Ik heb hier een auto gekocht die binnen korte tijd ernstige motorproblemen kreeg (blauwe rook + olie in koelvloeistof). Er bleek een verborgen gebrek te zijn. Ik heb geen factuur gekregen en kreeg onj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gevraagd wat voor bod ze konden doen, eerlijk doorgegeven wat er nodig was om auto door de APK te krijgen na afkeur APK. Bod gekregen tussen 1750 - 2000 euro. Langs geweest en na kort proefritje kond... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanmiddag mijn mooie BMW 325i bj 2007-automaat-6 cilinder - High Executive met 146.000 km op de teller verkocht bij autoinkoop.nl en het uiteindelijke gekregen bod dan ook geaccepteerd. Ben heel erg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Autoinkoop.nl is in 2014 en 2016 uitgeroepen tot de beste autoinkoopsite. Sinds 1987 in de Janligthartstraat 3/69 in Rotterdam Zuid. Meer dan 250.000 auto;s hebben wij al ingekocht, dus een bedrijf met veel ervaring. Binnen 10 minuten contant geld voor uw auto is onze slogan, en dat maken we waar. BINNEN 10 MINUTEN CONTANT GELD VOOR UW AUTO 100% INKOOP GARANTIE Door jarenlange ervaring( sinds 1987) bieden wij absoluut de hoogste prijs van Nederland voor uw auto; ongeacht merk, staat of bouwjaar van uw auto. Vul uw kenteken in op de hier boven getoonde gele kenteken plaat, en u ontvangt geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw auto per e-mail. Deze mail krijgt op kantoortijden binnen 15 minuten in uw mailbox. Als u zich kan vinden in onze aanbieding, komt u gewoon vrijblijvend langs met uw auto. Vergeet niet het gehele kenteken mee te nemen en uw legitimatie bewijs, zoals een rijbewijs, paspoort of Id. kaart. Dus als u geld nodig heeft en u wilt uw auto verkopen, kunt u ook bellen met 010-4845508 voor een vrijblijvende taxatie of u vult ons online formulier hier in. Uiteraard kan u ook zonder afspraak langs komen voor een vrijblijvende taxatie. Ons adres is Janligthartstraat 3 t/m 9 a 3083 AL in Rotterdam-Zuid. Natuurlijk staat het verse kopje koffie klaar voor u. Als u bij ons langs komt is de verkoop van uw auto in 10 minuten geregeld. Ja, u leest het goed: in 10 minuten contant geld of per bank voor uw auto, ongeacht merk of bouwjaar! Tevens krijgt u bij ons een officiële vrijwaring van de RDW, zodat de auto officieel is overgeschreven op ons bedrijf. U kunt kiezen tussen contante betaling of per bank. Als u kiest voor de bankbetaling krijgt u een bankafschrift, zodat u kunt zien dat het geld bij ons is afgeschreven. De meeste bankbetalingen zijn direct zichtbaar op uw bankrekening. Indien u met de trein of ander openbaar vervoer terug naar huis moet, brengen wij u uiteraard naar het station toe. Als uw woonplaats in de buurt is van Rotterdam, bieden wij de mogelijkheid om u naar huis te brengen. Autoinkoop.nl en onze andere website Autoverkopen.nl zijn uitgeroepen tot de beste Autoinkoop sites van 2014. Vul na het lezen van deze tekst snel uw kenteken in. Binnen 15 minuten weet u wat wij voor uw auto willen betalen
janligthartstraat 3/9 a, 3083AL, ROTTERDAM, Niederlande
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Overzichtelijke website, snel geholpen bij het kantoor en geld binnen 10 minuten op de bank!

Antwort von autoinkoop.nl
snelle en correcte inname van mijn auto;
jammer dat men niet iets meer voor de auto wilde geven dan ik er voor kreeg; want de auto zag er voor z'n 25 jarige leeftijd nog prima uit alsdus de koper, maar blijkbaar was het niet aanwezig zijn van stuurbekrachtiging een reden om geen hogere prijs te geven..

Antwort von autoinkoop.nl
Vandaag mijn auto verkocht, Citroën Cactus C4. Was bij verschillende handelaren langs geweest en autoinkoop bood het meeste van allemaal. Zelfs € 1.900 meer dan het laagste bod dat ik had ontvangen.
Keurige ontvangst, heldere uitleg bij de prijs, geld direct op de rekening en afgezet bij de metro. Wat wil je nog meer?

Antwort von autoinkoop.nl
Vandaag onze Fiat Panda verkocht. Prettige ontvangst, uiteraard wilde ik meer dan er werd geboden. Maar na overleg en uitleg wel een mooie prijs voor de auto gekregen. En inderdaad gelijk geld op mijn rekening, en netjes even afgezet bij station. Kan het zeker aan raden om hier je auto in te leveren.

Antwort von autoinkoop.nl
Vandaag heb ik mijn auto (15 jaar oud) verkocht aan Autoinkoop.nl. Ik ben vriendelijk en beschaafd door de heer van Huffel ontvangen. Na enig onderhandelen, waarbij ik aanvankelijk niet tevreden was over het bod, hebben we overeenstemming bereikt. De verkoopprijs ligt onder wat ik hoopte, maar was voor mij acceptabel. Dus ik ga niet achteraf klagen dat ik er meer voor had moeten hebben. Van Huffel heeft daarna snel en keurig de zaken afgerond, het geld direct naar mijn rekening overgemaakt en mij vervolgens nog naar het treinstation gebracht. Ik ben tevreden!

Antwort von autoinkoop.nl
Ga niet in zee met dit bedrijf.
Voor mijn vrouwtje zijn wij samen naar een Renault Clio wezen kijken, hierbij hadden wij uiteraard een aantal vragen met betrekking tot het onderhoud, en wat er vervangen is geweest etc. De verkoper wist helemaal niets van de auto, zelfs de prijs wist hij niet, die moesten we zelf laten zien. Wij mochten geen testrit maken, tenzij we eerst de huidige Twingo van mijn vrouw meenamen om in te ruilen. Meneer vondt dat ik teveel en rare vragen stelde en was zeer onbeschoft tegen ons. Zelfs zo erg dat hij zei dat ik "het niet vertrouwden" en over de prijs zei hij: "het is maar €3500 geen €35.000" absoluut onacceptabel om zo'n uitspraak te doen naar je klanten, voor ons is dit veel geld. Meneer kwam onprofessioneel over, had nergens weet van en was gekleed als een camping baas in zijn korte broek, versleten slippers en t-shirt. Zo ga je absoluut niet met je klanten om!! Wat een blunder voor hun, ik raad het iedereen af om met deze mensen te handelen, want ze zetten je onder druk en behandelen je als een stuk vuil.
Gelukkig was de Renault garage erg vriendelijk en was uiteraard een testrit geen probleem.
Jammer autoinkoop.nl jullie hebben een klant laten schieten, doe iets aan je personeel en een cursus klantvriendelijkheid zou je sieren.
Kortom: arrogant, onprofessioneel, onbeschoft en wantrouwend bedrijf.
Met vriendelijke groet

Antwort von autoinkoop.nl
Onbeschoft in contact en zet je onder druk.

Antwort von autoinkoop.nl
31 januari een auto gekocht mankeert een hoop aan. Slechte service, gevraagd of hij de auto terug wil kopen, maar hij wil hem niet terug omdat hij weet wat voor slechte auto het is.

Antwort von autoinkoop.nl
ZOALS VELE ANDERE REACTIES, Klant onvriendelijk, hele slechte verkooppraatjes, geholpen door een best jong Nederlandse jongen man. geen proefrit tenzij je direct wil kopen dus meer een kooprit die je proef, proeft niet goed dus.

Antwort von autoinkoop.nl
Via de mail een veel hoger bod dan bij aankomst. Per mail minimaal € 9500 voor mijn Mini, bij aankomst nog maar € 6.750. Uiteindelijk toch verkocht want ik ben gaan reizen voor een paar maanden met de camper. Ik had dus niks meer aan mijn auto. Dag erna kreeg ik een telefoontje dat er nogal wat stuk bleek te zijn. Ik had nooit iets gemerkt en John ook niet tijdens de proefrit maar volgens John kwamen de kosten op € 1000 en of ik dan de helft van dit bedrag terug wilde betalen aan hem. Hem netjes 's avonds een mail gestuurd zodat er wat op papier staat over de situatie en dat ik hier niet mee akkoord ging. Ten eerste valt het voor mij niet meer te controleren, hij gaf aan het wel gezien te hebben als hij bij de verkoop onder de motorkap had gekeken maar heeft nagelaten en ik vond de kosten ook heel hoog. Later zakte hij nog met die kosten en was het nog maar € 800. De volgende dag plat gebeld en gesmst door hem en de sfeer werd grimmig. Daarom geblokkeerd op mijn gsm. Ruim 1,5 week later zag ik op de camera in mijn voortuin (in Utrecht) dat hij daar ook nog aan de deur is geweest bij me. Alleen ben ik al op reis. Mijn Mini staat overigens weer te koop bij autoshowroomonline.nl voor € 10.950 met hetzelfde adres als autoinkoop.nl in Rotterdam. Alsof hij nog niet genoeg eraan wilt verdienen, wilt hij ook nog van mij € 400 hebben door een vrouw alleen te stalken. Wat een lef! Ik wilde de situatie eerst netjes houden en niet uit de school klappen op internet maar als ze bij mij ongevraagd bij mijn voordeur komen om te "incasseren" dan voel ik me toch genoodzaakt anderen hiervoor te waarschuwen.

Antwort von autoinkoop.nl
Gisteren afspraak gemaakt via website bij autoinkoop.nl in Rotterdam, direct een keurige aankomst door 1 van de medewerkers in mooi bedrijf en hierna een stukje gereden in mij auto samen met de eigenaar. Terug in zaak zonder veel poespas een prijsafspraak gemaakt en hierna alles keurig en netjes afgehandeld, ook alles qua papieren en financieel afgewikkeld, tevens geld direct al op rekening ! Nog even gezellig nagepraat en afscheid genomen. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Antwort von autoinkoop.nl
Misschien een tip voor het bedrijf.
Het zou handig zijn als je bepaalde opties ook kan opgeven als je het taxatie formulier invult.
Mijn auto had namelijk geen Airco, maar dit kon ik helaas nergens invullen.
Hierdoor heb ik best een eind gereden om te horen dat ze mijn auto niet willen omdat er geen Airco in zit. Of in ieder geval niet voor het bedrag van de online taxatie.
Verder ben ik volgens mij door Ismail geholpen. Die heeft mij naar mijn mening gewoon goed geholpen.

Antwort von autoinkoop.nl
Auto aangeschaft die vrij snel "motorstoringen" aangaf en een defecte airco bleek te hebben (niet getest tijdens proefritje). De motorstoringen zaten er altijd al in maar foutcodes waren gereset voor verkoop. Bleek een behoorlijke "duurkoop" te zijn met de benodigde reparaties. De ene ster geef ik omdat na het sluiten van de koop Autoshowroom op geen enkele mail meer heeft gereageerd.
Omheen lopen dus, snel contact als er een auto verkocht kan worden en daarna nul communicatie.

Antwort von autoinkoop.nl
Kortgeleden via de website mijn jaguar 3serie te koop aangeboden.
Mail kwam we gaan u zo spoedig mogelijk een bericht sturen.
Niks binnengekregen.
Omdat ik zelf vlakbij woon erlangs gereden.
Naar binnen gegaan nadat ik de auto voor de deur parkeerde.
Werd vriendelijk en kordaat geholpen.
Mijn oldtimer was voor de zaak niet interessant.
Moest het maar via marktplaats proberen.
Duidelijk.
Maar nu komt het de parkeerduur zal ongeveer 5 minuten hebben ingenomen.
Krijg ik een parkeerboete.
De zaak mag wel eens waarschuwen via hun website dat er parkeerheffing voor de deur is.
Zag zo een aantal auto's die ook tijdens mijn tijd werden bekeken.
Gegarendeerd ook gescaned.
Kom op doe wat aan slechte service.
Review aan gepast.
Ten eerste is de jaguar geen diesel. Ten 2de ben ik geen autohandelaar maar in mijn mail aan u kunt u zien waar ik voor sta, overigens niks ten nadele van auto handelaars.
Slechte kennis van zaken.
Maar daar gaat het niet over.
Tegen over de zaak is het blijkbaar parkeerheffing.
Vreemd.
65 euro even voor de vorm.
Waarschuw uw potentiële klanten,
In elk geval.
Dank voor het meedenken.

Antwort von autoinkoop.nl
zonde van je tijd GELOOF hun eigen reviews hier NIET!
Fijn bedrijf!
Via de site vraag je een taxatie aan voor je auto en als die binnen is ga je langs.
Ze bekijken je auto en als ze over willen gaan tot koop rijden ze een stukje. Binnen 10-15 minuten heb je een eerlijk bod op je auto.
In mijn geval werd het iets lager dan de eerste taxatie omdat de airco gerepareerd moest worden, maar dat is logisch aangezien de eerste taxatie alleen op basis van je kenteken en een formulier wat je invult is.
Na mijn akkoord stond ik binnen 10 minuten buiten met een vrijwaring en contant geld (via bank kan ook). Ik zeg lekker snel en vriendelijk geholpen!

Antwort von autoinkoop.nl
ze zijn net zo erg als Jet cars. je wordt belazerd waar je bij staat.
online een offerte gekregen van 3250 tot 3500 voor mijn mazda.
uiteindelijk met heel veel pijn en moeite 2750 kunnen krijgen want er zitten wat deukjes in dat eerst gerepareerd moeten worden voordat de auto verkocht kan worden.
zie ik ineens dat zij de auto met deukjes en al te koop hebben staan voor 3999 en de tekst auto in werkelijk uitmuntende staat.
ben je dan een huichelaar of niet.
mijn advies als je je auto wil verkopen rij dan met een hele grote bocht om ze heen. doe je het wel dan is het op eigen risico dat je keihard belazerd wordt.
Vandaag naar autoinkoop.nl geweest in Rotterdam. Keurige ontvangst door 1 van de medewerkers. Rondje gereden en vervolgens vroeg hij of de eigenaar ook nog wilde kijken en rijden. Keurig gehandeld en onder genot van een kop koffie financieel en de papieren afgewikkeld, Dezelfde dag het geld op de rekening ontvangen en keurig thuis gebracht. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Antwort von autoinkoop.nl
KOOP HIER NOOIT JE AUTO!!!!!
Helemaal vanuit Duitsland vertrokken om een auto op te halen. Meneer gaf telefonisch aan dat de auto in 'nieuwstaat' is. Daar eenmaal aangekomen blijkt het dat hij de auto (voor mijn neus) voor 50 euro meer verkoopt terwijl wij een afspraak hadden staan. Verder had de auto overal schade en klonk de motor voor geen meter.

Antwort von autoinkoop.nl
Pas op de grootste oplichters bedrijf

Antwort von autoinkoop.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.