Aveny - Smykker & Ure Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med at skulle købe vielsesringe, har min forlovede og jeg haft en ekstraordinær god oplevelse med at handle hos Aveny i RC:). Personalet var meget hjælpsomme og tålmodige med os:). De f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aveny, Rødovre - det er helt sikkert den skønneste service ever. Vi talte mest med Christina, men alle, uden undtagelse bidrog til en skøn oplevelse - et unikt højt serviceniveau, smilende og smittend... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overraskende god service i form af gaveæske vedlagt samt lille aveny gavepose. Samt retur label og bytteregler vedlagt for nemt overblik. Bare gennemført når man bestiller gaver online. Der var li... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Køber stort set altid mit guld i aveny Rødovre centrum. Bestilte dog fra jeres outlet denne gang og fik 2 ud af 3 den 3 skrev i at den var på Nørrebro afd og derfor ik ku levere den da de havde meget... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft
  2. auch in
  3. Schmuckreparaturservice
  4. Uhrengeschäft
  5. Uhrenreparaturservice

Vom Unternehmen geschrieben

Aveny er et eksklusivt dansk smykkebrand, som har over 60 års erfaring indenfor salg af smykker og ure samt reparationer. Vi har 2 butikker i Storkøbenhavn samt en webshop, hvor du kan dykke ned i vores univers af eksklusive og elegante klassikere. Vi er eksperter indenfor guld, sølv, diamanter, smykker og ure. Du vil derfor altid kunne få kompetent vejledning, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til valg af smykke eller ur.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

442 Bewertungen

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super support og flinke medarbejdere.

Super support og flinke medarbejdere.
Ringe jeg købte er jeg bare glad for

17. März 2025

Kære Jonna,

Tusind tak for dine 5 stjerner og for dine fine ord. Vi er så glade for at høre om din oplevelse :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen fortrydelsesret

Købte en fødselsdagsgave til min mand i den fysiske butik. Min mand ville ikke ha gaven, da han ikke går med smykker. Jeg kunne ikke få pengene retur, da der ikke er fortrydelsesret i fysisk butik. Handler aldrig i Aveny i Rødovre centret igen!!!

23. März 2025

Kære Tina,

Tusind tak fordi du rækker ud til os. Vi har 100 dages bytte- og returret på alle varer, som ikke er specialbestillinger. Vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan forstå hvad som er bag dette og se om ikke vi kan finde frem til en god, fælles løsning.

Du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice på info@aveny.dk :-)

God service,flotte vare

Havde problemer med mit ene køb på deres Live ,skrev til deres kundeservice og fik den bedste service ,så jeg kunne købe den flotte ring til prisen ,så ikke sidste gang jeg handler her 😊

3. März 2025

Kære Annette,

Tusind tak for din fine anmeldelse og dejligt at høre at vi fandt en løsning :-)

Ingen problemer 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra

Ingen problemer 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra

24. Februar 2025

Kære Sonja,

Vi sætter stor pris på du har taget dig tiden til at skrive denne anmeldelse og vi er glade for du har været tilfreds med at handle hos os :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukke kvalitets smykker til gode…

Smukke kvalitets smykker til gode priser✨

28. Februar 2025

Kære Rebecca,

Tusind tak for dine 5 stjerner - vi er så glade for at høre du synes om vores sortiment og prisklasser :-)

Vi bestræber os altid efter at have et bredt udvalg til skarpe priser.

Fænomenal service

Perfekt som altid, fænomenal kundeservice i form af gaveæske vedlagt samt lille aveny gavepose, retur label og bytteregler vedlagt.
Ekstreme hurtig levering (2 dage)
Jeg er altid meget tilfreds med mine smykker, jeg har handlet hos jer i mange mange år i træk og kan give min bedste anbefaling til AVENY
Ja, stor 5 fede stjerner herfra
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27. Februar 2025

Kære Eniko,

Tusind, TUSIND tak for din skønne anmeldelse. Vi er så glade for at høre om din oplevelse og, at vores service online lever op til dine forventninger - det er noget vi forsøger at gøre os meget umage med :-)

Et godt smykke køb.

Jeg er meget tilfreds med mine smykker, og jeg kan give min bedste anbefaling til AVENY. Jeg har handlet med AVENY i mange år, og næsten altid til min fulde tilfredshed.

KIRSTEN SLEMMING

6. Februar 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine 5 stjerner.

Vi er så glade for at høre om din oplevelse :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Købet på nettet var fint

28. Jänner 2025

Kære Inge,

Vi er så glade for at høre, at din oplevelse ved at handle på vores webshop var god og levede op til dine forventninger :-)

nem og hurtig levering

30. Jänner 2025

Kære Johnny,

Tusind tak for dine 5 stjerner - vi er så glade for at høre om din oplevelse ved at handle på vores webshop :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personalet hos Aveny i Rødovre Centret…

Personalet hos Aveny i Rødovre Centret fortjener stor ros. De er smilende, imødekommende, hjælpsomme og utrolig venlige. Man føler sig mere end velkommen.

10. Februar 2025

Antwort von Aveny - Smykker & Ure

Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse, rosende ord og dine 5 stjerner til vores personale i Rødovre Centrum.

Vi skal nok sørge for at dele det med dem :-)

Stort udvalg af smykker

Stort udvalg af smykker, samt god service og meget hurtigt levering.

8. Jänner 2025

Hej Pia,

Tak for din feedback! 😊

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder rigtig meget, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Vi ønsker dig en skøn dag!

De bedste hilsner

Super godt handel

Super godt handel

3. Jänner 2025

Kære Melita,

Tak for din positive feedback! :-)

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os og vi sætter virkelig pris på, at du tog tid til at skrive denne anmeldelse :-)

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super oplevelse

Super oplevelse, de havde glemt at pakke 2 par øreringe med i pakken, da jeg skulle have 3 par af de sammen, sådan kan det gå, men super service der jeg ringede til dem, de sendt mig dem straks.

9. Jänner 2025

Kære Monica,

Vi er utrolig kede af, at vi ikke havde fået pakket hele din ordre til at starte med.

Vi er glade for, at du oplevede en fin service da du kontaktede os, og at du nu har modtaget alle dine varer :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte varer til fine priser

Flotte varer til fine priser. Som altid hurtig levering og god service.

10. Jänner 2025

Kære Sabrina,

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er så glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Online priser på smykker bliver ofte…

Online priser på smykker bliver ofte ændret, fx i uge 1 og 2 koster en ring 1400 på udsalg,ugen efter 1700 og i dag koster den samme ring på udsalg 2250.Det sker ofte at priser på de samme outlet varer bliver ændret. Det er ret misvisende at handle Online.

10. Jänner 2025

Kære Agata,
Vi forstår din frustration over de ændrede priser. Vi arbejder på at gøre vores prisfastsættelse så gennemsigtig som muligt, og vi sætter pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service.

Hvis du har spørgsmål om en specifik vare, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere afklaring.

Ønsker dig en dejlig dag!
De bedste hilsner, Rebecca Aveny.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk smukke smykker og fænomenal kundeservice 👌🏽💫

8. Jänner 2025

Kære Cecilie,

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er så glade for at høre, at du er glad for vores smykker og vores service:-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte smykker og til gode priser

Flotte smykker og til gode priser. Levering gik gnidningsfrit. Har intet negativt at sige :-)

4. Dezember 2024

Kære Ann,

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er så glade for at høre om din oplevelse :-)

Rigtig godt nytår!

Gode priser og flot indpakning

Gode priser og flot indpakning

12. Dezember 2024

Kære Charlotte,

Tusind tak for din positive feedback. Vi er glade for, at vores indpakning og priser på vores varer lever op til dine forventninger :-)

Rigtig godt nytår!

Katrine, Aveny

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr