Bosch Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

May get good reviews on their items but if any warranty requests are needed then beware. They make it as hard as possible to contact them, delay you as much as they can by saying n they need to check... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bondefanget / Taget i bagdelen I december 2024 blev jeg informeret om, at min Bosch Indego plænerobot skulle opdateres fra 2G-netværk til 4G. Hvis jeg ikke får opdateret, vil jeg ikke k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Purchased Bosch Unlimited 7 cordless vacuum cleaner Jan 2024. Pleased with it. Stopped working Friday 19th Dec. Tried everything to resolve problem. Called Bosch Service line Sat 20th and call handle... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mest elendige kundeservice / produkt vejledning … hun sammenligne gu hjælperen en induktions kogeplade med bildæk 😜😜 lav slidbane, men du kan godt køre…. Og så kogepladen virker, og kan være væggen... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bosch: Innovative kvalitetsprodukter og serviceydelser fra områderne autoteknik, forbrugsgoder og industriteknik

Ungenügend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 34 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

45 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bosch Rotak manglende batteri

Som flere andre herinde, købte jeg i foråret en Rotak 36-550 plæneklipper under kampagne, hvor man ville få eftersendt et ekstra batteri. Bosch har nu "sendt" batteriet to gange, uden at videregive forsendelsesoplysninger, så jeg hverken får besked om hvilken pakkeshop batteriet lander ved, hvornår det ankommer og hvilket pakkenummer. Bosch kan ikke oplyse om hvilken mail/telefonnummer disse oplysninger sendes til. Man skulle tro de sendes til den mail hvor produktet er registreret, men nej. Ej heller i spam.

Træls at skulle bruge så meget tid på at få sit ekstra batteri. Nu er det 3 måneder siden jeg købte plæneklipperen.

25. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bosch Indigo S 500 er min tredje…

Bosch Indigo S 500 er min tredje robotklipper, og absolut den bedste. Efter omhyggelig placering af kanttråd afsøger klipperen området og gemmer data i hukommelsen.
Herefter klipper den plænen i flotte lige baner, og efterlader ingen uklippede områder. Det er en superperfekt Robotklipper som jeg kun kan anbefale.

I forbindelse med opsætningen havde jeg et spørgsmål til supporten, det blev besvaret meget hurtigt og problemet blev klaret.

SUPER klipper, 100% tilfreds!

28. Juli 2024

Hold dig væk fra Bosch Indego

Købte en Bosch Indego S500 sidste sommer, og vi har ikke haft andet problemer med den. Den har været til reparation 2 gange, og der kommer konstant nye fejlmeldinger. Vi efterser kantbånd, skifter knive, rengør og genstarter i ét væk, men der er daglige fejl, eller også kører den bare tør for strøm midt på plænen. Nyeste ide er, at den mener, at den bliver løftet dagligt. Så kan den starte forfra på samme klipning, og plænen bliver aldrig klippet færdig.

Bosch insisterer på at den skal til reparation igen og igen trods at der har været problemer siden dag 1.

Vi køber ikke Bosch produkter igen.

25. Juli 2024

Bosch Indego 500S plæneklipper

Bosch Indego 500S plæneklipper. Værste køb nogensinde. Har haft den halvandet år nu og den fungerer af H… til.
Den kan ikke finde ud af at køre de rigtige tidspunkter. Kører pludselig om natten og i regnvejr.
Den kan ikke finde hjem. Taber lokation konstant, dermed også løber tør for batteri. Den efterlader mange helligdage og kan ikke huske hvor den har slået og ikke har slået.
Sidder fast ved det mindste ujævnhed.
Alt i alt den ringeste investering lavet.
Har opgivet den nu og vil anbefale folk til at kigge på andre mærker end Bosch. Jeg køber ihvertfald et andet nu. Gider ikke engang at forsøge at få hjælp hos Bosch mere. Forsøgt uden nogen for form for udvikling.

24. Juli 2024

Ikke eksisterende kundeservice

Ærgerligt, at 0 stjerner ikke er en mulighed.
Jeg føler mig som flere andre totalt snydt i forbindelse med en kampagne jeg havde deltaget i hvor man kunne få et batteri med i købet til en græstrimmer.
Nu hævder "kundeservice" at jeg er registreret, men ikke tilmeldt konkurrencen, hvilket indlysende er forkert - og al kommunikation med samme afdeling bunder ud i beklagelser og absulut INGEN løsninger. Jeg kalder det en mild form for bedrageri. Hold Jer langt væk fra dette firma.

23. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bosch indego plæneklipper

Bosch indego plæneklipper.
Klipper fint når den ellers kører.
Forhjul slidt op efter en sæson.
Kører altid fast . Gå i stå. Lader ikke.
Kan ikke opdateres , hvad den skulle kunde. Og så er der den irriterende pinkode der skal tastes hele tiden
Så nu ryger den ud .
Jeg køber en af en fabrikat , som har
erfaring med robotplæneklippere.

22. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bosch ledningsfri støvsuger - Unlimited

Har, for lidt over et år siden, købt en Bosch ledningsfri støvsuger - Unlimited. Den skulle være god til hundehår, hvilket den rent faktisk er. Der fungerer den fantastisk!
Men når det kommer til sand m.m., hvad man nu får slæbt med ind, så er den helt elendig.
Den skyder sandet bagud, så der hvor du lige har støvsuget, er der igen fyldt med sand. Derudover "pakker" den sandet i mundstykket, og når du er færdig med den knapt så gode støvsugning, så vælter sandet ud af mundstykket.
Den har simpelthen ikke kræfter nok til at suge det op i beholderen.
Kan ikke anbefales til folk med hunde og børn, som har lidt sand med ind.
ØV!!! Troede jeg havde købt en rigtig god støvsuger, men min tålmodighed er vist ved at være brugt op😟

21. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangler at modtage et batteri

Den 29. april købte vi en Bosch plæneklipper, hvor der ville følge et ekstra batteri med. I jeres mailsvar stod der at vi i løbet af få dage ville modtage dette batteri. Vi har været i kontakt med Bosch flere gange og den sidste meddelelse er at batteriet vil blive sendt indenfor 6 uger efter kampagnen sluttede den 16. juni, så vi glæder os til at modtage dette inden 1. august. Det er ellers om sommeren, der er brug for at slå græs, men den er jo heldigvis ikke forbi den 1. august.
Flemming og Marianne Persson

30. April 2024

Plæne klipper Rotak 36

Plæne klipper Rotak 36

Den første jeg købte holdt 1/2 år men da gik den under garanti de sagde de ikke kunne lave den

Den næste holdt knap 2 år da ikke havde Bonn måtte jeg selv betale rep ..3100 kr , de påstod den havde fået vand .

Så det kun jo ikke betale sig .

Så mildt sagt meget utilfreds med det køb.🤦‍♀️

17. Juli 2024

Bestilte 4 ting på Bosch.dk den 12

Bestilte 4 ting på Bosch.dk den 12. Juli 2024 (lige efter midnat). Da jeg kiggede på varerne stod der, at der var 1-3 dages levering, men på ordrebekræftelse stod der 5-6 hverdag - ok lidt længere tid. Den 17. Juli, har jeg intet hørt. Ringer så til kundeservice og får fat i sød medarbejder, der kan oplyse at 4 produkter er i restordre og vil blive sendt i midten af august. Hvilket jeg undre mig over, da alle viste, at de var på lager, da jeg bestilte de 4 produkter. Men endnu mere - hvorfor man ikke får en besked, om at det bestilte er i restordre??? Får at vide, at kan deres system ikke og at de kundeservice har givet beskeden videre til ledelsen. Det er simpelt hen utroligt, at et så stort firma har så dårlig service.

17. Juli 2024
Bosch-Logo

Antwort von Bosch

Hej Mimi,

Tak for din anmeldelse. V beklager den ulejlighed, som du har haft i sagen.
Jeg vil meget gerne lige undersøge, hvad der præcis er sket, så det vil være godt, hvis du vil sende dine kontaktoplysninger til e-mail:
Bsh_cts_ne@bshg.com

I emnefeltet skriv: Peter - Trustpilot.

Herefter vil jeg meget gerne gennemgå sagen.

Bosch Hvidevarer A/S - Peter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligt produkt og elendig kundeservice

Skal sende robotklipper ind til reparation for anden gang inden for 1 år, men nu er det ikke kun skodrobotklipperen der ikke virker. Der kommer heller ikke en pakkelabel på mail efterfølgende når der oprettes reparationssag. Kundeservice gentager samme sang.... tjek spammappe og indstillinger på mailprogram .... hvad anser de folk for? Måske en ide til Bosch var at tjekke deres program som ikke sender pakkelabel ud. Men øre og hjerne er ikke forbundet i Kundeservice.

HOLD JER LANGT VÆK FRA BOSCH!!!

16. Juli 2024

Skrammel robotplænerklipper…

Min Indego M+ 700 robotplænerklipper skal til reparation for 3. gang på to år. Samme fejl - knapperne på displayet stopper med at virke. Bauhaus nægter at ophæve handlen og Bosch har intet ombytningsprogram, men insisterer på at blive ved med at reparere trods købelovens regler om at man har ret til at ophæve et køb ved gentagne defekter på en vare.

10. Juli 2024

Bosch Rotak Advanced (36-950) - dårlig oplevelse

Jeg købte i juni 2020 en Rotak Advanced 36-950 el-plæneklipper med 2 x 4.0 AH-batterier. Den klipper sådan set ok, når den virker. Jeg har måttet udskifte baghjul (slidt ned på plastik- og nylon-dele), samt det ene batteri (kostede 1.200). Senest er højderegulerings-tappen (også i plastik) så knækket af, så maskinen reelt er ubrugelig. Bosch skriver, at reservedelen "ikke er på lager lige nu, men jeg kan bestille den, og så vil de levere, når den en gang kommer på lager igen". Det er svært at bruge dette svar til noget, når nu græsset ikke stopper med at gro. Og så får man ikke en gang svar retur, når man skriver ind om en kritik. I går d. 10.07.2024 ville den så slet ikke mere. Så den holdt i 4 år.
Der burde kunne forventes mere at et mærke, der ikke viger tilbage for at lovprise sig selv for sine fortræffeligheder.
Et produkt med så meget plastik og en så ringe service kan umuligt anbefales.

9. Juli 2024
Bosch-Logo

Antwort von Bosch

Tak for din henvendelse. Vi foreslår, du kontakter vores service-afdeling på denne mail: BSC@dk.bosch.com
så vil de starte en dialog med dig om, hvad der eventuelt skal til, for at få din maskine til at fungere.

Bosch Power Tools / Service

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste kvalitet jeg har oplevet samlet set

Først købte jeg en stiksav BOSCH model GST 75 BE Proffessionel, efter ca. 1-2 timers brug begyndte den at skære skævt. Det viste sig at savholderen var skæv.
Jeg valgte ikke at klage da det ville være påstand mod påstand, at jeg skulle havde udsat denne “professionelle” stiksav for for stor belastning.
Så købte jeg en lille BOSCH kompressor til at spule min båd.
Den havde sammenlagt 1 drifttime på 2 år og så startede den aldrig igen.

Så købte jeg den store kompressor
Bosch Aquatac150
den måtte være god!!😃.
Samlet drifttid ca. 2 timer (sat højt) på to år, og nu starter den ikke mere.

Jeg købte samtidig med stiksaven en batteri skruemaskine af typen Milwaukee, den kører nu på 5 år og DEN bliver ikke skånet, den opfører sig som om den er født på ny hver gang den bliver “luftet”

Med disse erfaringer, never Bosch det er ikke et hak bedre en FALKE.

Mvh
Lennart

6. Juli 2024

Bosch indego m+700

In 2020, i bought a bosch indego M+700 in Denmark for a vacation house. As I live in Norway, i thought it might be possible to use it while I'm not there. I soon found out that this is certainly not possible as it will seldom go back into the docking station. But that is not even the reason for this review.
After a summer of usage while we stayed at the house I tired to update the firmware through the official iOS app. But that unfortunately didn't work and as it turns out that this actually bricked the motherboard. As we had to leave home to Norway a few days after this happened, I contacted support and asked if I could take the lawn mover home to Norway and send in for a reparation there. But I got informed that this was not possible to do and I would have to do that in Denmark. REALLY??
So obviously I couldn't do that and thought i would send it in in Denmark the next time I'm there.
But it turns out that that time didn't come because I had to leave for the US for work for 2 years and couldn't return to Denmark before now. And of course the warranty in the meantime expired. But then again I expected Bosch to look at the fault and replace my lawn mower as it clearly was broken by their incompetence of their developers.
But now, I instead get an "Offer" to fix the lawn mower for DKK 5.679,25. Here I think I have to mention that I bought the lawn mower for DKK 6500.

Really Bosch, that's how good you can do? Good luck with that model going forward. I will certainly not spend ANY more money on any Bosch product after having experienced that. Any other company i know, even simple motherboard companies which brick a motherboard, will replace the unit for free.

1. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bosch athlete cordless vacuum...DONT…

Bosch athlete cordless vacuum...DONT BUY THIS RUBBISH...when the battery runs out of juice. THERES IS NO WAY YOU CAN CHANGE THE BATTERY..WASTE OF MONEY...DO NOY WHATEVER YOU DO IS BUY THIS PRODUCT PLEASE DONT WASTE YOUR MONEY

30. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tænker Bosch Danmark skulle få en…

Tænker Bosch Danmark skulle få en teknikker man kunne snakke med , når man ringer får man en sang fra de varme lande , af en der taler dårligt dansk , måske man skulle få en voksen , som kunne svare på problemer på jeres indigo maskiner. Tænker jeg kunne bruge en ny brugsanvisning,den jeg har er tyndslidt.
Fejlkoder dukker op med nye ting hele tiden🥲

29. Juni 2024

HOLD DIG FRA INDEGO!!!!

HOLD DIG FRA INDEGO!!!!
Den er simpelthen ikke pengene værd. Jeg selv og to af mine genboer har alle kæmpet med denne model. Både 500 og 700 modellen. De kan ikke finde ladestationen, kommer med mange fejlkoder, lave spor i græsplænen fordi de kører rundt og rundt når de ikke kan finde laderen. APP´en er virkelig dårlig og mangler mange funktioner. Jeg har ikke haft andet end bøvl med den og jeg har brugt timevis på at få den til at virke. Den er simpelthen bare for dårlig i kvalitet. Hvad man ikke skal bruge af tid på robotplæneklipperen det skal man så bruge på Bosch Service. De er simpelthen bare ikke gode nok og det eneste de kan sige er "den skal sendes ind". De ved dårligt nok hvordan den virker og er slet ikke til nogen hjælp. Jeg har returneret min til forhandleren (der tog den retur fordi jeg ikke havde haft andet end bøvl). Har nu købt en anden model og har samtidig fået et nyt liv.
HOLD DIG FRA BOSCH PRODUKTER!!!!!

25. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enig i at Bosch Indigo er et rimeligt…

Enig i at Bosch Indigo er et rimeligt elendigt produkt (at TÆNK vurderer den til et super produkt kan VIRKELIGT undre). 1) Den klipper i samme spor = nul effektivitet 2) sidder fast og skal hjælpes videre ved små niveauforskelle (som trædesten), kan ikke finde ud af at klippe hele den "kæmpestore" have på 95 m2 på én gang. Kræver 3-4 forsøg.

NÅR den klipper er det faktisk ok. Men produkt trænger gevaldigt til en produkt og software opdate. Hvorfor kan man f.eks ikke indstille app til 2x2 eller 3x3m2 klip. Og hvad med Siri indstillinger. Mystisk at vi har tale om BIG business virksomhed som virker til at være rene amatører. Stor hilsen en tidligere ID prof.

23. Juni 2024

Bosch easygrass cut 26

Bought this strimmer bout a month ago wish I didn’t,strimmer wire constantly snaps every 5 seconds waste of time
Almost used full roll up in one cut
Absolute joke don’t buy

20. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr