Beat-it.nl Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede service, ik was op zoek naar een goede laptop voor mijn bedrijf en er werd echt gekeken en geluisterd naar mijn wensen. Aantal opties per email ontvangen, bestelling via de site ging snel e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat een van onze Synology NAS'en er rokend mee ophield hadden we met grote spoed een vervanger nodig. Onze standaardpartners konden allen op zn vroegst de volgende dag leveren. Beat-it regelde voor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tijd die je moet wachten na eerste contactname is wat te lang. Telefoon stuurde me de hele tijd door... Gelukkig nam de erg vriendelijke telefoniste op. Zo eentje die nog doet wat ze beloofde... Want... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op een verzoek een product dat defecten vertoont 13 maanden na aankoop opnieuw te mogen bestelling met een korting wordt helaas niet gereageerd. Op het feit dat Xerox aangeeft dat het gaat om eerder... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Softwareunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Beat-it.nl is sinds 2000 de leverancier voor uw hard- en software. Wij specialiseren ons in opslag en networking.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

311 Bewertungen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Toch op tijd

Eerst gevraagd of het (op voorraad zijnde) product de volgende dag geleverd zou worden. Het antwoord was ja, dus meteen besteld.
De volgende ochtend bericht dat het de dag erna zou worden geleverd. Meteen gemaild dat dit niet de bedoeling was. Toen ik een paar uur later wilde gaan bellen (omdat ik geen reactie op mijn email kreeg), stond er bij mijn track and trace nummer dat het toch op de dag zelf geleverd zou worden. Ik weet niet of dit een 'fout' bij PostNl is geweest of Beat-it er nog iets aan heeft kunnen doen, maar uiteindelijk de een correcte levering. Pakketje was deugdelijk verpakt en het product voldoet aan de beschrijving in de webshop.

8. März 2021

Bagger

Bagger, alles bij Beat-it is een zgn 'aanbieding', waarvan achteraf de prijs kan worden verhoogd, en zelfs hun orderbevestiging betekent niets. Besteld binnen de verder onzichtbare termijn van de 'aanbieding', en ook voorraad aanwezig op de website, maar toch onderstaande berichtje 3 dagen later:

Beste ***,

U heeft vrijdagavond een bestelling geplaatst, dank daarvoor. Er liep echter een promo t/m vrijdag en die is nu voorbij. Ik kan het bestelde niet meer voor deze prijs leveren. Ik heb de bestelling nu maar geannuleerd. Als u alsnog voor de huidige prijs wilt bestellen, kunt u opnieuw een bestelling plaatsen. Maar helaas wel een redelijk prijsverschil. ☹

drs. R** G***

Beat-it.nl"

En als dit dan zo zelden voorkomt, zoals uit de Beat-it reactie beweert, zorg dan dat je als een beetje vent je orderbevestiging gewoon gestand doet, en neem je dat zeldzame verliesje gewoon incidenteel. Beats-me

15. Februar 2021

Antwort von Beat-it.nl

Meneer bestelt op vrijdagavond 20.39u een Surface, op rekening. De bestelling wordt maandag in behandeling genomen. Tijdens checken kredietlimiet blijkt dat de prijs per vandaag is verhoogd (detail: nog steeds hebben we de beste prijs in Nederland). Maar door een einde promo vanuit Microsoft is de prijs van vrijdag niet meer te maken. Die dingen gebeuren en dat zal altijd zo blijven. Gelukkig gebeurt dit zelden. Anders dan meneer suggereert.

Reactie op zijn toegevoegde laatste alinea: denkt u serieus dat we € 212 toeleggen op een bestelling van € 1158? Dat is geen verliesje meer. Als het om een paar tientjes ging, soi. Maar dit gaat niet. En opnieuw: de hebben nog steeds de laagste prijs van Nederland.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Friendly but slow

After all i got my goods. It took nearly 4 weeks to deliver thus only 3 stars. Friendly contact.

11. Februar 2021

Goede website

Goede website, bestelling gaat vlot. Leveren duurt iets langer van een voorraad artikel.

18. Jänner 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ondanks vakanties snel geholpen met…

Ondanks vakanties snel geholpen met spoed bestelling voor Veiligheidsregio. Beat-it was de enige leverancier die de hardware op voorraad had en snel kon leveren. Contact verliep probleemloos en snel, afspraken ook perfect na gekomen.

4. Jänner 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Annuleert zonder legitieme reden orders

Op 12 november via Bol.com een barcode scanner (QD2430-BKK1) besteld bij Beat.it voor 84,00 euro.
Zou uiterlijk 17 november geleverd worden.
Op 19 november gebeld met Beat.it. Zou verzonden zijn, maar toen ik vroeg naar track&trace code bleek dat hij nog niet was verzonden.
Kreeg toen via Bol.com mail met bericht: Je bestelde artikel is geannuleerd, omdat de partner heeft aangegeven dat het artikel niet meer leverbaar is.

Vreemd want artikel is gewoon nog leverbaar. Heb het dus voor 4,00 euro meer gekocht bij de concurrent die het product wel kan leveren (en inmiddels ontvangen!).

Ik bestel nooit meer iets bij Beat-it! En ik had eerder bij de reviews moeten kijken, want ik zeer veel meer van dit soortgelijke reactie.
Onbetrouwbare partij om spullen bij te bestellen.

2. Dezember 2020

Antwort von Beat-it.nl

Iwan, Bol.com laat ons bestellingen annuleren als de bestelde items niet (meer) op voorraad zijn. Dat is niet ons beleid, maar het beleid van Bol.com. Hoezo dan niet legitiem?

Dat ze elders voorraad hebben is voor ons niet bepaald relevant. Om dan het stempel onbetrouwbaar te plaatsen. Beetje simpel. We doen al meer dan 20 jaar zaken en zijn hierin aardig succesvol. Onze gemiddelde beoordeling is ook prima. En dan te bedenken dat dit soort onzinnige reviews het gemiddelde nog drukken ook..

Haastige spoed, geholpen!

Wij hadden op stel en sprong nieuwe schijven nodig voor onze server(s). Beat-it handelde gelijk en heeft gezorgd dat we in een kort mogelijke tijd weer om up-and-running te zijn.

1. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nieuwe laptop, maar toch niet.

Nieuwe laptop besteld bij Beat-it. Binnen 3 dagen geleverd. Bij binnenkomst bleken dat alle verpakking seals geopend waren. Op de orderbevestiging en factuur word niet over een open box laptop gesproken, op de pakbon wel. Hierop gebeld met Beat-it, misschien een pick fout of iets dergelijks. Aan de telefoon werd mij op behoorlijk onfatsoenlijke manier te horen gegeven, dat ik een open box laptop had besteld. Toen ik meldde, dat ik een nieuwe laptop had besteld, zei de verkoper, dat hij zichzelf niet wilde herhalen en verbrak de verbinding. Zeer slechte klantenservice!

Reactie:
Diep zuchten mag blijkbaar niet bij Beat-it. Enige vorm van empathie ontbreekt ook. Ik was teleurgesteld over het feit dat de zegels verbroken waren en wilde hierover graag uitleg van Beat-it. Retourneren was niet in me opgekomen, dat heb ik ook meegedeeld in het gesprek.

De laptop werd als nieuw aangeboden. Dan verwacht men niet, dat alle zegels van de verpakking geopend zijn!
Inmiddels hebben we ook een reactie op onze retouraanvraag, waarop wij gewoon recht hebben:

Beste heer ****,

Uw retourverzoek is afgewezen.

drs. ****

Geen onderbouwing, niets. Meneer waant zich koning. Bij Beat-it is de klant dat niet. Ben je niet tevreden, dan heb je pech. Reclameer je, dan word je als een hond behandeld.

Antwort von Beat-it.nl

Meneer Mesken belt op, zucht diep, geeft aan dat hij al 2 weken bezig is om deze laptop te bestellen (eerst elders, maar niet meer te krijgen). Wij hadden 'm op de site, nieuw, met een hele diepe discount. Omdat de tape geopend was. Verder niks. Laptop is gloednieuw. We hebben hem aangegeven dat hij per mail zijn klacht kan indienen, waarna wij ermee aan de slag gaan. Tot 3 x toe herhaalt hij zijn onterechte stelling. En nu zouden we de verbinding hebben verbroken.. Het gesprek was ten einde. Het heeft weinig zin om de telefoon dan nog een halve dag aan je oor te houden.

Onbetrouwbare club

Onbetrouwbare club. Bestelling geannuleerd (niet op mijn verzoek), daarna prijs aangepast. Deze NA betaling weer geannuleerd. Blijkbaar hadden ze helemaal geen voorraad.
Dan schofterig behandeld toen ik mijn recht wilde halen.

Antwort von Beat-it.nl

Zo af en toe komt je wel een heel bijzonder persoon tegen. Hans Vlaardingerbroek is er zo een. In een notedop: nadat hij naast voor de laptop ook nog de laagste prijs wil voor een garantieverlenging bij die laptop, maar welke lagere prijs hij niet kan hard maken (een screenshot moeten we het mee doen, een link heeft hij niet (...), bestelt hij op vrijdag, Black Friday, een laptop en wil deze achteraf betalen. Dat gaat niet bij een eerste bestelling. Op maandag geeft hij aan dan maar per creditcard te willen betalen. Omdat dit online gedaan moet worden, hebben wij de bestelling geannuleerd en hem gemaild dat hij een nieuwe bestelling moet plaatsen dan. Blijkbaar is de prijs (beperkt) omhoog gegaan, wat voor zijn rekening en risico komt (hiervoor waarschuwen we ook op de pagina betaalmethoden). En wat er vervolgens op dit normale verzoek komt.. volslagen van het paadje die man. Het is een zakelijke bestelling, maar "... anders kom ik met elke consumentenorganisatie die ik kan bereiken uw kant op", "Wij hebben daarmee een overeenkomst. U MOET leveren. U haalt het ding maar ergens vandaan." B2B of niet. Als u niet levert, bent u een onbetrouwbare partij. En het gaat zo maar door. Deze meneer heeft serieus een kortsluiting in zijn hoofd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 Datalogic Scanners besteld.

Ik heb onlangs 2 Datalogic scanners besteld bij Beat-it.
De levertijd stond op tussen de 3-5 werkdagen. Ze werden met 2 dagen geleverd. Ik ben zeer tevreden over de vlotte levering.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr