5 ud af 5 stjerner. Kæmpe anbefaling! Jeg var ude og besøge denne restaurant med min veninde tilbage d 13 marts og hold da op en god oplevelse både når det kommer til maden og servicen. Vi fik ma... Mehr ansehen
Bestilte take-away sushi til 15 personer en lørdag aften. Maden var frisk, veltillavet og meget flot anrettet. Hele selskabet fik en skøn oplevelse med 4 kæmpe fade der gik på skift rundt om bordet,... Mehr ansehen
Spiste for første gang på Bluefin sammen med en veninde. Sad ved vinduet og nød snevejret, mens det ene lækre stykke sushi efter det andet nåede vores tallerkener. Vi benyttede tilbuddet med bå... Mehr ansehen
Vi har ellers altid været glad for bluefin,. Men lørdag 22/2-25 bestilte vi sushi til 4 personer som takeaway, samme nat bliver vi alle 4 meget meget syge af madforgiftning, meget træls oplevelse... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bestil Sushi Take away i Odense eller bestil bord på www.bluefin.nu eller 28 89 92 98.
Klaregade 7, 5000, Odense, Dänemark
- www.bluefin.nu
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
5 ud af 5 stjerner
5 ud af 5 stjerner. Kæmpe anbefaling!
Jeg var ude og besøge denne restaurant med min veninde tilbage d 13 marts og hold da op en god oplevelse både når det kommer til maden og servicen. Vi fik maden super hurtigt og den levede virkelig op til forventninger. Kæmpe wauw. Vi blev også betjent af den mest søde medarbejder. Tror hans navn var Lauge.
10/10 mad
10/10 service
Vi skal tilbage
Yderst fantastisk oplevelse
Yderst fantastisk oplevelse
Jeg var inde med 5 af mine gode venner. Servicen var i top og maden smagte dejligt. Intet at klage over, kommer 199% igen her
Nytårsmenu
Vi fik deres nytårs take away. Det var FANTASTISK. Meget veltillavet og smagfuldt. Og RIGELIGT af det hele.
Dårlig service
mig og en ven mødte op fredag aften ude fra gaden, der var lang kø, men da vi så kom igennem fik vi et bord.
vi bestilte en sodavand, og fik bestilt vores sushi. der gik ca 15-20min før vi fik vores sushi, hvilket er fair. Dog var vores sodavand stadig ikke kommet. Vi hiver fat i en tjener og fortæller dem om det, de siger de kigger på det, og 10min senere er der stadig ingen sodavand. Nu hiver vi fat i dem igen, og denne gang laver de den så med det samme og kommer ned med den.
Desuden havde de også glemt vores ene sushi ordre, så der blev vi også nødt til at tage fat i dem endnu engang.
Der hvor vi sad var der intet lys ovenover os, så det var lidt mørkt ved vores mad, og der sad meget højlydte mænd ved siden af os, men det kunne de self ikke gøre noget ved.
overordnet set; så er det et meget meget lille sted hvor flest mulige folk er proppet ind, hvor tjenerne knapt nok kan gå forbi, og de tager stadigvæk imod nye kunder, selvom de er så presset så de glemmer en ordre utallige gange. Det er som om at de slet ikke lytter når man snakker til dem, da de har så travlt med andre kunder
Når det så er sagt, så smagte sushien fint, men betjeningen og servicen er ikke i orden. Jeg vil 100 gange hellere anbefale Kings Sushi, hvor de tager imod kunder med et smil, og der er rigeligt plads så man heller ikke bliver generet af højlydte mennesker, og her har jeg aldrig oplevet noget gå galt.
Bluefin er nok ikke et sted jeg vil vælge at tage på igen, medmindre der virkelig ikke er andre muligheder
Bedste sushi jeg har fået i Odense
Bedste sushi jeg har fået i Odense. En besøg hver, det er helt sikkert.
Tjener Emil
Verdensklasse service, og lækker mad
Det hele spillede bare, og især tjener Emil han havde styr på det hele og gav en mega god oplevelse
Fantastisk aften
Fantastisk aften. Især Bayan som var den bedste tjener og service vi har fået længe, vil vi også komplimenterer. Lauge var i særklasse på service. Vi siger tusind tak.
Rigtig god oplevelse
Maden smagte rigtig godt!
Hurtig betjening og meget venligt personale.
De var meget opmærksomme på os og min kæreste, som havde fødselsdag, fik flag i sin sushi!
Kan godt anbefales
Take-away: forkert og få lidt mad
Jeg bestilte take-away d. 5. juni med bekræftet afhentning 17:50. Ankom 17:55 og måtte vente yderligere 15 min., da de havde glemt min bestilling. Det er allerede en dårlig start.
Da jeg kom hjem opdagede jeg at der manglede 8 ruller, og de havde også givet mig forkert mad.
Jeg ringede 3 gange, men de tog den ikke. Jeg tog et billede af maden og bestillingen og sendte en mail. Venter stadig på et svar 3 dage senere.
Ventetid og service
Jeg kan desværre ikke give mere end to stjerner for vores besøg hos jer. For det første var ventetiden på den bestilte mad virkelig lang.
Jeg bad om bestik, men tjeneren gjemte det, så jeg spurgte en anden. Han kom hurtigt med det, men det var beskidt med indtørrede madrester på. Jeg fik et nyt sæt, men det var heller ikke rent. Jeg blev spurgt om jeg mente jeg havde brug for en kniv..!? Øhhh JA…
Maden smagte godt da vi endelig fik det… Til al overflod skulle vi betale 20,-kr for et lille glas vand serveret til vin - skam jer..!
Jeg forstår ikke nogen kan anbefale jer - vi kommer ikke igen..!
Dårlig service
Fin mad, ikke noget der. Vores tjener var også venlig, men der gik så lang tid før vi fik vores mad. Vi bestilte 80 stk i første omgang, de kom med 24 stk efter 40 min, også 30 efter 60… det sku ikke godt nok, vi fik ikke alt vi bestilte, og vi sad der i over 2 timer, hvor vi ventede mindst 40 min, hver gang vi havde bestilt noget.
Venlig personale og super god mad 😉
Virkelig venlig personale, super god mad og tålmodig betjening til kunder som ikke er velkendt omkring sushi. Alt i alt en super dejlig dag her med min kammerat, kan klart anbefales og ikke sidste gang vi kommer her igen 👍🍣
Dårlig service og varme ris..
Super ærgerlig oplevelse.. Min kæreste og jeg havde fået besøg af vores vennepar fra Kbh og vi så frem til en rigtig hyggelig aften med all inkl. sushi og drikkelse på Bluefin. Desværre oplever vi en rigtig sløset service.. Vi bliver ikke sat ind i hvordan det fungere og prøver derfor selv på IPad’en. Det tog tid for maden at komme og da den kom var risene til den varme side og sushien var sjusket lavet. Det værste var dog da vi bliver bedt om at drikke ud fordi vores 2,5 time var gået og min kæreste går op for at betale. Han bliver mødt af en temmelig sur tjener som spørger hvor mange drinks vi har fået da det ikke er med i all inkl.? Og en masse andre uforudsigelige ekstra udgifter som vi ikke var blevet fortalt om.. 😠 Det er ikke okay når man siger man ikke har besøgt et sted før, at efterlade sine gæster til sig selv og lave en sektion på iPad’en som hedder “all inkl. sushi drikkelse ad libitum” for så at sætte booty traps derinde for at tjene mere.. Vi bliver til slut mødt med sætningen “I betaler bare og så behøver I aldrig at komme her igen!”. Og det kan jeg så sige at det behøver de ikke at være bare for at vi gør.. Der er heldigvis rigtig mange andre fine sushi steder i Odense hvor man bliver mødt noget pænere end på Bluefin. 1 stjerne herfra..
Ikke som forventet
God pris med AL sushi med drikkelse, dog var dette en skuffelse.
Der var et stort udvalg, men dette har nok også præget af på kvaliteten. Egentlig bare generelt smagte sushien af ringe kvalitet, samt de fleste af forretterne. Tørre baos, fritterede rejer der bare smagte af friture, forårsruller der bare var dej m.m. Ydermere smagte rosé vinen og hvid vinen uden tvivl helt ens. Ret skuffende oplevelse. Betjeningen var ok, men ikke noget at prale med.
Træls oplevelse
Vi har ellers altid været glad for bluefin,.
Det kan kun være fra bluefin at vi har fået noget dårligt, da det er det eneste vi alle 4 har fået at spise sammen denne dag.
Har prøvet at skrive til bluefin, men de har ikke svaret tilbage, dårlig stil😠
Mvh
Vibeke
Dårlig oplevelse
Uhhhh , en aften hvor alt gik galt.
Laaaang ventetid ( ca 1 time fra bestilling til første sushi kom på bordet) og det fortsatte. Bestilling kom i et rod selvom den søde servitrice forsøgte at gøre alle tilfredse. Flere gik derfra efter at have ventet en time og kun fået drikkevarer, vi sad der i 3 timer og nåede ikke at få det vi havde bestilt. Kom af med næsten kr.1200 ,- for 4 personer og havde fået sølle 2 gratis sodavand og 6 x dressing værdi 118 kr.
Det var ikke godt nok og når man skriver og klager får man intet svar, MEGA dårlig stil.
Det var bare ikke godt nok .
Stakkels servitrice.
Skrækkelig oplevelse
Skrækkelig oplevelse!
Min kæreste og jeg havde set frem til en god valentinsdag, men det fik restaurant bluefin godt nok sat en stopper for!
Vi ventede 45 minutter på at få mad, og da vi så fik mad, så havde det intet at gøre med hvad vi bestilte. Efter vi fik snakket med tjenerne (hvoraf den ældre af dem virkede fraværende) gik der yderligere 45 minutter inden vi fik mad, og det levede op til serviceniveauet - elendigt.
Ad Libitum i 2,5 time er et godt koncept, hvis ikke man skal vente halvanden time på sin mad.
Desuden sidder man alt for tæt, akustikken er dårlig, og man bliver ved indgangen mødt af en overrumplende lugt af fisk.
Det eneste positive var de unge tjenere, som virkede til at være klar over, at de ikke arbejdede det bedste sted, men gjorde deres bedste trods omstændighederne.
Lauge og Louis
Hallo! Vi elsker bluefin!! Lauge og Louis, er ekstremt gode til kundeservice og til gør oplevelsen personlig så det ikke bare var “endnu” en. Ekstremt høflige, gode til at dække behov og føre en personlig samtale for at gøre kunde oplevelsen mere unik. Kæmpe enbefamimg herfra
Klasse betjening
Klasse betjening, dejlig mad. 5 ud af 5
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.