BoligOne Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tina Lybæk var vores mægler ved salg af vores hus i Middelfart. Hun er meget behagelig og mega dygtig. Hun fik sat huset til den rigtige pris fra starten, og huset var solgt i løbet af 2 måneder. Hun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BoligOne Horsens, Huset blev solgt på seks dage, over prisen. Professionelt håndværk hele vejen igennem. Kan kun give de varmeste anbefalinger. -har desværre ikke flere huse jeg skal have solgt,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BoligOne i Næstved var yderst behjælpelige med en meget vanskelig køber til vores hus, og de fik landet handlen til den rette pris trods meget modstand. Jeg kan varmt anbefale BoligOne i Næstved.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Samarbejdet med Annelise og Kjeld Plesner Davidsen, BoligOne Hørsholm, omkring salg af mit rækkehus og køb af ejerlejlighed var formidabelt. Takket være disse to mæglere blev hele processen tryg... Mehr ansehen

1. Immobilienagentur
  2. Immobilienmakler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BoligOne konceptet er anderledes end alle andre ejendomsmæglere. Med BoligOne sparer du nemlig på dine omkostninger af flere grunde. Du har selv indflydelse på salget, for du vælger selv blandt de ydelser, der passer bedst til dit behov og dine kompetencer. Læs mere på boligone.dk

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke anbefale Boligone i…

Jeg kan ikke anbefale Boligone i Silkeborg. Da vi mødtes for at sætte huset til salg, fik vi bla at vide, at der gennem den pakke med tilstandsrapport, vi valgte, var 12 måneders kredit. Dette virkede som en god ide, da min eksmand og jeg i så fald ikke skulle lægge ud, førend et evt hussalg var ovre. 4 gange inden for 11/2 måned, blev jeg ringet op af pågældende firma, pga manglede betaling af tilstandsrapporten. Jeg havde ikke modtaget en regning, den var kun sendt til min eksmand, der så havde betalt det halve. Dette blev jeg efterfølgende bekendt med. Jeg henviste til aftalen med mægler, samt jeg kontaktede mægler, da jeg forventede, at der blev bragt orden på tingene. Ved sidste opkald fik jeg nok, og fik selv styr på det. Jeg er ikke blevet orienteret løbende, som aftalen lød på, da huset blev sat til salg. Der har kun været en henvendelse vedrørende huset fra mægler, dette kom efter jeg havde spurgt til mæglerskifte.
Da jeg opsiger aftalen med mægler, har vi en korrespondance over mail, hvor jeg udtrykker min utilfredshed, som han ikke kan genkende. Tværtimod skriver han nogle forskellige undvigemanøvrer, og sådan set skriver han, at det er min egen skyld, der ikke kom styr på det med tilstandsrapporten, da jeg blandede mig.... Jeg blandede mig først, da jeg blev ringet op 4 gang... Der gad jeg ikke mere... Men det har der ikke været forståelse for.
Han har heller ikke returneret mine opkald.
Jeg har i tidligere mail givet udtryk for, at det vel hører under ham, at få styr på den slags med tilstandsrapporten, da det er en del af det, han bliver betalt for. Til det blev der svaret, at jeg i papirerne kunne se, hvad jeg skulle betale hvad for... Det synes jeg virker meget arrogant!
I forbindelse med fotograf blev der tilsendt en regning til mig, hvor jeg bad ham sende den anden halvdel til min eksmand. Det ville han gøre.. Det var i april 2019... Det har han så ikke gjort, men han kunne i forbindelse med opsigelse af samarbejdet hurtigt fremhæve, at der stadig manglede det halve i betaling... Denne er så betalt, efter jeg sendte regningen til min eksmand for to dage siden..
Jeg er ikke vred over det manglende hussalg, der forventer jeg, at han ikke har kunne gøre fra eller til, men at han forsøger at fralægge sig ethvert ansvar for de fejl, han har lavet, og sådan set lægge dem over på mig, så bliver jeg utilfreds... Det er menneskeligt at fejle, men stå nu ved de fejl, der laves.
Det er en utrolig pinlig optræden, når et voksent menneske ikke evner det.

6. September 2019

BoligOne i Middelfart ved Tina Lybæk

BoligOne i Middelfart ved Tina Lybæk - Tina skal have fem stjerner for salg af min byggegrund. Havde grunden til salg hos anden mægler uden resultat. Hos Tina fandt vi en køber pga. Tinas store engagement, hendes gode ideer og store erfaring som ejendomsmægler. Tina bider sig fast til der er solgt. Kan kun give hende mine varmeste anbefalinger og vil uden tvivl bruge Tina som ejendomsmægler igen hvis jeg står i en salgssituation.

15. August 2019

Ved salg af andelsbolig

Vi har benyttet BoligOne i forbindelse med salg af vores andelsbolig i Odense. Det var et salg der viste sig at være meget kompliceret og som trak ud grundet udefrakommende omstændigheder. Hele vejen igennem har vores ejendomsmægler Steen været ærlig i sine vurderinger og har ikke ladet os mærke de frustrationer, salget helt sikkert har givet anledning til. Vi har været meget tilfredse med Steens indsats og kan varmt anbefale BoligOne Odense.

26. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boligone dan lüth bjerre & peter westheimer ejendomsmægler

Har nu haft vores bolig på Frederiksberg til salg i 6 mdr. hos Boligone dan lüth bjerre & peter westheimer ejendomsmægler. Jeg må sige man får hvad man betaler for, et konkurrencedygtigt salær men salgsarbejde gør de ikke. Ingen dialog,ingen forslag til aktivitet, ingen forslag til evt.prisjustering, absolut intet, ikke engang personlig fremmøde ved aflevering af nøgle samt afhentning af skilt efter endt aftale. Lidt pinligt!!!!!!

16. Juli 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En stor tak til vores dygtige ejendomsmægler Tina Lybæk.

En stor og velment tak til vores dejlige ejendomsmægler Tina Lybæk fra Middelfart. Tina solgte vores hus på kun 4 dage. Hun gjorde et stort arbejde ud af det. Var vi i tvivl om noget, kunne vi altid sende en SMS og Tina svarede så hurtigt hun kunne. Hun er guld værd. Man mærker med det samme, at det er Tinas “ hjerteblod “ havde jeg kunnet give Tina 1000 stjerner, så havde hun fået det. Endnu engang tusind tak for dit store arbejde Tina. 👍💖

10. Juni 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har nu ventet en uge på at blive…

Har nu ventet en uge på at blive kontaktet af Boligone fra Nykøbing F. ang salg af bolig. Men har intet hørt end ikke en mail eller et opkald. Har dog fået en mail om at jeg ville blive kontaktet hurtigst muligt. Men det mener jeg nu ikke en uge er.

6. März 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vælg en anden mængler, hvis du vil sælge.

Jeg havde min lejlighed til salg i Vanløse, hvortil jeg havde Boligone til at sælge den.

Forløbet op til min underskrift om at jeg valgte den var god, men efter de fik min underskrift følte jeg ikke at de gjorde noget.
De holdte åbent hus hver anden søndag, men imellem der skete der IKKE EN SKID.

Der var kun 1-2 fremvisninger på de 6 måneder, hvor de havde den. Det eneste Dan kunne sige var ''Sæt prisen ned'', hvis du vil sælge den. Men jeg havde allerede sat den en del ned ift. den pris HAN mente at han kunne sælge den til.

Vil IKKE anbefale Boligone

20. Februar 2019
BoligOne-Logo

Antwort von BoligOne

Hej Michael
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med dit boligsalg. Vi har talt med Dan, der fortæller, at han har gjort alt hvad han kunne for at få lejligheden solgt i det her marked. Desværre er det købers marked lige nu og prisen kan have en afgørende betydning på købsinteressen og antallet af fremvisninger. Vi ønsker dig held og lykke med at få lejligheden solgt ved anden mægler.
Mvh RB mægler

Boligone I Ringsted

Jeg har brugt Camilla Fobian fra Boligone i Ringsted til at sælge 2 boliger.
Alt er gået hurtigt og helt efter bogen. Hun håndterede hele processen meget professionelt.
Jeg kan varmt anbefale Boligone Dysted og Fobian i Ringsted.
De udfører det samme eller bedre stykke arbejde som andre mæglere, blot til det halve salær.

28. Jänner 2019

Meget positiv oplevelse

Kan klart anbefale Maiken fra Dysted og Fobian i Ringsted hvis du skal sælge hus/lejlighed. Vores hus blev solgt på under en mdr. og det hele var meget professionelt. Der var god kontakt både telefonisk og elektronisk gennem hele forløbet, og meget hurtig svar på eventuelle spørgsmål. Alle aftaler og budgetter blev overholdt. En meget positiv oplevelse og klart billigere end de andre vi havde ude.

26. Jänner 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærligt og redeligt helt enkelt

Jeg kan anbefale Bolig One til alle der står for salg af bolig, de udfører et fantastisk arbejde og sætter sig ind i alle ting i forbindelse med salget, selv når det drejer sig om usædvanlige forhold og det sker med stor indlevelse og ærlighed. Alting bliver forklaret så selv gamle mennesker forstår hvad der foregår.

15. Jänner 2019

Jeg kan varmt anbefale BoligOne

Jeg kan varmt anbefale BoligOne, jeg har benyttet Ballerup afd.som har klaret mit bolig salg meget professionelt og billigt, jeg vil helt klart bruge dem igen hvis jeg skal handle ny Bolig

11. Jänner 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tina Lybæk får den varmeste anbefaling!

Vi er yderst glade for at have handlet bolig hos Tina Lybæk fra Middelfart.
Hun er profesionel, effektiv og grundig. Vi fik gennemgået købsaftalen så vi “almindelige mennesker” også kan forstå den. Stiller vi et spørgsmål, er der lynhurtigt svar. Som et plus har hun en skøn og behagelig personlighed.

9. Jänner 2019

Tina Lybæk BoligOne - yderst kompetent ejendomsmægler

Tina Lybæk, BoligOne i Middelfart er en yderst kompetent ejendomsmægler. Vi har været mere end tilfredse med samarbejdet og kan kun give hende vores varmeste anbefalinger. Vi har oplevet Tina som utrolig arbejdsom og fleksibel.
Kommunikationen har været hel i top og altid været ærligt og respektfuld. Tina er hurtig til at responderer pr. mail, opkald eller SMS.

23. Oktober 2018

BoligOne - Tina Lybæk

I forbindelse med mit køb af en mindre landbrugsejendom, har jeg haft Tina Lybæk som Købersmægler.

Jeg har i den forbindelse været super glad for samarbejdet med Tina, som under hele forløbet er foregået i en glad og positiv atmosfære, men hvor sagen samtidig har været håndteret yderst professionel og meget informerende fra hendes side.

Af den grund har jeg absolut ingen betænkeligheder ved at anbefale Tina Lybæk i forbindelse med køb/salg af ejendom, eller som i mit tilfælde som Købersmægler.

3. Oktober 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BoligOne Lars Eriksen - Femstjernet oplevelse!

Kan kun anbefale BoligOne og Lars Eriksen. Kompetent og god service, her får man virkelig noget for pengene! Det her var fjerde gang jeg har solgt en bolig i mit liv og den med afstand bedste mægleroplevelse jeg har haft. Arbejdsproces: 5 stjerner. Responstid på spørgsmål: 5 stjerner. Kompetente svar på spørgsmål: 5 stjerner. Evner som sælger: 5 stjerner

22. Juni 2018

Vi giver Camilla Fobian Madsen fra

Vi giver Camilla Fobian Madsen fra

BoligOne Lüth, Holt, Fobian & Westheimer
Skotterupgade 16
2200 København N

vores varmeste anbefalinger.

Camilla har været en uvurderlig hjælp i forbindelse med salget af vores andelslejlighed. Vi har følt os i de bedste hænder fra start til slut og Camilla har altid vendt hurtigt tilbage på vores spørgsmål.

11. Mai 2018

Boligone - TINA LYBÆK

Tina er verdens bedste mægler 👍 Effektiv, med hjerte og hjerne på helt rette sted. Hun er med dig hele vejen og er hurtig med svar uanset hvor stort eller lille dit spørgsmål er. Hun er en ener og jeg kan ikke anbefale hende nok😊

1. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr