Bollinishedehusene Bewertungen 45

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I har byens bedste placering, men jeg vil give jer et godt råd. Mange taler om at I trænger til at forny jeres spisekort, dette er ment som en høflig hjælp til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bollinis - de lille røde hus - er en rigtig hyggelig og lækker restaurant. Der er sket mange forbedringer de sidste par år - bestemt gode. Det er altid lækker mad og sjove og venligt personale. Det ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Søndags Okse-cuvette ad Libitum lød for godt til at være sandt til den pris. Kødet var kun lunt, samt garniture og steak house frites eller bare pomfritterne som var meget varme og gode. Fik dårlig m... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi havde en hyggelig aften med familien og god stemning på restauranten. Da jeg modtog min tomatsuppe stod der i menukortet at det var inkl. brød og smør. Jeg gik op og spurgte pænt en kvindelig... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I har byens bedste placering

22. Jänner 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi havde en hyggelig aften med familien…

Vi havde en hyggelig aften med familien og god stemning på restauranten.
Jeg gik op og spurgte pænt en kvindelig tjener om brød og smør, hvorefter hun svarede mig irritabelt at jeg bare skulle finde det nede på mit bord som vi havde haft stående da vi kom.
Jeg sagde at jeg ikke kan tage de andres brød som hører til bordet og sige at dette tilhører min suppe, så ville de andre jo mangle, hun blev ved med at holde fast i at sådan var det bare.
Jeg blev lidt forarget over det, og sagde så ikke mere, hvorefter en mandelig flink tjener kom løbende med en skål med lunt brød og smør som jo var meningen tilhørte min suppe.
Synes det var en unødvendig diskussion og hun burde bare sætte brød og smør til den der havde bestilt sin suppe.
Stemningen var lidt akavet efter hos os alle, men vi havde en fin aften alligevel.

12. Dezember 2025

Super lækker mad og vin

Super lækker mad til fødselsdag.
Jeg holdt selskab med bobler og 3 retters mad og vin. Al maden var helt sublim! Alle gæster har meldt tilbage at det hele var super lækkert og smagfuldt. Jeg havde valgt Riesling og Ripasso istedet for husets vine. Wow de var så lækre begge to! Servicen var også i top.

1. November 2025

Lun mad

Søndags Okse-cuvette ad Libitum lød for godt til at være sandt til den pris.
Kødet var kun lunt, samt garniture og steak house frites eller bare pomfritterne som var meget varme og gode. Fik dårlig mave efter besøget så det var min sidste gang.

2. März 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var der for et par år siden og var…

Var der for et par år siden og var fuldt tilfreds, men i dag blev jeg meget skuffet, fik tre stykker mad, som var under standarden for håndmadder, men kostede 119,00 kr., man skal lade være med at skrive smørrebrød, når man ikke kan lave smørrebrød, en meget trist oplevelse, der gør at vi ikke kommer igen.

21. Februar 2025

Et sted vi kommer igen

Et sted vi kommer igen. Rigtig fin og hyggelig restaurant. Godt personale og god mad. vi var tre mand til frokost og der var fyldt godt op. Det kan vi godt forstå. Ikke billigt men godt. Her skal vi ned og spise igen, det var alle enige om

12. Februar 2025

70-års fødselsdag

Jeg holdte min 70-års fødselsdag på Bollinis og maden var vidunderlig og der var rigelig af den. Alle retter var friske og velsmagende. Vi var på førstesalen og det var dejlige omgivelser; pænt, rent og hyggeligt. Tjenerne sørgede for god stemning og var opmærksomme på os. Derudover var det så dejligt at også selskabets mindste deltagere (på 1,5 og 4 år) også var velkomne. Man kan roligt booke selskab på Bollinis- og det er heller ikke sidste gang vores familie holder en aften der.

25. Jänner 2025

Kan det være rigtigt?

Det må gå for godt for den restaurant - for de har åbenbart ikke tid til at tage imod bordreservationer, når man ringer.
Men så finder jeg da bare et andet sted......

9. Jänner 2025

Amatører

Lever slet ikke op til de københavner priser de forlanger. Kødet er sejt, servicen virkelig i bund. Vi ventede over 40 minutter på vores mad og når vi spurgte fik vi sure svar og blikke retur. Kan virkelig ikke anbefales.

24. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har holdt frokost med mine kolleger

Har holdt frokost med mine kolleger, hos jer i dag. Vi var alle meget tilfredse.
Den bedste Pariserbøf, jeg nogensinde har smagt! I har et super godt ry, og rygte, og lever fuldt op til det. Tak for god service, venlig betjening, og alle jer!

9. Juli 2024

Kold kartoffelmos.

Persillesovsen smagte ikke godt, serveret i en dip-skål og ikke i en sovseskål og derved var der heller ikke meget sovs. Sovsen smagte ikke frisk. Jeg fik kold kartoffelmos, så jeg behøver vel ikke at sige mere.

8. März 2024

Begrænset ad libitum

Hyggelig restaurant og imødekomme tjenere.
Fik stegt flæsk ad “Libitum” Nu står der ad libitum og det kan det godt blive til. Hvis man har tid til at sidde rigtig længe. Skålen af flæsk indeholder 5-6 stykker flæsk og der er langt imellem genopfyldningerne.
Jeg tror dette sted er et super hyggeligt sted at komme som lokal Hedehusene borger. Men når vi kommer udefra. Så var det knap så godt.

De 3 stjerner er: super lækkert flæsk og en fantastisk persillesovs og en positiv modtagelse.

Da jeg blev spurgt ved betalingen om alt havde været som det skulle være. Så svarede jeg at det var fantastisk mad. Dog savnede jeg større mængder stegt flæsk på bordet. 5-6 stykker flæsk til 2 personer. Er lige i underkanten. Når der er lidt langt imellem de små skåle med flæsk. (Sådan en skål burde indeholde mindst 10 stk flæsk).
Dette var ejeren uenig om og sagde han smed for meget flæsk ud. Hvilket ikke kommer mig ved! Han spurgte og fik et ærligt svar. Så alt i alt en lækker mad. Det burde bare ikke hedde ad libitum!

4. Dezember 2023

En rigtig god oplevelse

Et menukort med noget for enhver smag. Meget at vælge imellem. Smukt anrettet på tallerken, varmt, velsmagende, lækkert. God, venlig og hurtig betjening, trods travlhed. Hyggelig og afslappet stemning, en rigtig god oplevelse. Så kommer man igen.

6. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr