I forbindelse med at skulle købe vielsesringe, har min forlovede og jeg haft en ekstraordinær god oplevelse med at handle hos Aveny i RC:). Personalet var meget hjælpsomme og tålmodige med os:). De f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aveny, Rødovre - det er helt sikkert den skønneste service ever. Vi talte mest med Christina, men alle, uden undtagelse bidrog til en skøn oplevelse - et unikt højt serviceniveau, smilende og smittend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Overraskende god service i form af gaveæske vedlagt samt lille aveny gavepose. Samt retur label og bytteregler vedlagt for nemt overblik. Bare gennemført når man bestiller gaver online. Der var li... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Køber stort set altid mit guld i aveny Rødovre centrum. Bestilte dog fra jeres outlet denne gang og fik 2 ud af 3 den 3 skrev i at den var på Nørrebro afd og derfor ik ku levere den da de havde meget... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aveny er et eksklusivt dansk smykkebrand, som har over 60 års erfaring indenfor salg af smykker og ure samt reparationer. Vi har 2 butikker i Storkøbenhavn samt en webshop, hvor du kan dykke ned i vores univers af eksklusive og elegante klassikere. Vi er eksperter indenfor guld, sølv, diamanter, smykker og ure. Du vil derfor altid kunne få kompetent vejledning, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til valg af smykke eller ur.
København , Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hurtig betjening og levering

Antwort von Aveny - Smykker & Ure
God oplevelse at handle hos jer og de fineste varer.

Antwort von Aveny - Smykker & Ure
Jeg er så tilfreds med mit køb hos Aveny. Hurtig levering og fin service.
Produktet kan jeg ikke bedømme, da det var en julegave.

Antwort von Aveny - Smykker & Ure
Kæmpe stjerne til den sødeste ekspedient hos jer i Rødovre centret, desværre kan jeg ikke se hendes navn på mine bonner ( købt 22/12 kl 10:29 og kl 10:38 )
Sød, hjælpsom, smilende, jeg var så glad efter en tur i butikken.

Antwort von Aveny - Smykker & Ure
Det er nemt og så er der masser at vælge i mellem

Antwort von Aveny - Smykker & Ure
Perfekt som altid, forsæt endelig den gode kundevenlige tilgang I har, til ordenlighed....

Antwort von Aveny - Smykker & Ure
Bare gennemført når man bestiller gaver online.
Der var lige gjort det ekstra ud af det, som hvis man besøger butikken selv.
Der er langt mellem den service online.
Skriver stort set aldrig anmeldelser. Men her vil jeg gerne rose den fine oplevelse.

Kære Aveny
Endnu en gang fin og personlig betjening.
Vi holder 39 år i dag med køb af nye ringe, min mand kunne ikke møde op, hr. Parkinson drillede igen i dag. Intet problem, vi kunne komme med ringene, hvis der var noget som ikke passede, med fuld retur ret. Vores ældste barnebarn på 14 år gav os ringende på passede. I betyder meget for os, tryghed, top service, altid faglig og god vejledning, føler sig velkommen og set, fik min første ring som var design efter oldtidsfund og ur hos jer af min mand lige efter vi blev kærester. Alle vores køb gemmen disse årene, både til vores børnebørn og os selv, altid fin service, aldrig problemer. De bedste ønsker om Aveny består kh M og B
Vores nye ringe passer og så fine,mangler lige at få graveret i ringene 🫶

Antwort von Aveny - Smykker & Ure
Meget fint vedhæng der var smukt indpakket. Eneste mangel var en størrelsesangivelse på hjemmesiden.

Antwort von Aveny - Smykker & Ure
Jeg kan kun anbefale at købe smykker ved Aveny. Jeg modtog en pakke med to par øreringe. Det ene par var så smukt, men det andet par havde desværre en defekt og måtte sendes retur. Det hele gik nemt. Jeg fik hurtigt svar fra deres kundeservice, selvom jeg skrev til dem sent fredag aften. Jeg fik en returlabel og måtte selv vælge, om jeg ville have pengene retur eller et nyt par øreringe. Jeg handler her meget gerne en anden gang og vil også anbefale andre hjemmesiden.
En særlig tak skal lyde til Louise og Rebecca fra kundeservice. Alle virksomheder kan have produkter med fejl, men det er ikke alle virksomheder, der opfører sig så ordentlig og flot, når det sker. Tusind tak for god behandling.

Antwort von Aveny - Smykker & Ure
Rettede den 17.10.2024 henvendelse i Aveny Ishøj Bycenter for at få sat ekstra led på mit Radio, Captain Cook ceramic. Jeg spurgte om det kunne lade sig gøre, hvilket blev bekræftet af ekspeditricen. Hun fik herefter ur samt pose med ekstra led og stifter. Efter 20 minutter kommer hun tilbage, og siger at det var gratis på grund af tiden! Jeg havde fra butikken set, at der var to kvinder til at forsøge at sætte led på. Hørte desuden at der blev banket med en hammer? Da jeg får uret tilbage, er stifterne ikke monteret korrekt, ligesom de stikker ud fra uret. Desuden får jeg et ødelagt led, samt bukkede stifter retur i min pose. Hvordan i alverden kan man påstå at kunne skifte et led,og derefter ødelægge både led og samling af uret ? Vær dog professionel og sig i ikke kan magte et dyrt ur og bare lade kunden finde ud af det selv efterfølgende! Vil prøve at få uret repareret hos en rigtig urmager, hvorefter regningen bliver præsenteret i butikken. Så må vi se om de vil vedkende deres fejl og tage ansvar ?
Hvis der kunne gives 0 stjerner, var det nok den rigtige karakter.
Henrik

Antwort von Aveny - Smykker & Ure
Det var en god oplevelse at finde det skønne armbånd fra Georg Jensen

Antwort von Aveny - Smykker & Ure
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.