Altid dejlig at komme hos jer , både i Århus og Silkeborg . Gode til at fortælle omkring behandlingen og forklare hva der er godt for ens hud Vi kommer helt klart igen
Som sædvanlig en fuldstændig fantastisk oplevelse, at få ansigtsbehandling hos Højholt. Min hud var tør og rød, men efter dr. Jones behandlingen er den tydeligt i bedring, rødmen er mindsket betydel... Mehr ansehen
Jeg har fået lavet både bryn, vipper samt vokset næse hos Højholt Hudpleje, og det var virkelig en skøn oplevelse! Resultatet blev super flot, og jeg følte mig i trygge og professionelle hænder hele v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Højholt Hudpleje er din professionelle hudplejeklinik i Aarhus og i Silkeborg. Højholt Hudpleje er en resultatorienteret klinik, der lægger stor vægt på kvaliteten af behandlingerne samt af de produkter, som vi benytter.
Nygade 7A, 8600, Silkeborg, Dänemark
- 61 33 18 38
- kontakt@hoejholthudpleje.dk
- www.hoejholthudpleje.dk
Altid dejlig at komme hos jer
Altid dejlig at komme hos jer , både i Århus og Silkeborg .
Vi kommer helt klart igen
De får mine bedste anbefalinger
De får mine bedste anbefalinger! Får altid så professionel og behagelig behandling uanset om det er en større ansigtsbehandling eller et vippebuk. Jeg har gået hos flere af behandlerne og også indehaveren, Simone og alle har været super dygtige til både at vejlede og behandle.
fantastisk god oplevelse
fantastisk god oplevelse. dejlige omgivelser og virkelig dygtig og behagelig personale.
Super fodpleje
Anette er altid hyggelig at blive behandlet af
Professionelt
Professionelt, roligt og virkelig flot resultat! En anbefaling fra min søster som jeg ikke fortryder (som også er virkelig tilfreds efter hvert besøg).
Jeg er altid glad for at besøge jer!
Jeg er altid glad for at besøge jer!
Det var som altid en rigtig god…
Det var som altid en rigtig god oplevelse og man får altid en god information hvis man har spørgsmål
Anette er fantastisk til sit arbejde
Anette er fantastisk til sit arbejde. Fik en spafodbehandling som jeg har fået flere gange. Hun er professionel og super sød. Kan varmt anbefales.
Kommer i butikken i Silkeborg
Kommer i butikken i Silkeborg. Alle pigerne er super søde. For orden fødder, brynene/vipper og ansigts behandling der. Og er altid tilfreds når jeg går der fra.
Dygtigt "håndværk"
Utrolig kompetent og dygtigt "håndværk". Fine omgivelser og imødekommende personale. Helt igennem en god oplevelse.
Varm anbefaling!
Jeg har været kunde ved Højholt Hudpleje i, jeg tror det må blive 4 år nu, og jeg kommer troligt tilbage HVER måned! Fantastisk søde ansatte, mega god service og det er altid hyggeligt at komme❤️
nyt stamsted!
Virkelig dejlig atmosfære i klinikken og super professionel behandling. Fik lavet lash lift og rettet/farvet bryn. Super resultat og fik god guiding til at passe på mine vipper
Helt igennem fantastisk spa…
Helt igennem fantastisk spa fodbehandling af Anette Nørgaard. Hun er ekstrem grundig, dygtig og udstråler masser af empati. Det er min 3. behandling hos hende og jeg nyder hver behandling utrolig meget. Fødderne bliver virkelig ordnet samt man får en ordentlig omgang selvforkælelse.
Så dejligt sted og rolig atmosfære
Så dejligt sted og rolig atmosfære! Altid rart at komme tilbage hertil
Søde smilende piger og meget…
Søde smilende piger og meget professionel behandling, man følte sig virkelig forkælet - Pia
Jeg får så fine dejlige fødder
5 stjerner - og mere til🤩
Jeg har besøgt Højholt hudpleje mange gange til lashlift, voks, bryn, ansigtsbehandlinger mm. Og jeg er yderst tilfreds 😍
Alle pigerne i klinikken er super søde og dygtige! Og hver gang jeg træder ind i klinikken er jeg blevet mødt med smil, god kundeservice og vejledning.
Phoebe, har stået for de fleste af mine behandlinger og jeg må bare sige: udover at være vanvittig dygtig til hendes arbejde, perfektionistisk (aldrig har mine bryn været så perfekte) så er hun også bare den sødeste, omsorgsfulde og herlige pige. Det betyder enormt meget til sådanne behandlinger - og derfor anbefaler jeg klinikken videre til alle jeg kan ❤️
Flot lash lift
Rigtig god oplevelse da jeg fik lavet lash lift og det er et flot lash lift. Tak til Charlotte.
Yderst kompetent behandler
Yderst kompetent behandler, som arbejde effektivt og professionelt. Resultatet var meget bedre end jeg havde regnet med
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.