Ik had een onderhoud gevraagd maar moest wel enige weken wachten wegens de drukte. Er werd me een mail gestuurd wanner de technieker zou langs komen en die was mooi op tijd. Bij nazicht bleek mijn ver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vorige negatieve review heb ik weggehaald. Reden : zeer positieve ervaring met hersteller Christophe. Op 25 aug. ging de display van de fiets niet meer aan. Eerste contact met bizbike : de vroegste d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat kan men nog meer verlangen wanneer men een electies fiets geeft gekocht en de hersteldienst aan huis komt voor een herstelling na 1 telefonische oproep . Dit krijg je van VELOCIL. Zadelpen afge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer slechte ervaring met Bizbike. Onze fiets was volledig in orde tot hun technieker langskwam. Kort daarna brak er een onderdeel af. De technieker die langskwam was bovendien zeer onvriendelijk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We zijn expert in elektrische fietsen én in fietsmobiliteit. We bieden verschillende merken van elektrische fietsen aan, die geproduceerd worden in België en onderhouden worden door ons. De combinatie van gebruiksvriendelijke elektrische fietsen en een optimale service na verkoop weerspiegelt mooi ons doel: samen de fietsmobiliteit in België verbeteren.
Hooiemeersstraat 7, 8710, Wielsbeke, Belgien
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
een zeer professionele en kwaliteitsvolle service wat binnen een relatief kort tijdsbestek werd gerealiseerd!
Fiets paar weken geleden aangekocht, maar hoorde krakend geluid tijdens het fietsen. Afspraak online gemaakt en hersteller dit meteen ter plaatse thuis onder garantie in orde gebracht (Lag aan pedalen) en nog eens alles nagekeken. Top service!
Correct op de afspraak; geen gedoe om naar een fietsenmaker te sukkelen; open voor problematiek of technisch mankement; betaling gemakkelijk af te handelen; vriendelijk....
Problemen met batterij op vakantie. Afspraak gevraagd en bekomen op gewenste datum( bij thuiskomst). Vriendelijke en adequate technieker en zonder discussie een nieuwe batterij gekregen ( viel binnen de 3j garantie op elektrische onderdelen). Nog wat extra tips gekregen en alles was opgelost in een mum van tijd. Bedankt !
Vriendelijke medewerker, goede en betaalbare service. En dit alles aan huis op een dag dat je zelf kiest. Makkelijker kan niet.
Het tijdstip van aankomst werd perfect gecommuniceerd via een SMS-bericht en op een paar minuten na was de technieker aanwezig. Deze vriendelijke en gedienstige man stond me steeds te woord als ik vragen stelde. Hij herstelde mijn fiets op een erg profesionele wijze, deed zelfs een proefritje om te checken of zijn werk wel degelijk in orde was. Na afhandeling werd ik op een erg vriendelijke wijze bedankt voor het vertrouwen in zijn firma. Deze persoon mag gerust bij een volgende herstelbeurt opnieuw van de partij zijn.
Duidelijke communicatie, bekwame hersteller, vriendelijke en correcte vakmannen.
Afspraak gemaakt om een spaak te herstellen. De technieker was stipt op de afspraak. De spaak herstelt en intussen ook alles eens nagekeken. Mijn riem bleek los te zitten en dat ook in orde gemaakt. Dit gebeurde onder garantie. Ben heel tevreden, zowel over mijn fiets, als over de technieker.
Heel tevreden
Dag na afspraak maken al een onderhoud komen doen. Is weer in orde.
De interventie was uitstekend. Het opgegeven tijdslot voor interventie klopte helemaal. Mijn fiets loopt weer fantastisch. Proficiat!
Zeer vriendelijke man! Alles wat we gevraagd hebben, is in orde gebracht!! Onze fietsen rijden weer als nieuw!
Nazorg van bizbike is een aanrader!!
Mijn fiets is d.m.v. een verkeersongeluk niet rijbaar verklaard bizbike klanten service gebeld en een dag later namen ze al de tijd en moeite om mijn fiets te komen repareren hele vriendelijke klantendienst ook mijn fiets is weer helemaal als nieuw dankzei bizbike
Technieker is langs geweest vriendelijk, heeft vermogen van stand 1 e 2 verhoogt, waardoor er meer accu verbruik is. Bij fietsen voelt trappen nog steeds zwaar aan zeker in het volgend gebied waar we wonnen. Onze oude veloci rijd Veel beter, ook mijn oude fiets waar batterij op was. Heb dit ook aan technieker gemeld en veloci via mail maar daar krijg je geen antwoord op vind ik heel spijtig.
Zeer tevreden! Leuke technieker! Professionel.
Kortom goede service.
Bedankt
Jon
Een garantie herstel werd vlug en vakkundig opgelost.
Volgens afspraak en alles goed nagezien en gerepareerd. Prima service
De vriendelijke hersteller deed zijn job voortreffelijk met hier en daar een woordje uitleg. Superservice dus.
Bevestiging van zadel op zadelpen is afgebroken tijdens fietstocht waarbij ik zwaar ten val kwam.
Vermits wij in het buitenland waren heb ik op eigen kosten een nieuwe zadelpen laten plaatsen.
Heb echt moeten aandringen om een volledig kosteloos nazicht te krijgen. Het telefonisch contact verliep zeer moeizaam, heb 5 maal moeten proberen.
Er is een serieus probleem met hun telefonie. Heb geen mail noch sms ontvangen voor de afspraak.
De technieker was wel zeer behulpzaam en professioneel. Stefan
Afspraak werd online vastgelegd en verliep prima. Afgesproken uur werd stipt nagekomen.
Vriendelijke en zeer behulpzame technieker.
En de prijs was zeer redelijk.
Après 2 ans et 3 semaines le moyeu arrière est tordu, et le moteur électrique est déréglé.
Après plusieurs échanges de mails, laborieux quant au délai de réponse, je fais face à un refus.
Hors garantie...
Alors même que dans l'annonce il est clairement écrit que le cadre est garanti à vie, la partie électrique 2 ans (pas de chance, MAIS le vélo n'a que 2.600 Km...!) et que le reste du vélo est quant à lui garanti 7 ans !
Ils m'ont fait la proposition suivante :
150 euros pour l'aller et le retour (!...!...).
On remplace le moyeu par une pièce d'occasion (?...) et cette pièce ne sera garantie qu'un mois !...
Entre 2 mails (plusieurs semaines de délai de réponse) j'ai déposé mon vélo chez un indépendant, qui a fait le constat que le moyeu arrière était tordu et que le moteur était déréglé (du jamais vu après si peu de Km). Il n'a pas touché à ces pièces sachant qu'une garantie était éventuellement toujours en cours.
Il a aussi constaté que le dérailleur n'avait jamais été réglé comme il se doit (malgré ma demande sur le sujet lors du 1er entretien sur site et gratuit. Et oui, une fois de plus quand c'est gratuit, on en a pour son argent...).
Par contre il a dû resserrer toutes les visses et autres boulons et m'a affirmé que j'avais eu beaucoup de chance de ne pas avoir d'accident.
Pas sérieux s'abstenir, et bien Bizbike, abstenez-vous !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.