Langegade2 Bewertungen 65

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var en gruppe på 4 personer, som havde en rigtig god oplevelse på Café Langegade Nr 2 i Kerteminde. Havde reserveret bord og blev mødt af en sød og imødekommende tjener, som gav os en god informa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ventede en time på maden. bestilte bla. en sommersalat til 149 kr. det var en tallerken med grønne og røde salatblade, og 4 halve tomater. helt vanvittigt !! bestilte ydligere end fiskefillet,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilt stjerneskud, som ikke svarede til forventning når man tager prisen i betragtning. Retten hang ikke sammen, den mindste dampet fisk, hvor der nærmest kun var skindet, over tilberedt stegt fisk... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ved kirsebærfestival bestiller jeg en…

Ved kirsebærfestival bestiller jeg en flasker bobler (spørger ikke om prisen) Den dyreste på vinkortet er 895kr for en flaske. Nå men den bliver serveret og kvaliteten kan diskuteres (de charger mig 1895kr) man kunne godt have sagt at den lige koster en tus mere en det dyreste på kortet.

Nu har vi har lige inden dunket en flaske rød til 600 spir, hvilket var en dejlig flaske.

Turen skal jo afsluttes så vi bestiller en flaske hvid til en 5-600kr og hælder hvert et glas op (vinen er fin) så kommer værten og vil have et bord til andre gæster (vores bord er til 4 og sidder kun 2 ! Men vores piger er ude at handle) så pladserne er optaget.

Men vi, på trods af vores relative fine køb! Bliver henvist til en 2 mandsbord hvor det styrt regner, da vi lige venligt ville vende den med værten, ja så røg vi ud.

Så elsker du voksenskældud, uigennemskuelige priser, samt en lille anretning hvor kokken lige slikker på fingrene inden han anretter dit kød ! Så har du fundet stedet med de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MEN HUSK, kommentere du negativt på deres opslag! Så blokere de din profil og sletter dit opslag.

God fornøjelse

18. Juli 2025

Kommer meget gerne igen.

Havde reserveret bord og blev mødt af en sød og imødekommende tjener, som gav os en god information om spisekortet. Vi valgte 2 gange Brunch og 2 gange Burger med pommes. Drikkevarerne blev hurtigt serveret, og den veltilberedte mad indfriede på alle måder vores forventninger - friske råvarer, delikat anretning - alt var velsmagende og lækkert.
Dejligt sted at besøge - kommer meget gerne igen.

1. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det bør kunne gøres bedre

Hyggelige lokaler og i udgangspunktet et godt menukort. "Selvom det ikke er superdyrt, svarer prisniveauet til at man kan forvente en gennemgående kvalitetsoplevelse. Men nej. Vi har været der 3 gange og sidder nu for sidste gang med følelsen, øhhh nej. De hvidvinsdampede blåmuslinger kommer desværre ikke i nærheden af traditionelle Moules Frites. Men OK det er de så heller ikke 100% annonceret som. Det var dog en noget flad oplevelse. Det værste var dog at ca 1/3 af muslingerne havde knækkede skaller, så man fik skallestykker i munden. Totalt ødelæggende for oplevelsen. Muntert nok høstede jeg i øvrigt en bemærkning eftersom jeg brugte skallerne til at spise med. Tja, der er langt til Belgien og Frankrig ;-) Det eneste gode ved den servering var fritterne. Superlækre! Min dessert ”Hjemmelavet vaniljeis manglede den annoncerede hjemmelavede chokoladesauce. Ikke det jeg havde bestilt, men var samlet set OK.
Kommer vi igen? Håbede 3. gang var lykkens gang, -men nej.

10. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sur/flabet/arrogant ejer der taler grimt både til gæster og personale

Den mest sure og ubehøvlede/ flabet/ arrogant betjening fra ejeren, ikke resten af personalet. Men ejeren taler grimt til personalet i vores påhør. Vi startede med at blive irettesat af ejeren fordi 3 pers af et selskab på 8 kom 8 min for sent. Så flabet. Vi kom fra Nordjylland og havde problemer med at finde parkering. Ejeren var flabet i flere henseender, talte generelt grimt. Jeg bliv tiltalt at jeg ikke skulle provokere hende fordi jeg spurgte hvorfor vi ikke kunne få en anden dessert fra en anden menu. Vi nævnte at vi var pinlig berørt til den søde unge dame som arbejdede der fordi ejeren talte så grimt til hende. Vi kommer aldrig der igen med den grimme betjening. Og håber folk bliver væk hvis de læser anmeldelserne

14. November 2025

Trist oplevelse

En dårlig betjening med en skarp tone vi bestilte en burger med pomfritter utrolig kedelig burger men gode pommesfritter prisen fejler ikke noget i den dyre ende. 1. Og sidste gang men så er det prøvet 😡

25. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert mad og god betjening ☺️

Vi spiste på Brasserie LangeGade2 alle dagene under kirsebær festival i uge 29.
Trods der var 3 steder med servering formået personalet, at være smilende og imødekommende og gjorde ind imellem os opmærksom på, at der kunne forekomme noget ventetid grundet travlhed. Helt igennem en rigtig god oplevelse med lækkert velsmagende mad, bestemt ikke sidste gang, at vi kommer der☺️

19. Juli 2025

Lang ventetid

Jeg ventede tre kvarter på min mad og Jeg bestilte et klassisk stjerneskud og kødet smagte ikke særlig godt kan ikke anbefale dette sted .

28. Juli 2025

Ubehøvlet

Leveringstiden på på to fiskefileter med pommes frites var tæt på 40 minutter! Der var ikke tæt besat i restauranten. Prisen er opskruet i forhold til at man selv skal dække bord og gå i baren for at bestille. Vi bad om mere remoulade til to, (der var pyntet på tallerkenen med lidt remoulade) der kom en lille skål, jeg mindede om at det var til to, og beskeden var at "hun skulle nok bestemme hvor meget det var" - vi fik en til.
Næsten 591,- for ubehageligt selskab!

23. Juli 2025

Rude🙁

Will never come back.
Rude service, so everyone crooked their toes.
We came 2 people and were more of a nuisance than we were customers in her cafe. The 2 guests behind us left again when they experienced our "service"

24. Juni 2025

Uforskammet betjening

God mad, men uforskammet betjening.
Vi følte os på ingen måde velkommen, og det til trods for at det var ejeren der “betjente” os.
Kan på ingen måde anbefale dette sted.

21. Juni 2025

Dårlig betjening.

Vi ventede i 10 min, så vi valgte at sætte os ned. Så kom der så endelig en kvindelig tjener, og så blev vi bedt om at bytte bord, og det måtte vi meget gerne huske til næste gang. Ikke engang et hej, eller et velkommen. Vi gik igen. Og så fik vi et sarkastisk “god weekend” i ansigtet.
Forfærdelig betjening haha…

Hold jer langt fra dette sted. Desuden er det pissedyrt.

26. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig betjening fra ejer af stedet

Jeg har aldrig oplevet en så uforskammet ejer af et madsted før. Den kvindelige ansatte prøvede sit bedste for at rette op på det med det resultat at hun fik en ordentlig overhaling i gæsternes påhør. Her sætter jeg aldring mine ben mere og hvis jeg kunne give minusstjerner blev det en af de store!

10. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker mad og skøn service

Var nede og spise sen frokost i dag med min store datter. Vi blev mødt med smil og varme. Maden kom ret hurtigt, var så lækkert tilberedt og friskt og smagte bare virkelig dejligt.
Betjeningen var så skøn og rolig, og man følte sig velkommen, nød virkelig Annesofie’s nærvær og humør. Bestemt ikke sidste gang vi kommer der.

9. April 2025

Vi er samkunder i Langegade

Vi er samkunder i Langegade; kommer der ofte med vores gamle mor, og er glade for mad, vin, festlig betjening og den hyggelige indretning i grønt, med jazz på toilettet og godt med puder, skin og lys. Vi deler humor med værtinden ;-) Er du ømskindet eller konfliktsøgende, så gå et andet sted hen. (Og ja, vi har været der samtidig med et par af dem der har lavet dårlige anmeldelser.)

17. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har vi oplevet så ubehagelig og…

Aldrig har vi oplevet så ubehagelig og arrogant betjening.
Det viste sig at være ejeren selv.
Vi måtte vente længe på maden og da vi stille og roligt spurgte til ventetiden, får vi besked på at dette sted ikke kan håndtere så store selskaber (10 Pers.) og det kunne vi have læst i menu korten.
Hertil skal det siges at personalet rykkede borde og anviste os pladserne uden at oplyse om problemer.
Ejeren var nedladende overfor vores børn og skabte en ubehagelig atmosfære.
Maden var god, men med den service kan vi kun fraråde dette sted et besøg.
Vi skulle have læst de øvrige anmeldelser inden vi valgte dette sted.

17. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Overraskede positivt

Overraskede positivt. Venlig og høflig betjening og kompetent vejledning i valg af vin.
Store flotte rejer pynter på et velsmagende stjerneskud.

29. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Maden er god. Værten not so much

Maden er god.
Men værtindens/ejerens sindelag er yderst uvenlig, arrogant og hvis man kan slå sig på hende ved almene spørgsmål, så har man altså et problem.
Maden er god og et hyggeligt sted.
Men det ødelægger hele oplevelsen når en vært er så tja, modbydelig og fjendsk i sin fremtoning.

24. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejligt sted

Var der åbenbart samtidig med Ole Petersen. De omtalte gæster havde længe været færdige, der var dårligt mere de kunne suge op af glasset. Og så kommer nogle tilbage med bær og ærter de begynder at spise. Stedet lever af at sælge. Man tager heller ikke en kasse øl med på værtshus og drikker den. Forøvrigt, tak for lækkert stjerneskud

20. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr