Jeg ble møtt av en serviceinnstilt person, og denne skulle legge inn forklaring på hvorfor min betaling kommer for sent denne gang. Men så opplever jeg dagen etter å bli oppringt fra noen som etters... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
hvis man søker om å øke et lån med 10.000 kr så skal man ikke få et nyt låne tilbud på 20.000 kr det må være helt klart, hele AVIDA ER EN STOR FEIL GITT. Det er å lure folk i en felle gitt, hadde... Mehr ansehen
Jeg vil gjerne uttrykke min oppriktige takknemlighet til Avida for å gi så mange muligheter og fordeler til oss som kunder. Deres engasjement, tillit og gode tjenester gjør at flere av oss kan forbedr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Og det sier en del... Jeg var i kontakt med kundeservice for å etterlyse betalingsdetaljer for to transaksjoner til et parkeriungsselskap som har dobbeltfakturert meg. Etter flere eposter fre m og t... Mehr ansehen
Avida erbjuder företag och konsumenter finansiella tjänster genom enkla och moderna lösningar.
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Varit otroligt nöjd med Avida ifrån början till återbetalt. Endast +++++ och rekommenderas!

Og det sier en del...
Jeg var i kontakt med kundeservice for å etterlyse betalingsdetaljer for to transaksjoner til et parkeriungsselskap som har dobbeltfakturert meg. Etter flere eposter fre m og tilbake ba jeg Avida om kvitteringer for disse transaksjonene. Jeg ble lovet å få dem på e-post, ingenting dukket opp ila dagen eller dagen etter. Så tok jeg kontakt igjen og ble lovet en e-post med kvitteringer samme dag innen kl.16 (jeg snakket med dem ca kl.12), eller senest dagen etter. Nå har flere dager gått, fortsatt ingen e-post. Heldigvis har parkeringsselskapet klart å finne ut av problemet og informert meg på e-post. Så nå trenger jeg ikke disse kvitteringene lenger. Én stjerne. En ekstra stjerne fordi kundebehnadlerne jeg chattet med var hyggelige. Men ingen hjelp.

Antwort von Avida Finans AB
Det er å lure folk i en felle gitt, hadde jeg ville låne 20.000 kr ville jeg jo søkt om det.
Og hvis en person er på opplæring som jeg vet, kan man ikke gå fra henne i det hele tatt før hun kan jobben sin gitt.
Tom Moilanen

Edullisin yhdistelylaina itselle.
Ehdot selkeät, 1kk annuiteetti lyhennys, voi lyhentää omaan tahtiinsa, mutta vähintäänkin sen mitä sovittu.

Antwort von Avida Finans AB
De hör av sig vid problem, med personliga samtal. Bättre ränta än de flesta andra.

Dere er fint bank
Jeg liker avida bank
Takk for dere alle sammen

Antwort von Avida Finans AB
Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Alt fungerte raskt og enkelt, og jeg fikk god oversikt i appen. Betalingene er fleksible og enkle å håndtere. Anbefales!

Antwort von Avida Finans AB
Men så opplever jeg dagen etter å bli oppringt fra noen som etterspør samme innbetaling. Jeg må da gi samme forklaring. Så blir jeg oppringt fra en automatisk oppringer. Dette synes jeg ikke er greit.
Men jeg synes det er helt greit, og det har jeg sagt til dem som ringer meg, at jeg blir oppringt og minnet på for sen betaling når jeg har glemt det.

Antwort von Avida Finans AB
Veldig fornøyd med Avida og god kundeservice og lett å søke om lån via Lendo. Anbefales.

Antwort von Avida Finans AB
Den person som svarade på telefonen var väldigt kunnig, hjälpsam och löste mitt problem direkt.
Tack för hjälpen.
Mvh. Marianna

Antwort von Avida Finans AB
Rekommenderar inte Avida, fyrkantiga när det gäller betalning. De har förfallodag den 25 blir du sen får du ett straff på 150 kr plus ränta. Det var aldrig så med Santander, jag blev tvingad in i det här systemet, från Santander till detta-katastrof. Aldrig varit så stressad med att betala räkningar. Får jag möjlighet kommer jag att avsluta detta.

Antwort von Avida Finans AB
Elgiganten! Det får bli Netonnet i fortsättningen. Avida har valt att lägga 25:e i månaden som "pengarna oss tillhanda". Vad är detta för skämt? Jo jag har betalat påminnelseavgift fast jag betalade 25:e. avida, ni SKA inte tjäna era pengar på att blåsa folk, ni ska vara bäst.
Till Elgiganten vill jag fråga om ni har koll på sånt här dravel?

Antwort von Avida Finans AB
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.