendelaars van Aunlu. Temu is een bonafide bedrijf waar ik graag zaken mee doe. Aunlu, onder de namen Pursuit, Slimrede en Daysslim betreft het. Dus zet dit even recht

18. Februar 2024

Rotzooi

Rotzooi! Ik voelde het zelfs al door de verpakking heen!!! Mantel van 75,- euro…. T is om te gillen van zo’n vies filtstofje lijkt ook niet eens op de afbeelding. Troep uit China!!!!! Waard nog geen 5,- Jullie moeten je schamen om hier aan mee werken

5. Jänner 2024

Koop niet bij Aurela

Koop niet bij Aurela . In februari horloge besteld . Maand later is mijn bestelling geannuleerd door Aurela. Nu 2 maanden later nog steeds geen geld terug

30. Mai 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na lang wachten en emailverkeer op ons…

Na lang wachten en emailverkeer op ons product ter waarde van ruim 200 euro melding gekregen deze geannuleerd te zijn.na weer lang wachten en hoop e mail verkeer uiteindelijk geld terug gekregen.antwoorden van hun zijn kort en soms engelstalig en dan weer nederlands..kortom service zeer matig.maar wel blij na een te lange wachtperiode geld teruggekregen te hebben.

16. März 2022

Bestelling nooit afgeleverd

In januari horloge besteld, sindsdien nooit meer wat van gehoord, behalve nietszeggende mails met mededelingen dat 'het er aan komt'. Klantenservice is gebakken lucht. Na ruim 2 maanden wachten blijkt het artikel weer teruggestuurd ('cancelled') zonder duidelijke reden en zonder dat iemand je erover informeert. Nu nog afwachten of het geld wordt teruggeboekt, of wordt dat ook gecanceld? Nooit aan beginnen deze site!

11. März 2022

Aurela is een scam!

Ruim voor de surprisetijd in december 2021 een KIDS Hoodie besteld, diverse keren over en weer gemaild maar nu (12 febr 2022) nog steeds niets gekregen en ook mijn geld niet terug. Ze blijven terugmailen met allerlei vage zinnen, draaien eromheen en pakken het probleem niet aan. Als ik de druk verder op voer (per omgaande aankoopbedrag terug te storten) dan wordt het ineens ijzig stil.

12. Februar 2022

Pas op!

Voor het bestellen geprobeerd te achterhalen waar deze winkel zit maar er staan geen contact of KVK gegevens op de website , deze geprobeerd te krijgen via de chat het enige wat ze loslaten is dat de website uit Amerika gerund wordt. op klacht.nl staat het er vol mee met mensen die geen product hebben ontvangen voor mij een rode vlag.

7. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 23 december een bestelling gedaan…

Op 23 december een bestelling gedaan voor een smartwatch. Op wat vriendelijke mailtjes na, helaas nog geen product geleverd gekregen. Na mijnklacht werd er aangegeven dat het 7-14 dagen zou duren voordat zij duidelijk zouden hebben wat de status van mijn bestelling zou zijn. Beetje gek.

Het kan natuurlijk nog goed komen... maar heb er weinig vertrouwen in.

29. Jänner 2022

Oplichters bedrijf.

Oplichters bedrijf.
Had je kunnen weten, geen telefoon nummer, email werkt niet op de website en als je dieper zoekt is het een bv waarvan je ruikt dat het oplichters zijn.

List en bedrog bedrijf kan je het niet noemen want dat is het niet!

21. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr