BoligOne Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tina Lybæk var vores mægler ved salg af vores hus i Middelfart. Hun er meget behagelig og mega dygtig. Hun fik sat huset til den rigtige pris fra starten, og huset var solgt i løbet af 2 måneder. Hun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BoligOne Horsens, Huset blev solgt på seks dage, over prisen. Professionelt håndværk hele vejen igennem. Kan kun give de varmeste anbefalinger. -har desværre ikke flere huse jeg skal have solgt,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BoligOne i Næstved var yderst behjælpelige med en meget vanskelig køber til vores hus, og de fik landet handlen til den rette pris trods meget modstand. Jeg kan varmt anbefale BoligOne i Næstved.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Samarbejdet med Annelise og Kjeld Plesner Davidsen, BoligOne Hørsholm, omkring salg af mit rækkehus og køb af ejerlejlighed var formidabelt. Takket være disse to mæglere blev hele processen tryg... Mehr ansehen

1. Immobilienagentur
  2. Immobilienmakler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BoligOne konceptet er anderledes end alle andre ejendomsmæglere. Med BoligOne sparer du nemlig på dine omkostninger af flere grunde. Du har selv indflydelse på salget, for du vælger selv blandt de ydelser, der passer bedst til dit behov og dine kompetencer. Læs mere på boligone.dk

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

BoligOne Næstved

Nu har vi 2 gange indenfor de seneste ca. 4 år både købt og solgt bolig via BoligOne - og vi kan klart anbefale BoligOne som mægler.
Næstved afdelingen med Lars Eriksen og Gitte Køtter er begge fuld fokuseret på handel og papirgangen, således at resultatet for dig som både købende og sælgende kunde bliver det bedst mulige.
Gitte Køtter er det faste holdepunkt i baglandet, der har styr på alle papirgange og aldrig svigter, ligesom hun altid er parat med hjælp og assistance på de mange spørgsmål, der naturligt vil være i en bolighandel.
Så 5 stjerner er fuld foirtjent.

30. August 2021

Tina Lybæk: Unik mægler

Købte for et par år siden hus gennem Tina, og opdagede allerede den gang, at Tina er en ganske særlig person.
Valgte derfor Tina i forbindelse med salg af ejerlejlighed, og mindre end ét døgn efter lejligheden var kommet på boligsiden, havde hun solgt den dyrere end udbudsprisen.
Tina får mine varmeste anbefalinger. Hun er ærlig og altid sød til at besvare ethvert spørgsmål man måtte have.
Ville gerne give mere end 5 stjerner :)
Tak Tina !!!

15. August 2021

BoligOne Næstved

Jeg har netop solgt mit rækkehus, da køber henvendte sig selv, solgte jeg uden om mægler. Jeg valgte at bruge BoligOne til alt papirarbejdet.

Det har været en tryg og god oplevelse, har virkelig nydt at kunne læne mig tilbage og vide der var styr på ALT.

Vælg BoligOne Næstved hvis du ønsker en tryg og professionel handel.

12. August 2021

Antwort von BoligOne

Hej Dorthe - mange tak for den fine anmeldelse, dejligt vi måtte hjælpe.

Gitte Køtter & Lars Eriksen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et udemærket forløb ved BoligOne…

Vi har haft et godt forløb med BoligOne Næstved, - meget professionelt både ved salg og køb af ejendom. Medgiver vores bedste anbefalinger.

16. Juni 2021

Hej Peter
Tak for din anmeldelse. Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer i forbindelse med jeres køb og salg af bolig.
Held og lykke fremover.
Bh BoligOne Næstved

Erhvervssalg af ejendom

Som erhvervskunde kan jeg ikke anbefale Bolig One Næstved. Købsaftalen jeg modtog var behæftet med fejl og flere øvrige fejl. Virker ikke særlig professionel.
Derfor vil vi ikke benytte Bolig One en anden gang.

Kabo Ejendomsselskab ApS
Karin Gertrud Boldt
Direktør
Næstved

15. Juni 2021

Hej Karin

Tak for din anmeldelse. Vores mål er at yde den bedste service til alle vores kunder -også vores erhvervskunder.

I dit tilfælde fik vi solgt ejendommen hurtigt til den rigtige pris, så vi er naturligvis kede af, at du ikke har været tilfreds.

Vi går meget op i et godt og trygt samarbejde med vores kunder og strækker os langt for at efterkomme deres ønsker. Således fik vi også revideret købsaftalen med din ønsker, inden den blev underskrevet.

Heldigvis er det meget sjældent, at vores kunder ikke ønsker at anbefale os til andre.

Vi ønsker dig alt godt fremover.

Lars Eriksen - Indehaver

Vores absolut bedste anbefaling

Virkelig god behandling, troværdighed og service! Som købere følte vi os godt vejledt, vi blev ikke presset på nogen måde, og vi blev ikke kastet ud i budrunde, selv om vi var flere, der ville købe huset. Altid venlige, vidende, hjælpsomme og flinke. De får vores absolut bedste anbefalinger på alle parametre!

9. Juni 2021

Antwort von BoligOne

Hej Kristina, vi siger tusind tak for anmeldelsen og ønsker jer alt godt fremover i jeres nye flotte ejendom.
Mange hilsner
Gitte & Lars

BoligOne Næstved

Tak Gitte og Lars for et super salg af min ejendom. Solgt på under 1 mdr og tilmed til prisen.
Jeg kan varmt anbefale BoligOne Næstved, super professionel, god rådgivning og god til at orientere mig gennem hele forløbet.
De bedste anbefalinger til Gitte og Lars, BoligOne Næstved

6. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft den bedste erfaring med…Hurtigt og smertefrit hussalg

Jeg har haft den bedste erfaring med BoligOne, Næstved. Jeg har prøvet anden mægler, men for dem var mit hus blot et i mængden: for mig var det mit hjem gennem mange år. Gitte Køtter forstod straks, hvad mine grænser og ønsker var. Med stor dygtighed og empati solgte Gitte mit hus, til prisen, inden det blev udbudt på markedet. Jeg kan ikke anbefale BoligOne Næstved nok!

20. März 2021

Hej Helle.
Tusind tak for din anmeldelse og tak for tilliden i forbindelse med salg af din skønne bolig. Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig.
Mange hilsner
Gitte Køtter

BoligOne Horsens

Vi havde et rigtig godt forløb med Morten. Han var den eneste mægler vi havde på, og var helt trygge ved at lade Morten stå for salget.
Yderst behagelig og kompetent mand med stort kendskab til vores område.
Morten var rigtig god til at holde os orienteret gennem hele processen og fik pakket fremvisningerne til mindst mulig gene for os.

Huset solgt på kort tid til prisen.

Bedste anbefalinger til Morten v. BoligOne Horsens

11. März 2021

Sindssyg dårlig service

Sindssyg dårlig service , ringede til Bolig one i Næstved , der er den tætteste boligone nær Slagelse , og hun vigtede mig af og sagde at jeg skulle prøve en tættere på , evt Holbæk , som ligger endnu længere væk . Nu jeg selv selvstændig og vi arbejder og kører HELE Sjælland rundt hver dag , og mit hus har en ca salgspris på 6.00000 kr . Men det bliver da i hvert fald ikke med den virkelige ringe service man tilbyder hos Bolig One Næstved .

12. Jänner 2021

Antwort von BoligOne

Hej Steen, BoligOne takker for tilliden i forhold til, at du ønskede os til at sælge dit hus og beklager, at vi ikke har en mægler i Slagelse der kan varetage opgaven, idet vi klart anbefaler dig, at bruge en lokal mægler som kender dit område. Vores forretningsstruktur er desværre ikke således, at vi kører på hele Sjælland og vi må derfor erkende, at vi ikke ser os i stand til at hjælpe dig videre med dit salg, men ønsker dig naturligvis held og lykke med salget.
Mvh
Lars Henrik Eriksen
Direktør BoligOne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse ved Morten i Horsens.

Vi havde booket en fremvisning ved Morten i Horsens i December. Morten var virkelig imødekommende og behagelig ved begge fremvisninger. I det videre forløb har han desuden været utrolig hjælpsom.
Alt i alt har Morten hjulpet til en rar og tryg oplevelse for os, som førstegangskøbere.

9. Jänner 2021

BoligOne Næstved

I dag har mine forældre haft besøg af en ejendomsmægler fra BoligOne i Næstved - angiveligt chefen.

I disse corona-tider - med ekstra stramme restriktioner - møder han op MED en praktikant og blot praktikanten kan fremvise negativ corona-test, på trods af krav om dette. Tilligemed kan kunne der ikke fremvises legitimation.

Det er simpelthen bare uprofessionelt og uansvarligt.

14. Dezember 2020

Kære Helena
I BoligOne følger vi 100% Sundhedsstyrelsens retningslinjer, hvilket vi naturligvis også gjorde i forbindelse med besøget hos dine forældre. Vi kan oplyse, at ingen af os har symptomer og at vi desinficerede vores hænder før og efter besøget, ligesom vi naturligvis bar mundbind og holdt afstand. Under besøget i dine forældres hjem rørte vi på intet tidspunkt ved nogen eller noget.
Vi er således af den overbevisning, at vi til fulde, også i denne situation, har overholdt sundhedsstyrelsens retningslinjer og eftersom dine forældre samtykkede, med ejer af huset, omkring besøget forud herfor, tillader vi os at antage, at de ikke er i en særlig risikogruppe for smitte.
Vi gør opmærksom på, at vi på vegne af sælger og med baggrund i lejelovens § 97, alene har foretaget en vurdering af ejendommen med henblik på salg, når dine forældre fraflytter denne.
Vi ønsker jer alle held og lykke fremover.
Lars Eriksen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BoligOne i Næstved - Lejlighed solgt på 10 dage!

BoligOne i Næstved får min varmeste anbefaling. Lars og Gitte er super søde og alt foregår meget professionelt. Vi har følt os trygge fra start til slut. 5 stjerner herfra!

11. Dezember 2020

Antwort von BoligOne

Hej Jasmin, tusind tak for de flotte ord og jeres tillid til os som ejendomsmægler. I ønskes alt det bedste fremover.

Gitte Køtter & Lars Eriksen

BoligOne Middelfart v/Tina Lybæk

Som køber og efter endt bolighandel med Tina som mægler for sælger, kan vi kun give Tina de allerbedste anbefalinger. Tina har under hele forløbet ageret meget professionelt, og vi har i hele processen følt os meget trygge.
Under hele forløbet har vi mødt forståelse, vilje og ærlighed.

....Og nu glæder vi os bare helt vildt til at overtage vores drømmebolig :-)

20. März 2020

Solgt på 1 uge

Vi har haft en fantastisk dialog med Per Husballe som har solgt vores lejlighed på 1 uge.
Han har været tilgængelig 24/7 og har været meget ærlig og reel hele vejen igennem.

25. Dezember 2019

Boligone HORSENS.

Boligone HORSENS.
Vi var boligsøgende og indtil flere gange nu, har vi skrevet ved en fremvisning at vi ønsker at blive kontaktet via mail el. SMS.
Grundet vi ser en del huse og ikke magter alle de opkald dgl., når man er på job mm.Men i forstår det ikke og man bliver kimet ned, I køber kartotek skriver man specifikt hvad man stiler efter og får tilsendt det total modsatte.
Vi springer over Boligone, i min optik er kunden i fokus og kikser det allerede inden et møde, så ja!!!

15. Oktober 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr