Ik heb hier een auto gekocht die binnen korte tijd ernstige motorproblemen kreeg (blauwe rook + olie in koelvloeistof). Er bleek een verborgen gebrek te zijn. Ik heb geen factuur gekregen en kreeg onj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gevraagd wat voor bod ze konden doen, eerlijk doorgegeven wat er nodig was om auto door de APK te krijgen na afkeur APK. Bod gekregen tussen 1750 - 2000 euro. Langs geweest en na kort proefritje kond... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanmiddag mijn mooie BMW 325i bj 2007-automaat-6 cilinder - High Executive met 146.000 km op de teller verkocht bij autoinkoop.nl en het uiteindelijke gekregen bod dan ook geaccepteerd. Ben heel erg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ZOALS VELE ANDERE REACTIES, Klant onvriendelijk, hele slechte verkooppraatjes, geholpen door een best jong Nederlandse jongen man. geen proefrit tenzij je direct wil kopen dus meer een kooprit die je... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Autoinkoop.nl is in 2014 en 2016 uitgeroepen tot de beste autoinkoopsite. Sinds 1987 in de Janligthartstraat 3/69 in Rotterdam Zuid. Meer dan 250.000 auto;s hebben wij al ingekocht, dus een bedrijf met veel ervaring. Binnen 10 minuten contant geld voor uw auto is onze slogan, en dat maken we waar. BINNEN 10 MINUTEN CONTANT GELD VOOR UW AUTO 100% INKOOP GARANTIE Door jarenlange ervaring( sinds 1987) bieden wij absoluut de hoogste prijs van Nederland voor uw auto; ongeacht merk, staat of bouwjaar van uw auto. Vul uw kenteken in op de hier boven getoonde gele kenteken plaat, en u ontvangt geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw auto per e-mail. Deze mail krijgt op kantoortijden binnen 15 minuten in uw mailbox. Als u zich kan vinden in onze aanbieding, komt u gewoon vrijblijvend langs met uw auto. Vergeet niet het gehele kenteken mee te nemen en uw legitimatie bewijs, zoals een rijbewijs, paspoort of Id. kaart. Dus als u geld nodig heeft en u wilt uw auto verkopen, kunt u ook bellen met 010-4845508 voor een vrijblijvende taxatie of u vult ons online formulier hier in. Uiteraard kan u ook zonder afspraak langs komen voor een vrijblijvende taxatie. Ons adres is Janligthartstraat 3 t/m 9 a 3083 AL in Rotterdam-Zuid. Natuurlijk staat het verse kopje koffie klaar voor u. Als u bij ons langs komt is de verkoop van uw auto in 10 minuten geregeld. Ja, u leest het goed: in 10 minuten contant geld of per bank voor uw auto, ongeacht merk of bouwjaar! Tevens krijgt u bij ons een officiële vrijwaring van de RDW, zodat de auto officieel is overgeschreven op ons bedrijf. U kunt kiezen tussen contante betaling of per bank. Als u kiest voor de bankbetaling krijgt u een bankafschrift, zodat u kunt zien dat het geld bij ons is afgeschreven. De meeste bankbetalingen zijn direct zichtbaar op uw bankrekening. Indien u met de trein of ander openbaar vervoer terug naar huis moet, brengen wij u uiteraard naar het station toe. Als uw woonplaats in de buurt is van Rotterdam, bieden wij de mogelijkheid om u naar huis te brengen. Autoinkoop.nl en onze andere website Autoverkopen.nl zijn uitgeroepen tot de beste Autoinkoop sites van 2014. Vul na het lezen van deze tekst snel uw kenteken in. Binnen 15 minuten weet u wat wij voor uw auto willen betalen
janligthartstraat 3/9 a, 3083AL, ROTTERDAM, Niederlande
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Op internet mijn Peugeot aangeboden. Een prima bod op de auto gekregen. Op de zaak keurig ontvangen en de verkoop is vertrouwd en goed afgehandeld. Geld direct gestort op de rekening
Raad het een ieder ander aan.

Antwort von autoinkoop.nl
Auto binnen 5 minuten verkocht voor een goede prijs. John was zeer vriendelijk en bood meteen de prijs die ik in gedachten had. Papierwerk was binnen no-time geregeld en direct geld op mijn rekening. Als je je auto wil verkopen moet je zeker bij ze langsgaan.

Antwort von autoinkoop.nl
Nette zaak waar je netjes behandeld wordt door de in/verkoper en de koffie is goed.
Ook de prijs was wat ikzelf in gedachte had dus zeker een aanrader.
En alles heel snel geregeld gelijk geld op je rekening gestort.

Uitstekend geregeld.
gebeld en konden langs komen om het een en ander te regelen en het was ook inderdaad zo geregeld.
lekkere bak koffie er bij, een mooie zaak en geld op de
Rekening voor je er weg gaat.
echt prima

Prima geregeld!
Vandaag mijn auto verkocht aan autoinkoop.nl
Alles zeer snel afgehandeld, prima service en een lekker bakkie koffie, bedankt voor de service John! Zeker aan te bevelen.
Kitty Verboom

Antwort von autoinkoop.nl
Redelijke tot goede prijs voor de auto, ikhad snel het geld op de rekening.
Goed geregeld.

Antwort von autoinkoop.nl
Na via de site een verkoopprijs gevraagd te hebben, vandaag bij autoinkoop.nl met mijn Peugeot 2008 langs geweest. Keurig ontvangen met een kop koffie. Mijn auto werd bekeken waarna het natuurlijk over de prijs moest gaan. Daar kwamen we goed uit. Hierna werd e.e.a.ook administratief en financieel goed afgeregeld. Het overeengekomen bedrag stond direct op mijn rekening.

Antwort von autoinkoop.nl
Ben heel erg tevreden verder ook over de afhandeling wat betreft het direct verkregen RDW vrijwaringsbewijs en dat het geld direct op mijn rekening was overgemaakt nadat de deal was gemaakt. Ben zelfs thuisgebracht door John wat ik erg top vind qua service.
Betrouwbaar bedrijf waar u uw auto gerust kan laten inkopen en kopen.

Net mijn Renault Clio uit 2004 verkocht
bij Autoinkoop. Werd prima behandeld daar.
Goeie prijs ontvangen. Ook stond de koffie klaar.
En zelfs nog naar het station gebracht.
Super dus, een echte aanrader.

Antwort von autoinkoop.nl
Deze week mijn 12 jaar oude Passat aangeboden en verkocht. Na een korte, open en duidelijke onderhandeling een faire prijs gekregen gezien de hoge kilometerstand en diverse schades. Heel snelle en correcte afhandeling. Mogelijk kun je op de particuliere markt iets meer krijgen voor een oudere auto met veel km en wat kleine schades. Wanneer je dat niet wilt en een eerlijke, vlotte afhandeling wilt is dit een heel goed adres. Van harte aanbevolen!

Antwort von autoinkoop.nl
Zojuist bij John mijn auto verkocht, gewoon voor een eerlijke prijs geen gezeik open en eerlijk. U moet zelf ook uw gezonde verstand gebruiken .

Antwort von autoinkoop.nl
auto aangeboden, goede en snelle prijs. Netjes papieren ingevuld, rdw afmelding en contact geld. Top.
De volgende auto van ons gaat daar in januari 2021 wat ons betreft ook naar toe. Dank.
Grt Janst te Barendrecht

Antwort von autoinkoop.nl
09/10/2020 auto verkocht. Goede dienstverlening, professioneel geholpen, nette uitstraling. Tevreden klant, kortom Ik beveel het aan.
Marco

Antwort von autoinkoop.nl
Ik had mijn 16 jaar oude maar prima rijdende Peugeot 206 CC te koop gezet bij Autoverkopen.nl en kreeg al spoedig een nette reactie op email met daarin een vrijblijvend bod van 2500-3000 Euro.
Het leek me wat aan de hoge kant dus ik belde met de vraag of dat geen lokkertje was.
Om namelijk voor Jan met de korte achternaam van Noordwijk naar Rotterdam te rijden, daar had ik geen zin in. Nee, zei men, is geen lokkertje maar kom gerust even langs dan kunnen we het bod bespreken en mogelijk aanpassen.
Vanmorgen ben ik langs geweest en werd snel geholpen, uit de droom dan.
Een kort rondje om de auto was al voldoende voor beoordeling en het op de website beloofde verse kopje koffie, daar had ik wel zin in na een uur rijden, was waarschijnlijk al aan iemand anders vergeven.
Er werd mij gevraagd wat ik voor de auto wilde hebben. Ik noemde een prijs van 2250 en al hoofdschuddend werd me door John verteld dat wij daar samen niet uit gingen komen. Een paar plekjes aan de buitenkant moesten opnieuw gespoten worden ... lijkt me niet heel vreemd bij 16 jaar oude auto. Alles binnen minuut geregeld, wel effectief.
Conclusie : bod op email slaat nergens op, doe dat dan niet. Taxatie heb ik niet gekregen, schrijf dat dan niet. En de verse koffie heb ik thuis maar gedronken.

Antwort von autoinkoop.nl
Woensdag gaan kijken voor een Seat Ibiza SC 1.4 TDI. Bij aankomst direct netjes geholpen en zelfs ruimte gemaakt om te kunnen parkeren bij het bedrijf. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb de auto uitvoerig mogen controleren / testen. Onderhoudsboekjes etc. waren netjes op orde en de testrit was prima. Onderhandeling was erg prettig en open. De afhandeling was bovendien erg snel. Binnen een uur reed ik terug met mijn nieuwe auto! Afgelopen dagen heb ik nog even gekeken of alles goed werkte en zij hebben naar mijn idee precies geadverteerd wat zij verkochte, een degelijke en nette auto in goede staat.

Antwort von autoinkoop.nl
Mijn auto hier verkocht gisteren. Maken waar wat ze beloven en binnen een paar minuten alles geregeld.Professioneel en betrouwbaar. Topservice! Een aanrader.

Antwort von autoinkoop.nl
Gister mijn auto verkocht, ben vriendelijk geholpen en de auto is betaald naar waarde, zoals we hadden afgesproken.

Antwort von autoinkoop.nl
Vanmiddag onze Mercedes B klasse verkocht. Uiterst vriendelijk en professioneel geholpen. Fijn dat de gunfactor groot was en we zo met een goed gevoel weer op pad zijn gegaan. Vriendelijke groet, Erwin en Marianne Boosten

Antwort von autoinkoop.nl
M’n auto vandaag verkocht.
Keurige ontvangst , onder het genot van een kop koffie werd de auto getaxeerd.
Daarna een duidelijke uitleg hoe de prijs tot stand is gekomen.
Na akkoord werden de papieren in orde gemaakt
Ook stond het afgesproken bedrag al op m’n bankrekening
Top vooral toen men ook nog bereid werd gevonden ons naar huis te brengen

Antwort von autoinkoop.nl
Heel vriendelijk ontvangen , koffie gekregen , mooi bod voor mijn auto gekregen en snelle correcte afwikkeling, ik weet waar ik voortaan een auto kan inleveren, helemaal tevreden
Diane

Antwort von autoinkoop.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.