Cascara Rodizio grill & bar Bewertungen

TrustScore 3 von 5

1. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Cascara Rodizio staat voor onbeperkt Braziliaans genieten. In dit Braziliaans restaurant kunt u uiteten / dineren met een volledig Braziliaanse beleving

Akzeptabel

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

We hadden voor 7 personen gereserveerd…

We hadden voor 7 personen gereserveerd en werden in een verre hoek weg gezet. Met het drinken waren ze erg snel maar met het eten duurde het best wel lang. De hoeveelheid wat werd afgesneden was ook niet al te veel. Ook moesten we zelf vragen of we nog iets te eten konden krijgen, wat erg vervelend is om te doen. Het personeel is erg vriendelijk.

24. Jänner 2026

Heerlijk gegeten

Zaterdagavond met 5 personen gaan eten. Een geweldige ervaring. Hoewel er in het begin weinig vlees voorbij kwam was het even later heel veel. Ze kwamen veel langs met superlekker vlees. Ook het buffet was heerlijk. Heel erg vriendelijk personeel. Muziek mocht afgelopen zaterdag wat meer braziliaans zijn. Maar erg genoten.

14. September 2025

Veel te duur

wat ging er mis,
Vieze tafel, vieze stoelen, vieze glazen, bier wat over de datum was.
tafel en stoelen werden "schoon" gemaakt met een te natte vettig poetsdoek, waarna de de stafel en stoelen zelf maar hebben nagedroogd met de servetten die op tafel lagen want een droge doek kwam niet, en ja de witte servetten waren niet meer wit.
het arrangement beef Rodizio was veel en veel te duur voor die 6 lapjes (we zouden eigenlijk 9 stukjes vlees krijgen) carpaccio die we hebben gehad. Een normaal lapje vlees kon er niet vanaf gesneden worden.
Buffel was gewoontjes niks aparts, toetjes buffet en ijs was ok.
Personeel was viendelijk en de warme ananas was heerlijk.
Maar wij komen hier nooit meer!

18. Mai 2025

Great experience

We booked a table early, at 5 pm and there were not so many people.
The service was really fast and great.
Personnel is super friendly and food was delicious !

6. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht resultaat op alle fronten

Zeer slecht eten voor veel te veel geld!!!
Het vlees heeft geen smaak, te zout en echt niet bijzonder en absoluut niet lekker.
Drinken is te duur. En salade bar was verschrikkelijk. Overal zat te veel azijn in!!!
Ik heb nog nooit zo’n slecht resultaat meegemaakt. Stijlloos zeer slecht eten en veel te duur!!!

22. März 2024

Was terrible!

Was terrible!
We were sent to a table that was not on central area. The passadores didn't even look at us so we got no meat!
Had to ask the waitress for meat!
But the meat was not good, very hard to chew.
For 38eur it's bad!
I will never go back!

24. Februar 2024

Zeer slecht vlees

Zeer slecht vlees, het duurde 50 min eer we eindelijk een stukje vlees kregen. We hebben 5 stukjes gehad waarvan meren deel zeem was. Een bleek zelfs varkensvlees te zijn, echter ik eet normaal geen varkensvlees. Deel van de bestelling niet gehad, we werden ook steeds overgeslagen, ik had bij andere reviews gelezen dat dit vaker voorkomt.

2. Februar 2024

Heerlijk gegeten

Zeker een aanrader. Tot op de puntjes zeer goed verzorgd, personeel betrokken bij de klanten en het eten helemaal top. Ga zo door en wij komen terug!
Familie van den Berg

20. Mai 2023

Heerlijke, gezellige avond bij Cascara

Met 5 personen zo'n 3.5 uur genoten van al het lekkers dat aan tafel geserveerd werd. Ieder had natuurlijk zijn voorkeur qua vlees en kip maar we waren het er allemaal over eens: de kwaliteit was zeer goed. Ook de buffetten waren heel goed verzorgd, lekker en werden steeds op tijd bijgevuld. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, wat ons betreft een aanrader!

24. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor zondag 16-10 hiSlecht geinformeerd.

zondag 16-10 hier voor vier volwassenen gereserveerd. Duidelijk aangegeven dat wij voor het Braziliaans restaurant kwamen. Geen probleem! Ze zouden een bartafel reserveren. Aangekomen bij de Turfhoeve in Sevenum werden wij naar een bartafel begeleidt, en kregen wij een menukaart aangeboden, maar geen Braziliaans. Bij navraag werd ons duidelijk gemaakt dat Cascara Rodizio grill & bar op zondag dicht is? Dit terwijl ik nog geen half uur eerder telefonisch bevestiging kreeg dat deze open was. Weet je dat van te voren niet?

16. Oktober 2022

teleurstelling

Het restaurant stond al jaren op mijn verlanglijstje heerlijk eten in combinatie met entertainment. leek me een te gek verjaardagskado. een teleurstelling was dit..
Het eten was gewoon niet lekker, zout en niet lekker gekruid. moesten erg lang wachten dat ze langs kwamen met vlees. Mijn vader die steak koos van de kaart kreeg de verkeerde zodat hij nog bijna een uur moesten wachten. en als je wat van de kaart nam kreeg je een paar slappe frietjes erbij meer niet. en dan de entertainment 2 keer 3 minuten. we zagen de groep langer zitten eten dan dat ze wat betekende voor de sfeer.

nee ik raad het restaurant niemand aan erg duur voor wat je er voor krijgt. EENS EN NOOIT MEER WAT EEN TELEURSTELLING.

19. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr