Virkelig dejlig mad og en hyggelig…
Virkelig dejlig mad og en hyggelig person der kom og satte det hele op
Virkelig dejlig mad og en hyggelig person der kom og satte det hele op
Det dårligste sted vi længe har spist. Uhumsk og nusset. Meget sparsom udvalg og næsten tom buffet. Maden smagte decideret dårligt. Ubehøvlet ejer, der tydeligvis blev meget fornærmet da vi påtalte at maden ikke smagte godt. På trods af at vi næsten intet fik at spise og hurtigt gik derfra betalte vi fuld pris!
Hold jer langt væk
Fortjener ingen stjerner
Jeg holdt konfirmation for min datter d 21 maj og fik mad fra denne dårlige restaurant.
Det var simpelthen dårligt på dårligt noget af det ringste mad jeg har fået og så på denne dag.
Maden var kold, det var kogte nudler som skulle være stegte, sovs var vand med krydderier, suppen var vand med dåse nudler og 3 små stykker hønsekød OG DER VAR IKKE MAD NOK skønt jeg havde bestilt 3 kuverter mere end der var gæster.
Og for at holde maden varm som var koldt efter 10 minutter satte han 3 små fyrfad lys ned under fadene som han sagde kunne holde varm i 5 timer og nogle små lamper henover maden.
Ejeren/ kokken var højtråbende så børn blev bange og kampsvedte over maden føj det var klamt.
Det er det dårligste og mest ringe mad jeg har været ude for og simpelthen spild af penge.
Vil ALDRIG ALDRIG ALDRIG anbefale denne fynske restaurant, den er ikke en Krone værd.
Jeg er skuffet og ked af det da det skulle være en dejlig middag da det var min datters ønske.
Jeg har ikke flere ord nu det er så ringe det vi har oplevet.
Vi fik der fra til konfirmation mega dårligt mad det var koldt der var ikke noget ud valg han var mærkelig ham ejeren der var ikke nok mad . Kan absolut ikke anbefales . Deres retter var vand med krydderi i smagte ikke af en skid Hold kæft det var dårligt. Synd for min søster der har holdt konfirmation for sin datter.
Bestilte mad, via dagensmenu.dk, da der var gået 15 min. havde jeg ingen bekræftelse fået. Ringede til dem og de kunne se min bestilling og bekræftede den, fik sms om at det ville blive leveret om 20 min. , da der vat gået yderligere 40 min. ringede jeg og rykkede for min mad og fik beskeden, jamen vi bringer slet ikke ud, grundet corona. Det er en ommer
🤷🏼♀️
Nu har vi prøvet at købe derfra 3 gange på de sidste 5 år og det har været lige elendigt hver gang. Der er intet at vælge mellem og maden smager af absolut ingen ting, det tørt og kedeligt. Nudler fra Rema 1000 til 4 kr. smager af meget mere. Aldrig igen!
min mor havde bestilt mad til en fest som skulle holdes i dag, men aflyser d. 28 januar maden. i dag dukker der alligevel en ansat op for at aflevere maden, men da han sidder i sin bil opdagere han at maden var afbestilt, alligevel går han op og banker på døren, da min mor åbner, begynder han at skælde hende ud, hvad f*nden det var for noget og det var typisk danskere og det blev værst for hende selv. DET er VIRKELIG dårlig service så det vil noget! vi sætter aldrig vores ben i den forretning igen! håber da i har tænkt jer at undskylde jeres dårlig opførsel! det er da ihvertfald ikke den måde man driver en forretning på!!!
- Stine Vinther
Mega dårlig mad og elendig service kommer der aldrig mere
Så elendig og smagsløs mad skal man lede længe efter. Smagte som kogt oksekød i vand med ris.
Måske jeg bare har været meget uheldig den dag?
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.