Bosch Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

May get good reviews on their items but if any warranty requests are needed then beware. They make it as hard as possible to contact them, delay you as much as they can by saying n they need to check... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bondefanget / Taget i bagdelen I december 2024 blev jeg informeret om, at min Bosch Indego plænerobot skulle opdateres fra 2G-netværk til 4G. Hvis jeg ikke får opdateret, vil jeg ikke k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Purchased Bosch Unlimited 7 cordless vacuum cleaner Jan 2024. Pleased with it. Stopped working Friday 19th Dec. Tried everything to resolve problem. Called Bosch Service line Sat 20th and call handle... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mest elendige kundeservice / produkt vejledning … hun sammenligne gu hjælperen en induktions kogeplade med bildæk 😜😜 lav slidbane, men du kan godt køre…. Og så kogepladen virker, og kan være væggen... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bosch: Innovative kvalitetsprodukter og serviceydelser fra områderne autoteknik, forbrugsgoder og industriteknik

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 34 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

45 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi har netop købt en tørretumbler i…

Vi har netop købt en tørretumbler i Elgiganten. Vi blev lokket med “cash-back”. Efter vi med møje og besvær har fået maskinen tilsluttet - fordi det er et bøvlet sted den står, vil jeg så ordne det med cash-back. Det viser sig at vi skal bruge en masse numre fra mærkatet bag på maskinen. Desuden er hjemmesiden bøvlet. Det anede mig jo nok at man vil gøre det så bøvlet at man opgiver cash-back. Irriterende. Maskinen tror jeg er god nok.

24. November 2024

Fantastisk service!

Jeg henvendte mig med et problem med centreringen af spindlen på min Bosch 18V-60 skruemaskine. Servicecentret fandt hurtigt problemet og fik det løst professionelt og grundigt. Efter reparationen fungerer værktøjet perfekt! Tak for opmærksomheden og den hurtige håndtering. Jeg kan varmt anbefale dette servicecenter til alle, der værdsætter pålidelighed og høj servicekvalitet.

12. November 2024

Ingen svar på 2 henvendelser

Købte et komfur som bipper regelmæssigt når ovnen er i drift. Der står ikke noget om hvad det betyder i den tynde manual man får med - og jeg kunne heller ikke finde noget i den noget størrer, som man kan downloade fra nettet - så derfor en lille mail til jeres service afdeling.
Nu har jeg skrevet 2 gange - dog uden at i har lyst til at svare.

Efter jeres svar på min anmeldelse er en kopi af min sidste mail til jer nu sendt til mailadressen i svaret, den 04.11.2024, mærket Trustpilot Peter. Her 4 dage senere har jeg intet hørt.

Ny mail sendes igen her den 08.11.2024 da den forrige åbenbart ikke er modtaget.

4. November 2024

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Vi skal beklage den ulejlighed, som sagen har medført.

Pt. har vi ikke så lang ventetid på mails, så det undrer mig, at du ikke har hørt fra os, men hvis du videresender mailen til : bsh_cts_ne@bshg.com og i emnefeltet skriver ”Trustpilot Peter”, så skal jeg nok undersøge sagen.

Hej Michael,
Prøv lige at sende mailen igen, for jeg har ikke modtaget nogen mail fra dig.?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I'm incredibly disappointed with the…

I'm incredibly disappointed with the quality of service that I have received from Bosch.

In 2022, I bought a compact Dishwasher that can sit on top of a counter. I have a small kitchen. I have bought other Dishwashers and other items from Bosch before. I was more than happy to buy the Dishwasher due to the very high quality of their products.

By 2024, two and a half years later. The Dishwasher had broken down on three occasions. The plug had fused twice, causing a significant power cut each time. On one occasion, there was a major draining problem. I'd contact Bosch, who gave me the following two options.
{A.} As the warranty had finished, they suggested I buy a new model.
{B.} Bosch would fix my Dishwasher at *Eye-watering prices.*

I strongly feel that as the Dishwasher constantly broke down, I had bought a faulty product from the start. I know I have to make an important decision. Do I get Legal advice?

I plan to refit my kitchen. Based on my experience with Bosch, I'm unsure as to whether I should buy another Bosch product?

I have now decided to find out how to contact the Small Claims Court! Because I had purchased a faulty item.

17. Oktober 2024

Hi Ruth K,
Thanks for the feedback that you have given us.
When the product is outside the warranty, it can never be an error, that was on the product when produced.
When you contact us we look up the information from the factory about the product to see if there was an error and if the factory have gotten any feedback - and if not then alle repairs are payable. We run with at fixed price and only spare part can be added to the repair price.
I am sorry that you feel that the handling hasn’t been done correct in your mind, but I don’t see any error from our side.

Kind regards

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi købte en Bosch opvaskemaskine for ca…

Vi købte en Bosch opvaskemaskine for ca 4 md siden.
EN "underlig" plastplade stikker nu frem.
Vi kontakter kundeservice i Bosch, som siger "det er kun en lydplade, det betyder ikke noget. Den kan du bare klippe af"
Jeg spørger hvilken betydning det har for garantien. Til dette svare personen i kundeservice temmelig vrissent " som jeg lige har sagt, har pladen ingen praktisk betydning"
Det er godt nok rigtig dårlig kundeservice :-(

18. Oktober 2024

Hej Finn,

Det er korrekt, at det er isolationsmåtten, men vejledningen om, at du blot kan klippe den af, er helt forkert, og jeg synes heller ikke, at det lyder til, at du har fået den korrekte service.
Jeg vil meget gerne undersøge sagen lidt nærmere, så hvis du kan sende mig en mail med dine kontaktoplysninger til :
Reklamationer.dk@bshg.com og i emne feltet skrive Att Peter Kristensen

På forhånd tak og undskyld ulejligheden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare I ville droppe dette legale bondefangeri- jeres produkter er gode nok uden dette.

Hej har lige købt en Bosch vaskemaskine hos Elgiganten. Alt er forløbet smidigt indtil, at jeg skulle registrere mit produkt for at tage del i Bosch kampagnen, hvor man får op til 10% af købesummen retur. Der er flere ting som er helt galt. Forskelllige informationer fra købestedet og Bosch, om hvordan man skal registrere og indsende en formular. I øvrigt er ingen af informationerne korrekte. Dansk kundeservice hos Bosch, som giver forkerte beskeder og svarer på engelsk. Kundeservice som "lige skal høre hos en kollega, som ved mere" til at man bliver smidt af telefonen.
Jeg fandt dog til sidst løsningen selv. Man skal gå til tekniske information om produktet og vælge skriv en bedømmelse. Bedømmelse skal man springe over, hvis man an finde linket, og så kommer man til formularen.
Alt i alt, så bærer denne konstruktion en præg af en velovervejet konstruktion som har til formål, at få køberen til at miste tålmodigheden. Dette er sandsynligvis kreeret af nogle økonomer og sælgere, som har lavet en beregning på, hvor mange der mister modet undervejs i processen.
Denne form for legal bondefangeri er ikke Bosch værdigt. I vil stå jer så meget bedre, hvis I sælger på en ærlig og redelig måde. Jeres produkter er gode nok til det.
Selvom, jeg har været en Bosch kunde i de sidste mange år, vil jeg da absolut giver jeres konkurrenter en chance næste gang jeg skal handle ny hvidevarer.

17. Oktober 2024

Hej Claudio,

Tak for din anmeldelse. Jeg skal beklage ulejligheden, som du har haft i sagen.
Dine kommentarer til vores cashback-kampagne og navigering på hjemmesiden er i dag givet videre til den ansvarlige afdeling.

At du ikke har fået tilstrækkelig hjælp, da du henvendte dig, er meget beklageligt. Dette følger jeg op på det med det samme.

Med hensyn til kundeservice med medarbejder på engelsk, så er det noget man kan vælge, om man ønsker det ved henvendelse. Vi arbejder ud fra et nordisk perspektiv og det vil sige, at der kan være en medarbejder, som kan svare hurtigere, hvis det er på engelsk. Hvis du ikke har godkendt at engelsk er en mulighed, er det en fejl, som vi beklager mange gange.

Som nævnt er det meget vigtig for BOSCH at vide, hvad de vigtigste personer = forbrugerne, synes om produktet. Derfor er kampagnen opbygget, så man kommer forbi formular til at skrive en bedømmelse af produktet.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en bosch indego +700 for 3 år…

Jeg købte en bosch indego +700 for 3 år siden det er det bedste køb jeg har gjort den fungerer bare slår græsset pænt
Har prøvet andre mærker og de sad tit fast men det gør min +700 ikke har selvfølgelig også garage til den og slår kun når det ikke regner og tager den ind om vinteren i opvarmet rum

9. Oktober 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Velfungerende Professional-produkter (men aner stadig BSH's kundefjendskhed!)

Disclaimer: Jeg er sur på BSH Group (Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff) pga. deres sindsyge og kunde-/miljøfjendske reservedelspolitik Se evt. min anmeldelse af Bosch Hvidevarer.

Men generelt har jeg gode erfaringer med Bosch Professionel (de blå) el- og akku-værktøj!
Synes dog stadig, at det er forbrugerfjendsk, bevidst at sørge for at deres 36V batterier (fx de grønne og røde) og 10,8/12V batterier IKKE passer sammen uden fusk! (36V batterierne kan modificeres - men 10,8/12V batterierne er håbløse) >:-(
Det koster en stjerne - ikke mindst fordi det desværre passer ubehageligt fint med mine erfaringer med Bosch Hvidevarer!

4. Oktober 2024

Indego S500

Indego S500:
Kan kun tilslutte mig de mange dårlige anmeldelser af plæneklipperen - et decideret skod-produkt, som i mine øjne er fejl konstrueret og har dårlig software.
Køre rundt i lang tid for at finde ud af "hvor er jeg" - stopper ved de mindste ujævnheder og skal hjælpes i gang igen, - klipper ujævnt og må klippe flere dage i træk for at den når hele plænen (ca. 240 m2).
Tog klipperen i brug foråret 2024 og det er ikke lykkedes at gennemføre en fuld klipning uden at skulle hjælpes/genstartes/manuel returnering til ladestation og i indtastning af pinkode et utal af gange. Et håbløst produkt som jeg i den grad har fortrudt købet af. Forstår på ingen måde at den er kåret til "bedst i test". Bosch burde tilbagekalde alle klippere og godtgøre for udgiften.
Til alle der påtænker at anskaffe sig en robotplæneklipper - hold jer langt væk fra Bosch Indego.

3. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bosch Rotak 750 Lawn Mower poor quality.

Purchased Bosch Rotak 750 Lawn mower in 2023 and after a year the machine is making a grinding noise, the ON/OFF switch is not working, most of the screws have rusted/ corroded. Quality is very poor, flimsy not as good as previous lawnmowers.

6. September 2024

SUPER KUNDESERVICE

Købte en græsslåmaskine på batteri (4200 kr)
Desværre var laderen defekt, kontaktede Silvan Esbjerg indenfor det første døgn, de mente ikke det var muligt at få en ny før efter 1 til 2 uger
Kontaktede Bosch (John) fredag eftermiddag og får en ny på tirsdag 🥰

6. September 2024

Bosch Indigo er noget bras

Bosch Indigo er noget bras. Den klippet ikke hele plænen og efterlader områder med store totter. Tidligere havde vi en Robomow og det virker. Den går i stå med henvisning til intern batterifejl. Jeg har kontaktet Indogo teamet og resetet maskinen, taget batteriet ud ig i osv. Det virker et par dage. Sp det samme igen.

31. August 2024

Fridge freezer food …

My just 4 years old Bosch fridge freezer has now gone wrong the Fridge is freezing all the food it’s set at 4 but my thermometer is showing -10 it really doesn’t matter what you try and set it on it’s still showing -10 in the Fridge yes the fridge and Bosch can not get to us for two weeks weeks.
Update the engineer was at my house on Saturday and fixed the problem in 2 minutes replaced a part at the back and did it for free under warranty and did not charge for the call out now that what a call service I now give it 5 stars.

23. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

UniversalHedgeCut 18V-55 Forsøgte at…

UniversalHedgeCut 18V-55 Forsøgte at melde til rep 2 gange i deres app samtidig med jeg havde ringet 2 gange fik bare at vide de ikke kunde sende retur leddel til mig da der var fejl fra dem i Tyskland og de kunde ikke sende en retur seddel manuel så Bosch og deres garanti er intet vær maskinen købte jeg den 7-22 og ca den 6-24 duede den ikke mere og ingen hjælp fra Bosch 😡 rigtig skuffet over sådan en stor firma bare lader deres bruger i stikken aldrig mere Bosch

15. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

EasyGrassCut 18v-26 efter få minutter…

EasyGrassCut 18v-26 efter få minutter går motoren ned i fart, da i køleblæseren med store ventilationshuller over spolen er fyldt med senegræs. Der er ingen mulighed for at rense blæseren ved at skille den ad og kun adgang med pincet via ventilationshullerne. Efter fem minutters brug og en halv times rensning med pincet er der stadig græs i blæseren. Kun én konklusion mulig: græstrimmeren er ikke anvendelig til det lovede formål og købet må derfor ophæves. Serienummer: 421005010 01/2024. Jeg vil søge hjælp hos Tænk, der i øvrigt har givet produktet en fin anmeldelse.

21. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min bosch 26-18 græstrimmer taber…

Min bosch 26-18 græstrimmer taber bladholderen hele tiden. Stark, hvor jeg købte den til sommerhuset for 4 år siden, kunne ikke hjælpe.
knivholderen sidder monteret med en tynd, næsten glat tap i et plastikhul, der efter få klipninger blev slidt rundt, så holderen flyver af. Det er dårlig kvalitet.
Stark anbefalede at lime den på. Det har jeg gjort; men nu virker den slet ikke, og selv om den har 3-4 år på bagen har den næsten ikke været brugt, fordi den ikke dur....og mor her sur.☹️

19. August 2024

Kinalortemaskine

Har købt Bosch akku ekcelentsliber power for All. Den er bare så dårlig kvalitet at efter 3 gange var det tynde kinaplastick rystet totalt i stykker.

9. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har nu brugt min nye Durablade lidt…

Jeg har nu brugt min nye Durablade lidt til græskanter og op i mod væg. Det er noget skidt... bladet bliver skudt af holderen når det rammes en gren eller en flisekant. De blade der fulgte med forsvandt første gang den var i brug. Jeg har så købt et sæt blade og holder den lidt væk fra grene og andet massivt. Men det dur ikke. Græs og ukrudt op til et hegn ... første gang bladet rammer et bræt elle stolpe er det det væk. Holderen blir mere og mere åben og gik så i stykker her tredje gang jeg brugte til at rette af under min hæk. En mere solid løsning eftersøges ....

5. August 2024

Bosch Indigo M+ 700

Indigo M+ 700 Vi købte sådan en fætter for 3 mdr siden pga Tænk.dk havde kåret den som den bedste i test. Den kører også fint rundt og klipper, bare ikke hele plænen. Nogle steder er blevet ikke klippet hvor andre bliver klippet 3 gange på en "Fuld klipning" Når den så kommer til konklusionen "Plæne klippet" efter 10 timer (vores plæne er 440m2) så mangler den ca. 1/3 af plænen. Vi har prøvet flere genstart og kortlægning af plæne men ligemeget hjælper det. Jeg magter ikke Bosch kundeservice hvor man ikke får hjælp eller Bauhaus hvor jeg alligevel selv skal kontakte Bosch kundeservice. Jeg bruger mere tid pr uge på Indigoen end det tager at slå græsset med en almindelig plæneklipper så nu ryger den ud og vi køber en alm plæneklipper og det bliver IKKE en Bosch 😄

3. August 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr