Helemaal Top, 15 min van te voren levering werd er gebeld, m'n dochter is helemaal blij,slaapt heerlijk
Was zwaar in de steek gelaten door anderen boxspring leverancier qua levertijd, dus sliep al 2 weken op matras op de grond. Na zoveel positieve reviews bij boxspringplace durfde ik hier de gok t... Mehr ansehen
De bestelde matras topper zou met post nl geverd worden. Deze kwam niet, na 2 bezorgdagwn contact genomen en daarop hebben zij gelijk een onderzoek laten ingaan bij post nl. Uitkomst: pakket was o... Mehr ansehen
Ik vond de site op Facebook, door de recensies ben ik overtuigd geraakt. Het duurde even voordat ik antwoord kreeg, maar uiteindelijk werd er keurig en steeds op tijd gereageerd via de app. Elk... Mehr ansehen
Nijmegen, Niederlande
- +31 6 25358909
- info@boxspringplace.nl
- www.boxspringplace.nl
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
De boxspring is keurig volgens afspraak…
De boxspring is keurig volgens afspraak geleverd. Ik heb een e-mail gestuurd naar Dave van Boxspring en kreeg binnen enkele minuten een reactie terug.
Al met al een positieve eerste ervaring met Boxspring!
Boxspringplace waar kwaliteit telt
Boxspringplace een heel goed en vriendelijk bedrijf. Goede kwaliteit en komt de afspraken netjes na ik ben een zeer te vrede klant...
Service !
Allereerst het bed bevalt prima(140x220)ligt heerlijk volgens mijn(lange)kleinzoon, de service is helemaal top, het bed zou eigenlijk geleverd 16 juni maar dat was dus precies de dag dat mijn kleinzoon terug kwam van vacantie dus via whatsapp contact opgenomen en zonder problemen kon het bed de 13e geleverd worden en ook nog op het adres van mijn dochter en kleinzoon (ik was de besteller dus zou dan eigenlijk op mijn adres geleverd worden) dit is een bedrijf met mogelijkheden die je niet vaak meer tegen komt, echt een aanrader !
Ik ben zoooo gelukkig met mijn…
Ik ben zoooo gelukkig met mijn boxspring en de service van boxspringpalace. Ik ben Ikea bouwpakket gewend dus dit was geweldig. Ik kocht een 160 bij 200 boxspring in de uitverkoop, met 1 matras,1toplaag, 2 losse boxspring bodems en 1 hoofdbord. Allemaal zelf te doen. Top bezorging goed verpakt en hele uitleg over hoe te installeren en dat matras en toplaag aan beiden kanten te beslagen zijn en 1 keer per maand moeten worden omgedraaid. Super service, makkelijk besteld en top update over leverdatum en lever tijdstip en netjes kwartier van tevoren ben ik gebeld. Ik heb 0 verbeterpunten. Ben heel gelukkig, slaap nu de hele nacht door. Enige probleem, mijn dochtertje wil niet meer in eigen bed en onze 2 katers sneaken er stiekem ook bij. Grote dank! Ik geef jullie naam aan iedereen door!
Perfecte boxspring van levering tot gebruik
Ik heb mijn boxspring nu een maand en ben er nog steeds superblij mee. Het bed ligt heerlijk en de topper is perfect. De levering verliep soepel, de bezorger was vriendelijk en gaf duidelijke instructies. Alles netjes op zijn plek gezet. Topservice en topkwaliteit zeker een aanrader!
Snel geleverd en hele vriendelijke…
Snel geleverd en hele vriendelijke bezorger die een goede uitleg gaf over hoe te monteren. Heerlijk bed.
dik tevreden
een hele goede communicatie, via de mail. nette levering vriendelijke mensen en snel geleverd. ze komen hun afspraken na. dik tevreden.
Top kwaliteit
Na elke keer rug klachten te hebben gehad werd het tijd voor een nieuw bed.
hier en daar gekeken en ons oog viel hier meteen op en zeker geen spijt ervan.
Wij hebben een beige bed gekocht met matras topper 9cm bed is medium hard en het ligt zo geweldig en je lig helemaal recht in bed met de juiste goede balans hij is wel hoog maar dat is even wennen.
Bed kleur is mooi en alles word netjes en goed beschermd verzonden alle hoeken waren ook extra netjes ingepakt.
We kunnen niks anders zeggen dan super bedankt voor de service en voor nu sweet Dreams.
Mvg soraya & patricia
Boxspring optijd geleverd
Boxspring optijd geleverd, slaapt heerlijk minder last van m'n rugklachten. In elkaar zetten van de boxspring is binnen 10 klaar. Echt een aanrader!
Ze doen wat ze beloven nette bezorger…
Ze doen wat ze beloven nette bezorger netjes bellen ivm bezorging
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Het bed werd heel snel geleverd en…
Het bed werd heel snel geleverd en slaapt goed voor een goede prijs aangekocht! Tevreden klant
Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf
Makkelijk online besteld was er duidelijk. Mooi bed ligt goed instap hoogte ook perfect. Perfecte prijs niet zo belachelijk duur. Snel in huis.
Precies zoals beschreven
Precies zoals beschreven, snelle levering en heel netjes via vervoerder. Top 👍🏻
TOPPERSS
Prachtig bed stevig ligt heerlijk
Vriendelijk bezorger goed ingelicht over bezorg datum en tijd kortom top
Keurige service bij aflevering en bij…
Keurige service bij aflevering en bij gestelde vragen vooraf snel antwoord. En…. Het bed ligt heerijk!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.