Cafenohr Bewertungen 17

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bestilte take away i dag

Vi bestilte take away i dag, en cæsarsalat der mest af alt lignede rester fra køkkenet… Kyllingen bar præg af at være varmet flere gange og var lige så tør og gummi agtig som et bildæk. Salaten var brun, slatten og var alt andet end frisk. Retten var kastet ned i en plastikbakke og lignede den havde været en tur i vaskemaskinen. Slet ikke 140,- værd.

Pastaretten vi også bestilte, var ikke bedre! Det var tydeligt at det var en frostret som blot var smidt i mikroovnen. Den var klistret, uden smag og lignede en ret der havde været igennem en blender.

Vi fortryder at vi ikke havde læst anmeldelserne inden, for så havde vi aldrig købt derfra. 0 stjerner herfra.

10. Dezember 2025

Hygiejne

Havde bestilt bord med anvisning om flag på bordet. Da vi ankom havde personalet ikke læst bestillingen, selvom jeg bestilte to timer før. Bøffen i den mexicanske burger bar præg af at være fra frost. Vinduet vi sad ved, var beskidt af gammelt flue ekskrementer og i vindueskarmen lå der flere døde insekter. Vinkortet var møgbeskidt.

20. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestille en oksefilet med pomfritter og…

Bestille en oksefilet med pomfritter og bearnaise.
Spurgte tjeneren og det jeg bestilte var med hjemmelavet sovs, hvortil han svarede at det var den de brugte til alle menuerne.
Ville gerne bestille en Newcastle fadøl fra kortet men det havde de ikke, han kunne hælde en halv liter op fra flasken.
Fileten var ok til prisen 149 men bearnaisesaucen var på ingen måde hjemmelavet, allerhøjst hjemme rørt. Den smagte genkendeligt af knorr pulver bearnaise og konsistensen ligeledes.
Alt i alt ikke pengene værd, kommer ikke igen.

6. August 2025

Uhyggelig kedelig mad

Venlig betjening, men uhyggelig kedelig mad. Bestilte en club sandwich med kylling til 144 kroner, som ærligt talt var mere kedelig, end hvis man selv havde smurt en sandwich hjemme ved køkkenbordet. Selve brødet mindede ekstremt meget om ganske almindeligt sandwichbrød (hvilket det vist også var), som det man køber i poser i supermarkedet. Salaten bestod primært af store, smagsløse tomat- og agurkeskiver, og karrydressingen lignede og smagte som noget, der kom direkte fra en billig købedressing. Kyllingen smagte ikke rigtigt af noget. De medfølgende fritter smagte af frysepommes (på den kedelige måde). Jeg har meget svært ved at se, at der har været en kok inde over projektet. Måske kunne man fremadrettet bage noget lækkert brød, selv røre en mayo, bruge nogle cherrytomater og noget spændende salat og et smagfuldt stykke kylling, så prisen kan forsvares?

12. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er kommet på cafe Norh siden de…

Vi er kommet på cafe Norh siden de startede. Vi har udelukkende gode oplevelser derfra. Venlig personale altid tid til en snak smilende og venlige. Vi har aldrig haft grund til at klage over maden eller betjening det har altid været til ug. Jeg har ingen respekt for folk der spiser deres mad og efterfølgende klager over det. Hvis man skulle være utilfreds med sit mad mad sig det med det samme og de retter op på det. Om du har lyst til bare at drikke en øl eller spise er du altid velkommen. De gør det super godt. 10 stjerner herfra.

11. April 2025

Frygtelig service

Frygtelig service. Personalet er ikke opmærksomme, og som kunde bliver du behandlet dårligt (f.eks. at komme med grimme kommentarer om kunderne). Priserne er steget, og kvaliteten er faldende. Når du rejser et problem, er manglen på omsorg chokerende.

6. September 2024

Kedelig mad

Kedelig mad, behagelig betjening.
Laksesteak ifølge menukort stegt på grill, det var den så ikke, den havde lige fået en tur imfrituren.
Xl burger med lækre hakkebøffer, også her blev jeg skuffet. Maskinlavet hakkebøffer som var et sted mellem kold og lunken, bevares de havde grill striber, men alligevel virkede det somom de kom direkte fra fryser og på grillen.

Såååå det med at i ikke går på kompromis, dette burde i slette fra menukortet. 🤔🤔🤔

Husk nu at kvalitet ikke koster ekstra, i skal bare holde kokken i ørerne.

Desværre kan man ikke lægge billeder op af tallerkener her, så de er lagt op andet steds. 🤫🤫

Men stor ros til betjeningen. 😘

27. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har spist her før og gør det igen...

Har spist her før og gør helt sikket igen.
maden var lækker og god, tiden fra bestilling til det var klar, var helt ok. Vi var 4 der spise på stedet og vi kommer her helt sikkert igen. Jeres Spareribs er bare super gode, det er der andre som kunne lære noget af.

3. August 2023

Skuffende Måltid.

Vi har længe kørt forbi, og nu endelig taget turen forbi. Med en god appetit og højt humør.😊

Dog blev forventningerne ikke mødt, og glæden blev vendt til en skuffelse.

Vi havde bestilt en Reje Cocktail samt en Snackkurv som starter, som faktisk smagte ret godt.

Men til hovedretten bestilte min kæreste en Chef Delux og jeg bestilte en Oksefilet i medium rare.

Chef delux var egentlig udmærket dog ingen smag. Oksefiletten den kom som Medium stegt, helt død "uden smag", og ligesom en cykelslange - helt gummi agtig.

Ingen kom og tjekkede til os. De havde mere travlt med at sikrer mere indtjening end at ekspedere allerede siddende kunder. Så vi fortalte vores kritik da vi skulle betale. De var forbløffet over vores udtalelse og spurgte til om vi havde henvendt os til en tjener eller hvorfor vi ikke var kommet op til baren.
Men det er ikke kundens opgave (taler af erfaring)
De var selvfølgelig kede af oplevelsen og udtrykkede at de ville gøre noget. Men alligevel betalte vi fuld pris, for halv spiste tallerkener.

14. Juni 2023

Dårlig mad

Jeg kom ind og bestilte en nachos med mine 2 søskende, og alle tortilla chipsne var helt smuldrede og kunne nærmest ikke spises uden at ligne en der ikke har spist i flere dage.
Vil ikke komme der igen

11. März 2023

Kedeligste oplevelse længe…

Kedeligste oplevelse det er alligevel første gang jeg har været i byen og får en knorrs pulver bearnaise den smagte i hvert fald 100% som den til min total kedelige og smagsløse bøf og en hvidløgsmayo der er overdrevet med hvidløg og prikken over i var så lige rejecocktail der mest af alt mindede om en færdig købt rejesalat der bare var knaldet på lidt salat b

22. Oktober 2022

Helt tilfældigt

Kom tilfældigt forbi og måtte vende bilen og besøge jer. BBQ burger og jeres egen Nohr burger. Der findes ikke så mange superlativer som I bør have. Frisk og skarp betjening med et smil, fantastiske burgere med lækre fritter dupermørt kød og en lækker chilimayo med kant.
Tak fordi, vi gik fra bordet en skøn madoplevelse rigere, vi kommer gerne igen👍

12. August 2022

Ærgelig oplevelse…..

Ventetiden var okay, men vores tjener virkede sur og ikke særlig imødekommende. Vi bestille en clubsandwich, og bedte om den uden rødløg. Da vores clubsandwich kom var der rødløg i, bacon var næsten rå og kyllingen var utrolig saltet og meget gummi-agtigt. Alt i alt var det en lidt nederen oplevelse……

20. Mai 2022

Super lænker mad

Super lænker mad, gode priser og dejligt personale 😁
Dejlig café, hyggelige omgivelser 😁

Kan varmt anbefales 😁😁

8. November 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr