Anbefales
Virkelige velsmagende pizzaer med den dejligste bund 😉 Vi kommer helt sikkert igen
Vi bestilte 2 x Oksefilet 300g med tilbehør. De kan ikke stege en bøf , vi er til gennemstegte bøffer, de var bestemt ikke gennemstegte.
En “kok” der ikke kan stege en bøf !!
Det kan jeg ikke tage seriøst, det kan jo ikke svært at gennemstege en bøf.
Vi har x flere handlet takeaway….da vi bor i byen. Over de sidste mdr. er standarden faldet betydeligt. Den sidste gang vi købte fik vi det halve af det hele. Jeg kontakter restauranten og bliver mødet meget lidt imødekommende. Jeg spørg ind til om de har travlt, for det syntes jeg kunne være en fornuftig forklaring på situationen. Chefen på stedet siger NEJ, han siger der er rabat til dig næste gang og ligger røret på!!!!!!
Nu har vi lige været forbi og for sidste gang har vi valgt. Da det kommer til betalingen og jeg fortæller vi har en rabat liggen, bliver jeg mødt med vrede og hvorfor jeg ikke sagde noget da ejer var der!!!!!!!!!TOMME ORD. Og ikke flere chancer/besøg fra vores side.
Mærkelig bismag ved min pizza. Måske gammel olie eller olivenolie. Den var bestemt ikke særlig god. Måtte levne. Meget sparsom fyld. 2 stk bacon 3 små stk ananas lidt grøn peber og for lidt ost. Jeg køber hellere en luksus pizza I rema 1000 næste gang for de er rigtig gode.
Træls at betale over 100 kr for så ringe pizza.
Tænker stadig hvad det mon var for en grim bismag.
PS hyggeligt sted, er helt I top. Udendørs med store parasoller og lidt eksotisk. % pizzaen.
Vi var inde for at bestille bord på restaurant Carlo, jeg spurgte om et bestemt bord (28), hvilket blev bekræftet. Da vi ankom kl. 19 var bordet givet til anden side, det kunne så være ok, men var vi dog bare gået igen, for nu begyndte vores mere og mere dårlige oplevelse.
Vi bestilte og fik straks vores isvand. Da vi havde ventet i en time fik min mand sin burger, jeg og vores børnebørn på 8 og 12 år regnede egentligt med, at vores mad ville komme kort efter, der gik 45 min, og da havde vi rykket flere gange, og indrømmet jeg var til sidst gal! Her kommer vi med vores børnebørn, regner med at vi skal hygge os sammen med lidt god mad, så ligner det ikke noget at to sultne børn skal kigge på, medens der er en i selskabet der har fået mad og naturligvis spiser medens den er nogenlunde varm. Nu da nabobordet i samme situation fik gratis pommefritter, gav de også vores børnebørn en portion. Vi fik tilbudt sodavand, men børnene fik i stadet for slush ice som havde en ejendommelig alkohollignende smag, adspurgt om der var alkohol i, var svaret ja, hallo alkohol til børn!
Tjenerne var helt uden skyld, og naturligvis er det synd for dem, at der er sådan en dårlig ledet restaurant, og at kokkene ikke kan sørge for at et bord får mad samtidig, samt at de åbentbart bedst kan lide at lave burgere, for to borde fik burger medens tre af os ventede på pizza.
Sidste år da vi også var 5 dage på ferie i Kerteminde spiste vi to gange på restauranten, og da var alt i orden, men vi kommer der ALDRIG mere.
Stjernen gives til den søde unge pige der betjente os.
(Skrevet af farmor)
Første (og sidste) gang vi prøvede Carlo Restaurant…
Vi var fire personer, som havde glædet os til lækker mad til Sankt Hans-aften (23/6). Da deres hjemmeside ikke virkede, valgte vi at ringe og bestille fire pastaretter over telefonen.
Da vi kom hjem med maden, opdagede vi, at der kun var tre pastaretter, selvom vi havde betalt for fire. Vi ringede straks til restauranten for at gøre dem opmærksomme på fejlen. Vi ved godt, at fejl kan ske – det er menneskeligt – men den måde vi blev mødt på i telefonen, var virkelig skuffende.
En meget uprofessionel dame tog telefonen. Vi forklarede roligt, at der manglede en ret, men hun svarede, at “det kan ikke passe, for jeg har da lige givet jer den.” Hun virkede hverken imødekommende eller forstående, og det føltes ærligt talt som om, hun troede, vi løj.
Hun sagde, hun ville ringe tilbage for at finde ud af, om vi måtte få den ret, vi manglede – hvilket i sig selv virkede underligt. Derfor valgte vi at køre derned igen. Vi tog de tre retter og kvitteringen med, i tilfælde af at de stadig ikke ville tro os.
Vi fik til sidst den manglende ret, men hele oplevelsen var præget af dårlig kundeservice og mistro. Det er ærgerligt, at man som kunde ikke bliver lyttet til, men i stedet mødes med benægtelse og uprofessionel opførsel. Vi kommer desværre ikke igen og lægger ikke flere penge hos Carlo Restaurant.
Jeg var inde og spise med damen. Super venligt personale. Spiste en pastaret med tigerrejer og den bedre halvdel fik en æggemad. De smagte begge to mega godt. Kan klart anbefale!
Super hyggelig restaurant i midten af Kerteminde. Vi fik den lækreste fiskefilet (ikke en af de kedelige tynde discount fileter) som var stegt til perfektion! En af os fik stjerneskud og har aldrig smsgt den bedre ❤️ brødet under var ristet og en tyk skive og af god kvalitet. Cheeseburger og fiskeburger var ligeledes meget smagfulde og flot anrettet. Vi kommer helt sikkert igen og vil også rose for en god betjening og smil fra personalet. På gensyn 👌
Der er altid god betjening, høfligt og altid med et smil.
Maden kan der heller ikke klages over.
Maden bærer meget præg af, at kokken er meget glad for sin frituregryde. Alt.. som i alt er friturestegt! Det værste var en wienerschnitzel, som bør pandesteges. Den lignede mest af alt en friturestegt skosål. Farven på kødet var mørk!? Sådan ser svinekød ikke ud.
Kartoffelbådene og pommes fritesene var talentløse og kedelige. Da vi påpegede det overfor damen, der serverede, fik vi nedladende og flabede svar.
Hurtig til at tage mod ordrer, men uacceptabel ventetid på mad. Gæst 1 ventede 25 minutter på lasagne, mens Pizza til gæst 2 yderligere en halv time. Synes ikke at det er urimeligt krav at vi gerne vil spise samtidig. Problemet var logistikken og organisering. Mad til gæst 2 gik til nabobordet, der fik mad efter en ventetid på 3-5 minutter. Det kan ske. Men det er god skik at kigge på gæsternes borde. Og undre sig hvis den ene gæst er færdig med at spise, mens den anden venter. Maden skal jo spise mens den er varm. Reaktionen; vi har travlt. Ok men I er kun knapt nok halvfyldt restaurant. Så kundepleje minus mens mad middel. Derfor 2 stjerner
Det var en skuffende oplevelse. Langt fra tidligere tiders standarder.
1. Pizzaen var brændt i dejen. Tør og kedelig.
2. Steakburgerens kød var skamstegt og hårdt.
3. Maden blev ikke serveret samlet. Den ene af os måtte endda rykke for maden.
4. Overhovedet ingen form for kundeservice/kundepleje. Og da man giver sin feedback affejes det og der rulles med øjnene. Men hey- jeg blev da tilbudt en kop kaffe 🤷🏼
Oplevelsen giver mig ikke lyst til at komme igen foreløbigt.
Bedste oplevelse længe. Vi har aldrig mødt så sødt og opmærksomt et personale. Smilende i imødekommende og hjælpsomme. De er lynhurtige, og super kære. Dejlig dejlig mad , crispy Chicken burger. Og det allerbedste ved stedet er, at vi bestilte et glas vin hver, Og fik det serveret i store fine glas og der var ikke sparet på vinen. Virkelig et godt træk. Her kommer vi helt sikkert tilbage meget snart. Mange hilsner fra to veninder ude og spise Sankt Hans aften.
Spiste carbonara, lasagne, pizza, entrecote, græsk salat. Alt var perfekt tilberedt. God service, godt miljø. Plads til børn. Gode priser for den fine kvalitet. Drikkevarerne var lidt dyre
Hyggelig gårdhave, og ret gode pizzaer. Der komme små skåle med chili og hvidløgsolier ind på bordet sammen med pizzaerne….. men sodavand er vandvittig prissat. 60kr for en mellem cola er ikke ok. Vi gav 200 for sodavand til 2 børn og to voksne (2 x mellem + 2 x lille) GIsp!! Derfor kun 3 stjerner.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.