En helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg har atter fået en super professionel behandling af Caroline Bjerring, der ud over sin meget kyndige viden om de forskellige produkter også formår at få en hel... Mehr ansehen
Jeg har prøvet både klinisk dermaroller-behandling hos Caroline og tørbørstning hos Anastasia. Disse behandlinger får begge topkarakter. Mega effektive på hver sin måde. Rullebehandlingen giver fanta... Mehr ansehen
Jeg kan kun give Caroline Bjerring mine varmeste anbefalinger! Det er det eneste sted jeg går hen hvis jeg skal handle cremer eller ha behandlinger! Caroline har de bedste og sødeste piger ansat... Mehr ansehen
Jeg har været hos Caroline Bjerring og fået en ansigtsbehandling. Det var en fantastisk dejlig oplevelse. Yderst professionel og behagelig behandling. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Carol... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Grønnegade 24 , 7100, Vejle, Dänemark
- www.carolinebjerring.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
kundeservice i top!
jeg bestilte en øjen serum, og da jeg fik pakken af post danmark var hele brevet åbnet i bunden, og der ved var pakken tom, ringede til post danmark, men de kunne ikke gøre noget ved det! ringede derefter til carolinebjerring, og fortalt den sørgelige nyhed, de var meget professionelle og sagde de ville sende en ny, meget flot syntes jeg... modtog den et par dage efter, og er meget tak nemlig.... så kan derfor kun sige godt om det, og anbefale denne side....
mvh en MEGET tilfreds kunde :)
God og hurtig service
Jeg har købt en parfume på carolinebjerring.dk.
Den var sendt næste hverdag efter købet, og var godt og forsvarligt pakket ind.
Og jeg fik også en lille prøve af en produkt med pakken. En lille overraskelse, som man altid godt kan lide. :)
Mange tak for det, vil gerne anbefale jeres net shop til andre.
Acceptabelt
Jeg havde høje forventninger til den ansigtsbehandling, jeg havde bestilt, der desværre ikke blev indfriet.
Positivt - min behandler virkede meget kyndig og hendes analyse af min hud lød helt rigtig i forhold til hvad min egen oplevelse indtil da havde været.
Negativt - jeg fik en irriterende fornemmelse af at mersalg var i fokus. For 100 kr. ekstra kan du ..., skal jeg ordne dine bryn, det koster lige xx... , og dertil iveren efter at sælge produkter efter behandlingen. Jeg sagde ja til at få rettet bryn, men det var ikke vellykket, kom derfra med tynde streger selvom jeg havde bedt om kun lige at få rettet formen.
Alt i alt ikke noget specielt, jeg har fået bedre behandling andre steder i byen.
Super professionelt! Super lækkert!
Caroline Bjerring får fem stjerne fordi stedet holder hele vejen. Professionalisme og lexfaktor i skøn forening.
Service til perfektion!
Altid en hjemlig hygge og masser af smil til kunden :)
Den ultimative selvforkælelse!
Jeg har efterhånden været forbi Caroline Bjerring & co. 4 gange, samt anbefalet det til familiemedlemmer og veninder. Der er også blevet givet gavekort, for det er simpelthen for godt til ikke at dele.
Det er virkeligt et sted, man har lyst til at vende tilbage til. Super service, dejlig atmosfære.. Helt overskudsagtigt er pigerne også søde til at give små extra-treats såsom håndmassage eller øjenmasker, hvis tiden tillader. Og tid til en, det har de altså.
Min anbefaling har de i hvert fald :)
En skam der ikke er flere stjerne at gi af!
Jeg kan kun give Caroline Bjerring mine varmeste anbefalinger!
Caroline har de bedste og sødeste piger ansat! De går 100% op i Deres job, og udfører deres arbejde til UG!
Stedet er så lækkert og indbydende, og priserne er noget alle kan være med til!
Så næste gang I skal til kosmetolog, så er Caroline Bjerring i Vejle stedet I skal vælge!
Så bliver det ikke bedre!
Her er man i de bedste og kyndigste hænder. Service er i top og omgivelserne er helsebringende i sig selv. Stort udvalg af virkelig gode produkter og behandlinger.
Super behandling...
Dejligt sted at komme. Super service, gode omgivelser og dygtige piger.
Og en fin onlinebooking, så man kan bestille tid når man lige sidder med kalenderen og planlægger.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.