bizbike.be Bewertungen

1 300
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een onderhoud gevraagd maar moest wel enige weken wachten wegens de drukte. Er werd me een mail gestuurd wanner de technieker zou langs komen en die was mooi op tijd. Bij nazicht bleek mijn ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vorige negatieve review heb ik weggehaald. Reden : zeer positieve ervaring met hersteller Christophe. Op 25 aug. ging de display van de fiets niet meer aan. Eerste contact met bizbike : de vroegste d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met Bizbike. Onze fiets was volledig in orde tot hun technieker langskwam. Kort daarna brak er een onderdeel af. De technieker die langskwam was bovendien zeer onvriendelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat kan men nog meer verlangen wanneer men een electies fiets geeft gekocht en de hersteldienst aan huis komt voor een herstelling na 1 telefonische oproep . Dit krijg je van VELOCIL. Zadelpen afge... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. auch in
  3. Fahrradwerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

We zijn expert in elektrische fietsen én in fietsmobiliteit. We bieden verschillende merken van elektrische fietsen aan, die geproduceerd worden in België en onderhouden worden door ons. De combinatie van gebruiksvriendelijke elektrische fietsen en een optimale service na verkoop weerspiegelt mooi ons doel: samen de fietsmobiliteit in België verbeteren.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

1300 Bewertungen

(1 300)

96 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne fiets aan concurrentiële prijs

Fijne fiets aan concurrentiële prijs.
Uitstekende dienst na verkoop.

5. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Paul, super dat je je ervaring deelt! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de prijs van je fiets als onze dienst na verkoop. Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Jaarlijks nazicht

Deze week is de technieker weer langsgekomen op zijn jaarlijkse beurt. Hij levert goed werk af, is stipt en probeert niet iets op te dringen of te verkopen.

5. Jänner 2026

Antwort von bizbike.be

Beste Guido, fijn dat je de tijd nam om je ervaring te delen! Geweldig om te horen dat ons jaarlijkse nazicht naar wens verloopt, dat onze technieker stipt is en eerlijk te werk gaat zonder iets op te dringen. We geven je compliment zeker door! Met vriendelijke groeten,

duidelijke afspraken

duidelijke afspraken, vriendelijke meneer, geeft ook tips voor een nog beter gebruik van de fiets

24. Dezember 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Annie, bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen! Geweldig om te horen dat de afspraken duidelijk waren en dat onze technieker vriendelijk was en handige tips gaf voor een nog beter gebruik van je fiets. Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Wij zijn zeer tevreden

Wij hebben deze 2 fietsen nu 3 jaar en zijn er nog altijd tevreden over, de technieker die langs is geweest, was zeer happy omdat onze fietsen er nog zeer goed uitzien, en de prijs van het onderhoud valt zeer goed mee..

15. Dezember 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Johnny, fijn om te horen dat jullie na 3 jaar nog steeds tevreden zijn met jullie fietsen! Geweldig dat onze technieker zo blij was met hun goede staat en dat het onderhoud prijs-kwaliteit goed meevalt.
Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bizbike is voor mij het meest en beste onderhoud aan huis.

Bizbike is voor mij het meest fantastisch onderhoud aan huis.. De medewerkers zijn héél vriendelijk, en zeggen welk onderhoud (werk) ze uitgevoerd hebben aan de fiets.

21. Dezember 2024

Antwort von bizbike.be

Beste Wim, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons onderhoud aan huis! Geweldig dat je onze medewerkers vriendelijk en duidelijk hebt ervaren en dat je goed geïnformeerd werd over het uitgevoerde werk. Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elk jaar komt bij ons een ervaren en…

Elk jaar komt bij ons een ervaren en bekwame technieker om onze 2 fietsen te onderhouden.

Bovendien geeft hij ons altijd goede raadgevingen om de fietsen in goede conditie te houden.

Heel tevreden aan de team !

19. Dezember 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Veronique, super om te lezen dat jullie elk jaar tevreden zijn met ons onderhoud! Fijn dat onze technieker niet alleen bekwaam is, maar ook handige tips geeft om de fietsen in topconditie te houden. We geven je compliment zeker door aan het team!
Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Heel tevreden

Heel vriendelijke technieker. Mijn fiets werd in een half uurtje hersteld aan huis. Nog enkele tips meegekregen hoe ik best mijn versnellingen gebruik en hoe ik mijn remmen zelf kan aandraaien. Al 5 j heel tevreden van jullie service aan huis!

18. Dezember 2025

Antwort von bizbike.be

Beste An, wat fijn om te lezen dat je al 5 jaar tevreden bent met onze service aan huis! Geweldig dat de herstelling vlot verliep en dat onze technieker je ook handige tips kon meegeven voor het onderhoud van je fiets. We wensen je nog vele fijne kilometers toe! Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Top service

Goede communicatie en duidelijke afspraken voor nazicht/herstelling aan huis. Vriendelijk en beleefd personeel.

16. Dezember 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Maurice, fijn dat je de tijd nam om je ervaring te delen! Geweldig om te horen dat onze communicatie en afspraken duidelijk waren en dat je ons personeel als vriendelijk en beleefd hebt ervaren. Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Jaarlijks onderhoud fiets

Onderhoud aangevraagd via de website en uitgevoerd door technieker van Bizbike. Professioneel, klantvriendelijk en ijverige man. Niets op aan te merken.

15. Dezember 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Nicole, bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen! Geweldig om te horen dat het jaarlijkse onderhoud soepel verliep en dat je onze technieker professioneel, klantvriendelijk en ijverig hebt ervaren. Met vriendelijke groeten,

Snelle en vlotte service

Snelle en vlotte service, afspraak lukte vrij kort na contactname. Vriendelijke mens die ook uitlegde wat hij had gedaan. Geen opmerking mogelijk ;-)

12. Dezember 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Goedele, geweldig om te horen dat onze service snel en vlot verliep, dat de afspraak kort na contact geregeld kon worden en dat onze technieker alles duidelijk heeft uitgelegd. Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Men kan steeds op Bizbike rekenen!!!

Ik waardeer de goede communicatie met Bizbike en heb een speciaal dankwoord voor het onderhoud personeel die telkens met de glimlach moeilijke zaken tot een goed einde brengen.
Ik kan niet anders dan een volmondige 5 (vijf ) geven. bedankt Bizbike

11. Dezember 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Michel, geweldig om te lezen dat je steeds op Bizbike kunt rekenen! We waarderen je mooie woorden over onze communicatie en ons onderhoudspersoneel, dat inderdaad altijd met een glimlach klaarstaat om moeilijke zaken op te lossen. Heel erg bedankt voor je volmondige 5 sterren! Met vriendelijke groeten,

Tijdig op afspraak

Tijdig op afspraak. Heel vriendelijke technieker die op alle vragen een juist antwoord heeft.

5. Dezember 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Monique, bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen! Geweldig om te horen dat onze technieker op tijd was en dat je al je vragen goed beantwoord kreeg. Fijn dat je onze service als vriendelijk hebt ervaren! Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

onderhoud fiets

Vriendelijke persoon die voor het onderhoud van mijn fiets heeft gezorgd. Mooi op tijd en vlot verlopen.

2. Dezember 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Diane, bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen! Fijn om te horen dat het onderhoud van je fiets vlot verliep en dat onze technieker vriendelijk en stipt was. Met vriendelijke groeten,

herstel in garantie

Onmiddellijk na de aankoop van een Beaufort e-bike was er een ratelend geluid bij het fietsen. Na contact met Bizbike hierover werd een afspraak voor nazicht gemaakt. Het bleek een niet correcte afstelling van het versnellingsapparaat te zijn. de herstelling werd uitgevoerd conform de afspraak door een vriendelijk en deskundige technieker. het is onze tweede fiets die we bij Bizbike aankopen. dikke pluim!

2. Dezember 2025

Antwort von bizbike.be

Beste Dirk, bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen! Fijn dat het nazicht en de herstelling van jullie Beaufort e-bike vlot verliepen en dat onze technieker vriendelijk en deskundig was. Fantastisch om te horen dat dit jullie tweede fiets bij Bizbike is, we waarderen jullie vertrouwen enorm! Met vriendelijke groeten, Amina van Bizbike.

Motor vervangen

Na bijna twee jaar werd het almaar moeilijker om mijn Veloci Spirit op te starten. Uiteindelijk lukte het niet meer. Op de afspraak voor het herstel bleek dat de motor het stilaan liet afweten en plaatste de vriendelijke en efficiënte medewerker een nieuwe motor. Gelukkig binnen de waarborgtermijn van 2 jaar. Prima service aan huis!

28. November 2025

Bizbike is Belgische topkwaliteit

Reeds enkele jaren hebben we twee fietsen van Bizbike.
Rijden er probleemloos mee rond en laten ze jaarlijks thuis onderhouden. Simpel gemakkelijk en aan een voordelige prijs.

26. November 2025

Super service.

Onze elektrische Velocifietsen gekocht bij bizbike zijn nu 8 jaar oud. Dankzij de uitstekende service en super techniekers rijden wij er nog alle dagen mee rond alsof ze nieuw zijn en dit zonder noemenswaardige kosten maar wel danzij het jaarlijkse onderhoud door bizbiketechniekers. Super service mannen!

20. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr