By Kie Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inmiddels vaste klant en altijd super tevreden! Ik bestel hier inmiddels regelmatig en de levering is altijd snel en netjes. Wat ik vooral fijn vind, is dat ze echt met je meedenken wanneer er iets is... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie kwaliteit, heel blij met de artikelen van By Kie the label, jammer dat ze er voor nu mee stoppen, maar ik snap het wel.,het ziet er toch allemaal even mooier uit dan gewone confectiekledin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super webshop! Hele lieve leuke meiden die je heel goed helpen met items en maatadvies! Hierdoor weinig tot geen retouren en anders zijn die ook mega snel verwerkt! Hele blije klant! Ga zo door Guys❤️... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik meldde een opmerking m.b.t. de labels die in je nek irriteren. Echter kreeg ik meteen een onprofessionele reactie zonder enig begrip, “het is niet mogelijk dit artikel te retourneren als je het... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

By-kie

Al vele bestellingen geplaatst bij By-kie. Altijd tevreden zodra het pakketje binnenkomt.
Kyra is altijd enthousiast in de live, vriendelijk en eerlijk tegenover klanten, laat kleding zien en geeft je altijd het juiste maat advies.
De kleding is van goede kwaliteit, nog nooit kleding ontvangen wat niet past of de kwaliteit niet goed van is.
Mocht je leuke kleding zoeken, raad ik By-kie zeker aan!

Mijn top ervaring bij ByKie

Mijn ervaring bij ByKie is altijd top, ze zijn erg behulpzaam en denken altijd heel erg goed mee met de klanten. De pakketjes zijn altijd optijd binnen, je kan goed vertrouwen op ByKie!

De collectie is altijd top en vernieuwd, dit maakt dat ik elke keer toch opnieuw ga bestellen.

Als ByKie in woord mag beschrijven: FANTASTISCH!!

Ervaring bij By-Kie

De ervaring die ik heb met By-Kie is ronduit FANTASTISCH met hoofdletters.

Wanneer ik twijfel heb bij de maat of producten dan helpt zij. De services zijn top, bereid om mee te denken met eventuele oplossingen en staat voor veel open. Kwaliteit van kleding is ook top. Iedere week nieuwe collecties waardoor ik blijf bestellen.

Het beleid van retourneren is top, wanneer je daar vragen over hebt staan ze hier altijd voor klaar.

Ik raad Kyra dan ook aan bij mijn kring omdat ik zo tevreden ben over de kleding.

Geweldig

Snelle service en je pakket wordt snel verstuurd. Ook wordt je snel geholpen en zijn er meerdere manieren om advies te vragen. Kwaliteit van de producten zijn heel goed. Ik ben zeer tevreden en heb al meerdere bestellingen geplaatst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuke webshop

Hele leuke website en betaalbare en goede kwaliteit kleding. Helpen je goed als je vragen hebt.

23. Oktober 2024
By Kie-Logo

Antwort von By Kie

Bedankt voor je fijne review! Veel plezier met je bestelde items.

Liefs team by kie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer dan alleen mooie items

Altijd mega leuke items, zelf vaak last van keuzen stress!! Snelle levering en nog nooit problemen gehad.

Ze geven ook een mooi stukje service, dus met vragen en adviezen kunnen ze je goed helpen!

Als je opzoek bent naar leuke kleding sieraden en accessoires ben je hier bij het juiste address! Echt een aanrader. 😇

14. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een mooi set en trui besteld!

Een set en trui besteld!
Kyra geeft goed en duidelijk maatadvies waardoor het bij mij eigenlijk altijd goed past!

Heel erg blij met de items , goede kwaliteit voor een goede prijs! Heel blij mee🌸🌸

18. Oktober 2024

Super fijne webshop

Super fijne webshop, leuke meid die je altijd goed helpt in dr lives !!
En suuupppeeeerrr leuke collecties altijd

23. Oktober 2024

IN LOVE BY KIE ♡

Altijd blij met de kleren die ik bij By Kie Shop! Ze hebben van alles en mooie prijzen om meer in te slaan ♡ Ze komen steeds weer met de nieuwste trends en hebben alweer geweldige kleding voor de feestdagen!! Echt waar TROTS op jullie want jullie doen het zo goed en groeien ook heel hard op moment ♡

Nieuwe favoriete webshop

Paar weken geleden de Lola comfy cardigan yellow besteld, helemaal blij mee en super goede kwaliteit. Super leuke webshop en je wordt altijd erg goed geholpen in de lives als je vragen hebt!! Ga hier zeker vaker bestellen!!!
Nieuwe favoriete webshop !!!😍😍😘🫶🏻

Geweldige webshop

Geweldige webshop! Lieve meid en persoonlijk advies vis de lives! Daarnaast ook een fantastische assortiment aan kleding van elke stijl wat! En je hebt het de volgende dag binnen☺️

1. Oktober 2024

Eerste bestelling!

Voor de eerste keer besteld bij ByKie en ben er super tevreden van! Snelle levering, super mooie kledij! Je kan er ook terecht voor vragen, maatadvies, …. Ze hebben mij in ieder geval heel goed verder geholpen! En ik heb mijn outfit voor de feestdagen al gescoord 🙊. Zal zeker niet de laatste bestelling zijn! ❤️

3. Oktober 2024

By kie

By kie, uitstekende snelle service met pakketjes verzenden, maar ook met retouren behandelen. Altijd erg tevreden over alle items die ik van jullie ontvang. Super kwaliteit, klantenservice behandeld je ook erg vriendelijk. Zeer zeker een aanrader en ik blijf ook altijd terugkeren als klant 🛍️🎀💛

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr