Calmè ringen besteld, gelijk al spijt van dat ik dat had gedaan. Ten eerste zijn ze te klein en ten 2e komen ze uit China, wat ik al vermoedde. Het kost tussen de 3 en 7 euro voor 2 ringen als je ze... Mehr ansehen
Na 3,5 weken kreeg ik eindelijk het kerstverlichtingboompje thuis toegestuurd, maar heb het onmiddellijk terug in de verpakking gestoken. 2 woorden: Chinese brol! Plastiek vol plaktape. Alle takjes pl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een paar nette leren schoenen besteld en betaald. Na enkele weken kreeg ik een totaal andere schoen geleverd, een soort pantoffel. Vervolgens het verhaal dat dit klopt met het artikelnummer... Mehr ansehen
Pure oplichterij, besteld een winterjas en zoals meerdere reviews aangegeven een heel dun oranje regenjasje wat misschien 4 euro waard is ontvangen met een retour adres in Frankrijk Nooit wat... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Grootste oplichters ,
Grootste oplichters ,
Alle bestellingen komen van Ali en als je je product de zelfde dag nog annuleert krijg je een bevestiging dat het geld terug gestort wordt 4 weken later nog niks en vervolgens krijg je een mail dat je pakket vertraging heeft opgelopen en dat het 20 tot 30 dagen kan duren beetje vreemd.
Ik geef een tip niks bij deze bijdehante oplichters kopen.
slechte website
Ik heb 3 maanden geleden een bestelling bij hun geplaatst op de dag van vandaag nog steeds niets ontvangen. Bij het navragen waar mijn bestelling blijft word ik aan het lijntje gehouden dat mijn bestelling onderweg is.
Dit bedrijf koopt via AliExpress
Dit bedrijf koopt via AliExpress en rekent je 10 keer de prijs.
Wil je terugsturen, dan krijg je geen adres, maar een korting voorgesteld.
Dit zijn fraudeurs die de wet aan hun laars lappen, positieve reviews op hun site zijn even fake als hun beloofde klantenservice.
Onvoorstelbaar dat dergelijk bedrijf anno 2021 kan bestaan...
Pure misleiding
Pure misleiding. Nep reviews, nep likes, nep voorwaarden, nep prijzen. Onvolledige bedrijfsgegevens. Pure misleiding en oplichting!
Onbetrouwbaar!!
Onbetrouwbaar!!! Nog steeds geen bestelling gehad is al een maand geleden en niemand die op de mail reageert. Waarschijnlijk krijg ik ook niets en mijn geld ben ik kwijt. Oplichting!!!!!
Zeer onbetrouwbaar - Oplichting
Zeer onbetrouwbaar. Goedkope rommel uit China aan hoge doorverkoopprijzen.
Retoubeleid afwezig.
Gewoon vermijden
Hoezo klantvriendelijk?
Jammer dat de service zo slecht is. Slaapmatje besteld en bevalt niet ivm soort materiaal. Ik mail hoe ik deze mat kan retourneren en krijg 3x mail op een zaterdag dat ze het heel vervelend vinden etc
hoe ik de mat terug moet sturen.
Huidige status: geen antwoord
Ik heb op 24 december 2 Ear Wrap…
Ik heb op 24 december 2 Ear Wrap oorbellen besteld en vandaag, 14 februari, heb ik ze nog steeds niet ontvangen. De track and trace geeft aan dat het onderweg is maar dat is ook al 2 weken zo. Ik vind dit heel erg jammer vooral omdat de prijs niet al te goedkoop is en ik al betaald heb. Zodra ik het krijg ga ik het wss meteen weer terugsturen.
Aliexpress maar dan 6x de prijs
Wees alsjeblieft niet zo dom om hier te bestellen. Ze zetten je bestelling rechtstreeks door naar aliexpress. Praktisch gezien bestel je iets bij Aliexpress maar dan voor 6x de prijs.
Treurige mensen! Kijk eens in de spiegel naar wat je aan het doen bent
Slecht en onbetrouwbaar
Jammer dat de beloofde service zo tegenvalt. Tas besteld en bevalt niet (kapot en niet stevig). Mailen om retour te sturen, krijg ik twee keer dezelfde mail met een aanbod 25% van het terug te storten om zo het product niet op te hoeven sturen.
Ik geeft voor een derde keer aan dat ik het product niet ga gebruiken en wil weten:
- hoe moet ik ter terugsturen
- wat zijn de kosten hiervan
- en hoe krijg ik mijn aankoopbedrag terug.
Dan krijg ik wederom een aanbod om dit keer 50% van mijn aankoop terug te storten. Dit is echt het laatste aanbod zegt Aurela. Ik geef aan dat ik eerst weten wat de retourkosten zijn, zodat ik een goede keus kan maken.
Wederom een mail met daarin de mededeling dat alle retourkosten voor mijn rekening zijn. Maar waar moet het heen dan? Een vaag adres in het buitenland? Dan zijn de kosten erg hoog. Ik weet nog steeds niet waar ik aan toe ben, maar wordt wel gedwongen een keus te maken. Aurela geeft namelijk aan dat zij nu van mij willen weten hoe ze dit kunnen afsluiten.
Een rare reactie op een simpele vraag. Mij is in ieder geval duidelijk dat de uitstekende klantenservice die ze beloven heel matig is. En dat Aurela wel heel moeilijk doet om hun klanten maximaal tevreden te stellen zoals ze beloven.
Ik had handschoenen besteld
Ik had handschoenen besteld, zitten lekker maar in deze tijd van het jaar kan je ze niet dragen wel wind en waterdicht maar o zo koud, je vingers bevriezen in deze handschoenen.Wat een drama !!! Echt flut, pffff
Wat een koude vingers
Heb de handschoenen besteld, zitten lekker maar in deze tijd van het jaar kan je ze niet dragen wel wind en waterdicht maar o zo koud, je vingers bevriezen in deze handschoenen.
Ongelooflijk slecht
Ongelooflijk. Na bijna 5 weken wachten ontvang ik 1 oorbel.
Wat een oplichting !
Op de site staat duidelijk vermeld: aurela ear wrap oorbellen.
Mag ik er toch van uit gaan dat ik 2 oorbellen bestel, gezien de meeste mensen 2 oren hebben.
Dus ik had blijkbaar 2 x 1 oorbel moeten bestellen.
Ongelooflijk slecht dit en wat een oplichting.
Ik raad deze site iedereen af!
Onbereikbaar bedrijf
Onbereikbaar bedrijf
Na het bestellen en betalen van een artikel het direct willen annuleren. Geen reactie van het bedrijf maar wel steeds verzendbevestigingen. Ik wil het product niet meer hebben maar is nu nog wel onderweg. Ik zal het pakket dus weigeren aan de deur en mijn geld terugvorderen.
Lang wachten, artikel niet naar wens, retouren nog maar afwachten.
Ik had "Aurela™ Ear Wrap Oorbellen" besteld, waardoor ik er vanuit ben gegaan dat het er 2 zouden zijn. Maar ik heb slechts 1 stuk ontvangen. Het was mij niet helemaal duidelijk dat deze prijs voor 1 oorbel was. Dus als ik een setje wilde, ik er 2 had moeten bestellen. Erg duur, volgens mij staan dezelfde ook op Ali Express.
Ik heb er ongeveer 3 weken op moeten wachten, de spullen blijken uit het buitenland te moeten komen. De retourtermijn is 30 dagen, maar ik ben al bijna 30 dagen aan het wachten totdat de bestelling überhaupt geleverd wordt...
De oorbel blijkt een groot/bot puntje te hebben, welke niet in een normaal oorgaatje past. Hier heb ik dus niks aan.
Via de website heb ik geprobeerd een contactformulier in te vullen, maar deze bleef foutmeldingen geven waardoor het niet verstuurd kon worden.
Hopelijk reageren ze op mail wel snel, maar ik ben er bang voor...
Op 10 december 2020 spuitbussen besteld…
Op 10 december 2020 spuitbussen besteld en betaald, levertijd 7 tot 15 dagen. Op 19 januari ontving ik een bericht dat het pakket was bezocht door Bpost. Ik heb niets ontvangen. Gevraagd op welk huisnummer het was bezocht en om handtekening ontvanger gevraagd, géén antwoord.
Ik kreeg een PDF formulier dat ik moest uitprinten en invullen, daarna weer via email terug sturen, daar stond op dat de spullen uit China afkomstig waren, dat is nergens te lezen in de bestelling. Ik had de mogelijkheid om het product opnieuw te bestellen of mijn geld terug te ontvangen. Ik heb het 2e aangekruist. Krijg ik even later bericht dat dat in mijn geval niet kan omdat er niets geleverd is. Ik heb de spullen NIET meer nodig ( en ga zeker niet nog eens 6 weken wachten). Ik heb ze laten weten dat ze 5 werkdagen de kans hebben het geld terug naar mij over te maken, anders geef ik het uit handen aan de gerechtsdeurwaarder.
Lange wachttijden voor een product van Ali Expres.
Tot nu toe niets ontvangen van hetgeen ik bestelde (handschoenen in dit geval). Ik wacht inmiddels 16 dagen op mijn bestelling. Helaas krijg ik van de klantenservice alleen het verzoek om nog heel even geduld te hebben in verband met vertraging van de koeriersdiensten. Erg vervelend. Als het pakketje aangekomen is blijkt waarom het zo lang duurde. Het is een doodeenvoudige zending van Ali Expres. Handschoenen gepast, zaten niet lekker. Gecheckt wat ze op Ali kostten, bleek een fractie van de prijs te zijn die ik betaalde.
Na ontvangst van het product besloot ik het product terug te sturen. Dat was alles behalve makkelijk. Eerst kreeg ik drie keer een kortingsaanbod. Uiteindelijk heb ik de instructies ontvangen om te retourneren. Op 30-12-2020 is het pakketje door Post NL bij Aurela afgeleverd. Van Aurela kreeg ik telkens het bericht dat ze heel druk zijn en dat het pakketje nog niet gevonden is. Vandaag 20-01-2021 eindelijk het geld retour ontvangen van Aurela.
Heel bijzonder allemaal. Vooral bijzonder vervelend. Voor mij was het een keer maar nooit weer.
KA U TEE BEDRIJF!!!!
KA U TEE BEDRIJF!!!!!
Ik wacht nu al sinds 6-12-20 op mijn bestelling. Een kerstcadeau voor mijn broer. Ik ben dagelijks aan het mailen en krijg telkens het zelfde nutteloze antwoord. Bellen is niet mogelijk en alles wat je als antwoord krijgt is met Google vertaalt.
Ik ga never nooit meer iets bestellen bij dit rot bedrijf, had ik de echte reviews maar gelezen ipv de fake news reviews op hun website!
4 weken moeten wachten
4 weken moeten wachten. (max 15 dagen, Corona en feestdagen). Dit al ingecalculeerd. Correct en zeer snel antwoord op mails. Product was zoals verwacht en bevalt prima. Kortom: goede ervaring.
Eind goed al goed
Mijn bestelling duurde veel langer en werd na kerst geleverd en viel zwaar tegen, na wat heen en weer gemaild heb ik het pakketje terug kunnen sturen en binnen 1 dag mijn volledige bedrag netjes op mijn rekening gekregen! Dus al met al toch netjes afgewerkt!
En dit bedrijf geeft idd netjes antwoord op de mails, kan ik van DELORIO niet zeggen , bedrijf weg geld weg dus dat zijn oplichters , Facebook staat er helaas vol mee!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.