Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Aalborg Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Vesterbro 121, 9000 Aalborg, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mia Nyborg Svendsen hos Hanne Vig var yderst indlevende, medfølende og ikke mindst tålmodig i forbindelse med min mors død og bisættelse. Tak for hjælpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kendte firmaet, fra tidligere bisættelser, så vi var ikke i tvivl om, hvilke bedemandsfirma vi skulle bede om at komme. Alt forløb som aftalt, og aftale om at blomsterne skulle fragtes til kirkeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner er ikke nok i vores tilfælde ❤️ Bente fra Aalborg afdelingen er den mest fantastiske kvinde. Hun har grebet os i vores sorg og har været det menneske vi havde brug for da vi stod... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra det tidspunkt torsdag d. 25 september 2025 hvor Bedemand, Karina Christiansen trådte ind i vores hjem, fik jeg en ganske enestående hjælp og støtte. Min mand Bjarne var d... Mehr ansehen

1. Bestattungsinstitut
  2. Bestatter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Hanna Vig Begravelsesforretning i Aalborg – en del af Begravelse Danmark – møder du erfarne bedemænd med lokalt kendskab og mange års erfaring. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Aalborg, og vi skaber ro og overblik, så du kan fokusere på afskeden. Du kan møde os i vores forretning på Vesterbro 121 eller få besøg i dit hjem til en personlig samtale. Vi lytter til dine ønsker og hjælper med at skabe en afsked, der afspejler både afdødes liv og familiens behov. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en personlig bisættelse, en afsked uden ceremoni eller en alternativ løsning som askespredning eller skovbegravelse, står vi klar til at støtte dig. Vi tilbyder også bæredygtige muligheder, der giver en smuk og ansvarlig afsked. Med mere end 30 års erfaring i Aalborg og som en del af Begravelse Danmark får du både trygheden ved lokalt nærvær og styrken fra et landsdækkende netværk.

Hervorragend

Bewertung abgeben

Stor tak!

7. Juni 2026

Kære Bent

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede Mie som indlevende, medfølende og tålmodig i forbindelse med din mors død og bisættelse.
Det er vigtigt for os at møde de pårørende med omsorg, nærvær og forståelse i en svær tid..

Vi sørger for at videregive din ros til Mie. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en supergod oplevelse

Vi havde en supergod oplevelse med Begravelse Danmark, alt blev ordnet hurtigt, effektivt og med stor indlevelse

5. April 2026

Kære Per

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Det betyder meget for os at høre, at I havde en god oplevelse, og at I følte jer mødt med både hurtig hjælp, effektiv håndtering og stor indlevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super service. At fungerede perfekt

12. März 2026

Kære Tom

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super service.

Hos Begravelse Danmark gør vi os umage for at skabe et trygt og godt forløb for de pårørende.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi kendte firmaet

vi skulle bede om at komme. Alt forløb som aftalt, og aftale om at blomsterne skulle fragtes til kirkegården efter højtideligheden. En stor tak til bedemanden Mia som lagde blomsterne så smukt, og sendte os de dejligste billeder af gravstedet. En stor tak til jer.

6. Dezember 2025

Kære Hanna

Tusind tak for din anmeldelse og for den tillid, I har vist os – både denne gang og tidligere.
Det glæder os meget at høre, at alt forløb som aftalt, og at håndteringen af blomsterne levede op til jeres forventninger.

Ganske enestående hjælp

Min mand Bjarne var død ganske uventet dagen før, formodentligt af hjertestop.
Et kæmpe chock for mig, og en meget sårbar og ulykkelig situation at befinde sig i.💔❤️‍🩹

Men Karine tog hånd om stor ser alt, og var hele tiden et skridt foran, og det på den mest omsorgsfulde måde man kan tænke sig.❤️‍🩹💞

Det var helt ro på, og jeg fik lov til at fortælle og hvor Karina tog ordet ind imellem om de ting som man nu skal igennem i en sådan situation.

Alle mine ønsker omkring ;

Mulighed for valg af rustvogn (den nye hvide ),
Obduktionen, ( husk anmodning af denne hos lægen )
Bisættelsen i kirken, Jagt-tema & blomster,
MIndehøjtidelighed i
forsamlingshuset, ( resavation af lokalet )
Valg af urnen ( mange muligheder ), Hjælp til bestilling af gravsted i skoven på Clausholm. osv

Mange kram og støttende ord med på vejen. ❤️❤️❤️

Jeg fik mulighed for at se min Bjarne hele 3 gange inden han blev kremeret. Det var en kæmpe hjælp at få taget ordentligt afsked.
Tak for det. ❤️

Jeg kan ikke forestille mig, at nogen kunne gøre denne gerning mere professionelt, end Karina Christiansen. 👌

Medgiver hende derfor min absolut bedste anbefaling ❤️😘🕊

25. September 2025

Kære Vivi

Tusind tak for din meget rørende anmeldelse og de varme ord om Karina.

Det betyder meget for os at vide, at du har følt dig trygt hjulpet, og at Karina med sin omsorg og professionalisme har kunnet skabe ro og overblik midt i sorgen.

Karina blev meget bevæget over din hilsen og glad for at have kunnet være der for dig og din familie.

Respektfuld og Professionel

Jeg er blevet set, hørt og mødt i den sværeste tid efter min mors død. Meget respektfulde og professionelle mennesker. Alt er taget hånd om.
Min største anbefaling

20. Oktober 2025

Kære Lisbeth

Tusind tak for din fine anmeldelse og de varme ord.
Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig set og trygt hjulpet i forbindelse med din mors bisættelse – præcis sådan ønsker vi, at alle skal opleve vores hjælp i en svær tid.

5 stjerner 🌟

5 stjerner er ikke nok i vores tilfælde ❤️
Bente fra Aalborg afdelingen er den mest fantastiske kvinde.

Hun har grebet os i vores sorg og har været det menneske vi havde brug for da vi stod overfor en situationen vi aldrig havde været i før.
Hun hjalp os igennem hvad vi skulle tage stilling til, ting vi evt ikke havde tænkt på. Hun har holdt os i "hånden " hele vejen.

Så hjertevarmt, forstående og lyttende et menneske. 🌟
Så kæmpe tak til dig Bente 🙏🏽

Jeg kan kun anbefale hende og deres afdeling. 🌟🌟🌟🌟🌟

13. Oktober 2024

Kære Pia
Mange tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi har givet rosen videre til Bente, der blev meget glad for at høre, at du var tilfreds med hendes service.

Vi ønsker dig og din familie alt det bedste.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr