We hebben een Staycity hotel geboekt voor 9 personen (4 volwassenen en 5 kinderen) voor de periode 20 okt tot 24 okt 2025. Dit ivm bezoek Euro Disney en Parijs. Zowel de advisering mbt geschikte ac... Mehr ansehen
Cruise geboekt via deze organisatie. Boeken ging goed, echter toen er een probleem was met de afrekening op het cruiseschip was er erg weinig medewerking om het tot een goed einde te brengen. Men loo... Mehr ansehen
Door corona kon ook onze reis niet doorgaan die we bij C&O travel geboekt hadden. Zij hebben een heel correcte, snelle, altijd vriendelijke, afhandeling gedaan van onze boeking. Altijd direct antw... Mehr ansehen
Prijs kwaliteit van hotelkamer ver beneden de maat. Geen kast, geen nachtkastje. Je kan niet zonder hoop geschor uit bed komen aangezien dit maar aan 1 kant gaat.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
C&O Travel is uw reisbureau dat gespecialiseerd is in stedenreizen, meerdaagse reizen, Disneyland Parijs en cruisereizen voor individuelen en en groepen.
Locht 40, 6464GE, Kerkrade, Niederlande
- 0455327711
- info@ceno-travel.com
- www.ceno-travel.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Bezoek Euro Disney
Dit ivm bezoek Euro Disney en Parijs.
Zowel de advisering mbt geschikte accommodatie, waaronder prijs/kwaliteit, als de verkregen informatie was uitstekend. Toen bleek dat op 1 punt de offerte afweek van de werkelijke kosten, kregen we per omgaande het teveel betaalde bedrag teruggestort. Bereikbaarheid en service van C & O zijn uitstekend.
Hotel Dublin one
Professionele en vriendelijke service
Ik ben geholpen door Wendy, een vriendelijke en echt wel heel behulpzame dame. De service die ik ervaren heb was super professioneel. Ik heb een last-minute cruise geboekt, waarbij er weinig tijd was om alles in orde te brengen: verschillende vluchten, de cruise zelf, alle nodige documenten.. alles was tot in de puntjes in orde gebracht. Proficiat! En, dank je, Wendy!
Onfatsoenlijk en aanvallend in contact
Aangeboden reis was helaas niet meer beschikbaar. Meedenken leek meneer niet op prijs te stellen. Mogelijk zat hij niet lekker in zijn vel of zo, maar feit blijft dat hij Niet de goedkoopste aanbieder is.
Geweldig geholpen nadat ik door ziekte…
Geweldig geholpen nadat ik door ziekte mijn voucher voor EuroDisney had laten verlopen.
De manager voor Euro Disney had veel begrip voor mijn situatie en heeft gezorgd dat de betaling teruggestort werd! Fijn bedrijf!!
Eventueel een volgende boeking weer via hun!
WvdLangenberg
Perfecte service tijdens corona
Helaas ging onze geplande/geboekte cruise in het Caraïbisch gebied vorig jaar (2020) niet door vanwege de wereld wijde corona maatregelen.
De geannuleerde boeking heeft C&O Travel keurig afgehandeld en terugbetaald. Grote klasse!!
Aangezien we dit jaar weer binnen Europa mochten cruisen, met alle vertrouwen een nieuwe cruise bij C&O Travel geboekt.
Deze cruise hebben we nu twee weken geleden mogen beleven en we hebben weer volop genoten, mede ook dankzij de waardevolle adviezen en tips die we meekregen.
Bedankt C&O Travel en met name Nancy!!
Mega ervaring het C&O Travel Mega aanrader!
Wat een service en dat zelfs tijdens de Corona pandemie! 3x moeten omboeken door sluiting van Disneyland en zonder enkel probleem telkens met veel vriendelijkheid verder geholpen. Geen weken wachten op antwoorden maar altijd binnen de dag beantwoord geweest en geen vraag was teveel. Mega aanrader voor al je tripjes naar Disney!
C&O Travel: persoonlijke service en snelle reactie
Mijn dochter en ik zouden naar EuroDisney. Zouden, omdat de extra Coronamaatregelen hier en in Frankrijk de Magie voor ons helaas verpestten. Ik kreeg alle medewerking van C&O Travel en met name van Mareen. Zij denkt met je mee. Chapeau daarvoor!
Als we volgend jaar op een 'normale' manier er weer heen kunnen, boeken we beslist bij jullie.
Bedankt voor jullie heel correct en snelle service in tijden van Corona!
Altijd direct antwoord, altijd een heel snelle service!
Nogmaals dank hiervoor! Van zodra betere vooruitzichten, komen we zeker terug bij jullie!
Bedankt aan het team van Disney en aan Mareen!
Corona verpest Disneyland Parijs 2020 en 2021.
Wij hadden einde 2019 een reis nr Disneyland Parijs geboekt om met de hele familie onze huwelijksverjaardag te vieren. Door corona is deze reis in 2020 en in 2021 niet kunnen doorgaan. Jammer. Maar een dikke pluim voor de mensen van ceno-travel. Zij hebben alles correct en zeer snel afgehandeld. Wij kunnen daar alleen maar heel dankbaar voor zijn en bevelen dit reisbureau zeker aan eenieder aan. Dankjewel Mareen !
Ondanks Corona....top service
Najaar 2019 hebben wij met 6 personen een Caribbean cruise geboekt met n aantal dagen Miami. We zijn heel goed geïnformeerd en uitstekend behandeld op al onze wensen door CenO Travel. Helaas werd onze reis geannuleerd in april 2020 door het welbekende COVID-19. In 1e instantie wilde we de reis omboeken tbv het najaar 2020 maar dit werd ook geen optie. Wij hebben toen een voucher geaccepteerd en we kregen ook de mogelijkheid geboden om bijvoorbeeld een totaal andere reis te boeken tbv 2021. De tijd verstreek en Corona bleef. Wij hebben in december het geld terug gevraagd. Aangezien CenO Travel t recht had om het bedrag uit te keren in juni 2021 zijn ze zeer coulant geweest om ons het bedrag terug te storten in maart zonder dat ze de bedragen van diverse maatschappijen retour hadden. Wij kunnen alleen maar met lof spreken over CenO Travel! Super service, nette afhandeling... altijd netjes antwoorden op je vragen ondanks dat het team in behoorlijk beroerde tijden zit. Met zo n service en team komen jullie er wel! En als het reizen weer kan...komen wij die felbegeerde reis bij jullie boeken. Bedankt voor al jullie moeite. Milena Koumans
De wijze waarop de terugbetaling heeft…
De wijze waarop de terugbetaling heeft plaats gevonden na het annuleren van een cruisereis naar het caribisch gebied door Covid19 is zeer klantvriendelijk. mijn complimenten aan Michelle en haar collega's. Ik adviseer uw reisorganisatie ten zeerste aan!
Radha.
Middellandse Zee Cruise
Wat was onze Middellandse Zee cruise een fantastische ervaring.
Zowel voor mijzelf als voor voor mijn kinderen van 7 en 10 jaar oud.
Alleen de aanblik in Venetië richting ons cruiseschip....waaw....een aanblik die we nooit zullen vergeten. We hebben herinneringen gemaakt voor ons leven; een reis waar we diverse landen/ steden bekeken hebben, genoten hebben van de zee, culturen, het genot van het cruiseschip.
Gewoon een herinnering voor het leven!!!
CenO Travel, dank voor de perfecte organisatie en advies, @Nancy, jouw deskundig advies zou ik iedereen toewensen, een reis om nooit te vergeten!!! Thanks
lieve groet Andrea, Ruben en Stella
Zeer betrouwbare en klantvriendelijke organisatie!
De wijze waarop de terugbetaling geschiedde na het annuleren van een reis door Covid19 is zeer klantvriendelijk. Complimenten. Ik adviseer uw reisorganisatie ten zeerste aan!
Disneyland Paris
Voor de 2 de maal onze familie reis naar Disneyland Paris uit moeten stellen.
We gaan met 14 personen, dus best een flinke groep. Maar snel en goed geregeld door C&zo travel. In Oktober is het hotel goedkoper dan in Mei en binnen 1 dag kregen we het verschil terug,
Ben ze heel dankbaar want ook voor hun is het een moeilijke tijd. We gaan ons nu verheugen op de Herfstvakantie en uiteindelijk 1 jaar later ons 40 jarig huwelijk vieren met dank aan C&O Travel, nogmaals dank
Top afwikkeling in bizarre tijd
Wij hebben C&O Travel van begin af aan als een zeer professioneel bedrijf ervaren. Een bedrijf waar je op kunt bouwen met betrekking tot cruise-advies, en een bedrijf waar een cruise op maat wordt gezocht en aangeboden.
Buiten bovenstaande lovende woorden zijn er nog meer lovende woorden over de financiële afwikkeling in de hedendaagse "Coronatijd". Per e-mail zijn wij door Michelle op de hoogte gehouden wat wij konden verwachten.
Wij zijn blij dat wij kennis hebben gemaakt met dit fantastische bedrijf en wij hopen dat we weer snel op reis mogen via een door C&O Travel aangeboden reis.
Uitstekende afhandeling annulering in coronacrisis
Midden in de voorpret van het gaan maken van mijn Panamakanaal-cruise van Fort Lauderdale naar Vancouver in april 2020 kwam half maart 2020 de domper door het coronavirus/COVID-19: Eerst kwam het inreisverbod VS, al snel volgde de annulering van mijn geboekte cruise door de cruisemaatschappij. Zowel ik als C&O Travel werden overvallen door deze ontwikkelingen. Geluk bij dit ongeluk: Boeking via reisbureau met ANVR-SGR garantie!
C&O Travel ging aan de slag met mijn reisdossier, bestaande uit 3 onderdelen:
1) Boeking bij cruisemaatschappij (met hun annuleringsregels).
2) Reisarrangement van C&O Travel, zoals geboekte hotelovernachtingen, etc.
3) Geboekte vluchten voor heen- en terugreis. (regels luchtvaartmaatschappij)
Ik had regelmatig goed contact via telefoon en mail.
21 april 2020 ontving ik voor ieder onderdeel een Corona Voucher met SGR garantie, met een geldigheid van 1 jaar! De vouchers geven je, als je niet direct het geld terug wil, ruim de tijd om te bedenken welke reis je hiermee bij C&O Travel gaat boeken.
Ik heb al jaren goede ervaringen met C&O Travel, ook nu in deze onzekere coronacrisis, en heb in vol vertrouwen een nieuwe cruise in najaar 2021 geboekt.
Bij deze boeking zijn geen vluchten inbegrepen en is C&O Travel op mijn verzoek het geld bij de luchtvaartmaatschappij gaan terugvragen. 11 januari 2021 kreeg ik de mail: luchtvaartmaatschappij heeft het geld teruggestort.
Inmiddels heb ik, na contact met klantenservice KLM, het geld voor de door mijzelf geboekte stoelreservering (ook Corona Voucher) ook teruggekregen.
Ik heb geen glazen bol, ons geduld wordt op de proef gesteld, maar ik hou vertrouwen. Ondertussen ben ik wel moe geworden van het voortdurende geld terug-‘gehamer’ door verschillende consumenten-organisaties/programma’s.
Een deel van je reis heb je in handen van het reisbureau gelegd, de rest blijft eigen verantwoordelijkheid, en gezamenlijk, ook in coronacrisis, kom je tot een oplossing.
Dikke aanrader!
Wij boeken hier al jarenlang onze cruise reizen en kan alleen maar vol lof spreken over dit reisbureau. Ze denken enorm met je mee, komen financieel geregeld met goedkopere opties, terwijl ze hier dan minder aan verdienen(!), geven je niet het gevoel een 'nummer' te zijn en geen vraag is teveel voor ze.
Een enorme aanrader om hier je reis te boeken!
Al meerdere reizen gemaakt & nette afhandeling annulering
Wij boeken al jaren onze reizen via C&O Travel naar tevredenheid.
Ieder jaar organiseren zij een informatieavond waar zij het reisprogramma voor het komend jaar presenteren.
Deze avond is georganiseerd door eigen personeel en verzorgd met een hapje en een drankje.
Wij hebben al meerdere reizen gemaakt met Msc, Costa, Aida en Tui.
Ook afgelopen jaar zouden wij met onze familie een cruise met HAL maken tijdens de kerstvakantie. Helaas is de cruise door corona geannuleerd.
C&O Travel heeft ons een future cruise credit met sgr garantie aangeboden twv 200% van de aanbetaling aan HAL of een restitutie.
Wij hebben gekozen voor het future cruise credit en boeken zodra de schepen weer varen onze nieuwe cruise.
Goede afhandeling nav geannuleerde cruise!
In April 2020 zouden wij een cruise maken in de Middellandse Zee.
Helaas is de cruise door COVID 19 niet kunnen doorgaan en heeft C&O Travel ons een Corona Voucher aangeboden.
Zij hebben ons uitgelegd dat indien wij besloten niet te reizen, we na 6 maanden een restitutie konden aanvragen.
Uiteindelijk hebben wij besloten om (voor nu) geen nieuwe boeking te maken en de situatie af te wachten.
C&O Travel heeft voor ons het geld terug gehaald bij de rederij en luchtvaartmaatschappij en netjes aan ons terugbetaald.
Van begin tot eind goed en kundig geholpen door C&O Travel.
Wij zullen zeker opnieuw boeken.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.