bizbike.be Bewertungen

1 300
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een onderhoud gevraagd maar moest wel enige weken wachten wegens de drukte. Er werd me een mail gestuurd wanner de technieker zou langs komen en die was mooi op tijd. Bij nazicht bleek mijn ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vorige negatieve review heb ik weggehaald. Reden : zeer positieve ervaring met hersteller Christophe. Op 25 aug. ging de display van de fiets niet meer aan. Eerste contact met bizbike : de vroegste d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met Bizbike. Onze fiets was volledig in orde tot hun technieker langskwam. Kort daarna brak er een onderdeel af. De technieker die langskwam was bovendien zeer onvriendelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat kan men nog meer verlangen wanneer men een electies fiets geeft gekocht en de hersteldienst aan huis komt voor een herstelling na 1 telefonische oproep . Dit krijg je van VELOCIL. Zadelpen afge... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. auch in
  3. Fahrradwerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

We zijn expert in elektrische fietsen én in fietsmobiliteit. We bieden verschillende merken van elektrische fietsen aan, die geproduceerd worden in België en onderhouden worden door ons. De combinatie van gebruiksvriendelijke elektrische fietsen en een optimale service na verkoop weerspiegelt mooi ons doel: samen de fietsmobiliteit in België verbeteren.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

1300 Bewertungen

(1 300)

96 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vriendelijke monteur

Vriendelijke monteur! Snelle en goede service en heel goede uitleg!

13. Februar 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Joke, bedankt voor je fijne review!
Wat leuk om te horen dat je de service, de uitleg en het contact met onze monteur zo positief hebt ervaren. We geven het compliment zeker door! Veel plezier met je fiets! Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren laat ik geregeld mijn Veloci…

Al jaren laat ik geregeld mijn Veloci ebike nazien aan huis door Bizbike. Ook mijn laatste ervaring afgelopen week was weer perfect: tijdig aan huis toegekomen, vriendelijk, bereid om al mijn vragen te beantwoorden, vlotte en perfecte uitvoering van onderhoud/vervangen versleten stukken. Kortom, perfect.

11. Februar 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Eric, bedankt voor je jarenlange vertrouwen in Bizbike en je Veloci e-bike! Fantastisch om te lezen dat ook je recente onderhoudsbeurt aan huis weer perfect verlopen is. Stipt, vriendelijk en kwaliteitsvol werken, daar doen we het voor. Bedankt voor de mooie woorden en we wensen je nog heel veel zorgeloze kilometers! Met vriendelijke groeten,
Amina van Team Bizbike.

Petra

Zeer positeif over de communicatie voor probleem en afspraak te maken. De technieker luistert naar het probleem met de fiets. Is zeer vriendelijk en bekwaam

Antwort von bizbike.be

Beste Petra, bedankt voor je positieve feedback!
Geweldig om te horen dat de communicatie, het luisteren naar je probleem en de vriendelijkheid en deskundigheid van onze technieker zo goed zijn ervaren. We zorgen er graag voor dat elke afspraak vlot en professioneel verloopt. Veel plezier met je fiets! Met vriendelijke groeten, Amina van Team Bizbike.

Topservice

Al zeven jaar trotse bezitter van mijn fiets. Elk jaar controle aan huis. Vlotte service altijd correct en vriendelijk. En dat allemaal voor een correcte prijs. Wij zijn dus tevreden

Antwort von bizbike.be

Beste Denise, bedankt voor je prachtige review en je jarenlange vertrouwen in Bizbike!
Geweldig om te horen dat de jaarlijkse controles aan huis steeds vlot, correct en vriendelijk verlopen, en dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteit. We zorgen er graag voor dat je nog vele jaren zorgeloos kunt fietsen! Met vriendelijke groeten, Amina van Team Bizbike.

Top service

Top service, top fietsen.
Heel goed onderhoud aan huis door een ervaren en heel vriendelijke man.

Antwort von bizbike.be

Beste Jean, bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je zowel tevreden bent over de service als over je Veloci fiets. We geven het compliment zeker door aan onze technieker voor de vlotte en vriendelijke onderhoudsbeurt aan huis. Veel veilige en plezierige kilometers! Met vriendelijke groeten, Amina van Team Bizbike.

vriendelijk personeel

vriendelijk personeel en
behulpzaam kom zeker nog langs met een probleem

Antwort von bizbike.be

Beste Johan, bedankt voor je review! Fijn dat ons personeel je zo vriendelijk en behulpzaam heeft geholpen. We helpen je graag weer bij je volgende bezoek. Met vriendelijke groeten, Amina van Team Bizbike.

Uitstekende service!

9. Februar 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Jan, bedankt voor je mooie review!
Geweldig om te horen dat je onze service als uitstekend hebt ervaren. We zorgen er graag voor dat je altijd met een gerust hart bij ons terecht kunt! Met vriendelijke groeten, Amina van Team Bizbike.

KLASSE

Zeer vlotte afspraak
Toponderhoud van mijn Veloci
Heel vriendelijke tussenkomst
SUPER

Antwort von bizbike.be

Beste Pedro, bedankt voor je enthousiaste feedback! Fijn om te horen dat de afspraak vlot verliep, je Veloci goed onderhouden is en dat je onze service als vriendelijk hebt ervaren. Super dat je zo tevreden bent, geniet van elke rit! Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Zeer stipt

Zeer stipt, vriendelijke technieker en adequaat herstel, binnen een korte tijdspanne.

Antwort von bizbike.be

Beste Jan, bedankt om dit te delen! Fijn dat alles stipt en vlot verliep en dat je tevreden bent met het herstel. Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fiets terug in prima staat!

Gemakkelijk om een afspraak te maken, je krijgt tijdig een verwittiging welk tijdstip de hersteller langs komt. en snelle en goede herstelling. fiets terug in prima staat!

Antwort von bizbike.be

Hallo Patricia, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles vlot verliep en dat je fiets weer in topstaat is. Veel plezier met je fiets! Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Top communicatie

Zeer efficiënte werking. Top communicatie én heel stipte opvolging van alle afspraken. Vriendelijke én efficiënte technieker aan de deur gehad. Alleen maar positieve gevoelens achteraf.

28. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Patrick, bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze werking, communicatie en opvolging zo positief hebt ervaren. We geven je complimenten zeker door aan de technieker, dat zal hem enorm motiveren. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Super service!

Heel tevreden. Afspraak maken verloopt vlot en je wordt op de hoogte gebracht van exact tijdstip. Vriendelijke technieker met kennis van zaken. Zowel onderhoud als herstelling super goed verlopen.

22. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Patricia, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het maken van de afspraak vlot verliep en dat je tevreden bent met zowel het onderhoud als de herstelling. Met vriendelijke groeten,
Amina van Bizbike.

Zeer goede service

De technicus heeft mijn fiets goed hersteld en hij was ook nog zeer vriendelijk

22. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Lucia, heel erg bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de herstelling én de vriendelijkheid van onze technieker. We geven dit zeker door aan het team.
Met vriendelijke groeten, Amina van het Bizbike-team.

Super vlot

Super vlot, gericht advies en optijd!

17. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Laura, bedankt voor je enthousiaste feedback! Fijn om te horen dat je onze service als vlot en gericht ervaart en dat alles op tijd verliep. We geven dit zeker door aan ons team.
Met vriendelijke groeten, Amina van het Bizbike-team.

topservice van Bizbike hersteller

De persoon die mijn fiets kwam herstellen was zeer professioneel, vriendelijk en hulpvaardig

16. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Chris, bedankt dat je de tijd nam voor deze mooie review!
Fijn om te horen dat je onze service als professioneel, vriendelijk en hulpvaardig hebt ervaren. We geven je compliment zeker door aan onze hersteller! Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

PRIMA SERVICE NA VERKOOP

Hadden zopas een technieker van Bizbike voor het onderhoud en nazicht van onze fietsen. Zowel het maken van de afspraak, de planning en het naleven van de planning verliepen goed. De technieker is een zeer vriendelijke vakman.

14. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Herman, super dat je de tijd nam voor deze mooie review! Fijn om te horen dat zowel het maken van de afspraak, de planning als de uitvoering van het onderhoud vlot en naar wens verliep. We geven je compliment zeker door aan onze technieker!

Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De afspraak werd zeer correct…

De afspraak werd zeer correct opgevolgd. De technieker nam de tijd voor extra uitleg en tips voor het onderhoud van de fiets. Een fijne ervaring.

12. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Caroline, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de afspraak correct verliep en dat onze technieker de tijd nam voor extra uitleg en onderhoudstips. We zijn blij dat je een fijne ervaring had!
Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Topservice

Goede vommunicatie om een afspraak te maken, zelfs nadat ik 2 keer moest annuleren. De technieker was zeer vriendelijk.

8. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Sabine, bedankt voor je review! Fijn dat het plannen van de afspraak ondanks de annuleringen zo vlot verliep en dat je onze technieker als vriendelijk hebt ervaren. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

de beste

Op tijd, snel, vriendelijk,fiets terug in orde.

2. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Marianne, fijn dat je je ervaring deelt! Goed om te horen dat alles vlot, op tijd en vriendelijk verliep en dat je fiets weer helemaal in orde is. Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De gemaakte afspraken worden steeds…

De gemaakte afspraken worden steeds correct nagekomen, één dag van tevoren nog een herinneringsmail met ongeveer de tijdsbepaling en dag zelf een sms wanneer ze onderweg zijn.
Zeer bekwame fietsherstellers, die nog bijkomende tips geven over het dagelijks onderhoud en het juist gebruik van de fiets.
Zeer tevreden cliënt

5. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Freddy, geweldig dat je de tijd nam om je ervaring te delen! Fijn om te horen dat onze afspraken altijd correct worden nagekomen en dat je onze fietsherstellers deskundig en behulpzaam hebt ervaren. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr