Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Har använt duschfilter och krantoppsfilter i flera år med mycket bra resultat, Har egen brunn så det finns en del oönskade ämnen i vattnet som svavel och liknande som gör behovet stort. Produkterna ov... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi skaffade filterkanna och filter till dusch. Vi saknar bättre instruktioner men är annars nöjda! Vårt dricksvatten med mycket järn och lågt ph går nu att dricka. Mitt ph i kroppen har höjts till... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Clearly säljer kvalitativa vattenreningsprodukter för den skandinaviska marknaden, och har en fantastisk kundservice för alla era frågor!
Kontaktinformationen
Schweden
- www.clearlyofsweden.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Köpte ett vattenfilter till vår dusch…
Köpte ett vattenfilter till vår dusch då vi efter att gjort ett hemmatest av vårt vatten sett att vi har för mycket koppar i vattnet. Installerade filtret, men det hjälpte inte överhuvudtaget när vi gjorde ett nytt test. Då jag försöker reklamera filtret blir jag uppmanad att göra vattenanslys via laboratorium innan och efter användning av filtret, då hemmatesterna inte anses tillförlitliga enligt detta företag. Dessa labbtester kostar mer än det rätt dyra filtret. Bra affärsidé, det ska dom ha. Önskar att jag läst recensionerna innan jag beställde.
Köpte ett vatten filt som inte…
Köpte ett vatten filt som inte fungerade, värd 1900 SEK. Sände tillbaka produkten till affären i Gbg därifrån jag fick den, men det skulle sändas till en annan adress. Har kontaktat de för att spåra paketen, men man får bara ett vidrig bemötande från en anonym info@cl earlyofsweden.se. NOLL, NOLL försök att hjälpa kunden. Man straffas för sitt misstag. KOMMER ALDRIG MER I MITT LIV att handla hos de!!!

Oprofesionell kundservice
Oprofesionell kundservice
Var i kontakt med dem med ett par enkla frågor. De svarade inte på frågorna och passade på att vara rätt dryga i sina mail. Om de är så de behandlar presumtiva kunder hoppas jag ingen handlar hos dem.

Antwort von Clearlyofsweden
Varför tillverkar Clearly sina vattenkannor i plast
Jag har köpt en kanna som ska rensa det vatten jag dricker mot bla annat plaster i vattnet
Undrar då varför ni säljer kannor som just är tillverkade i plast
Det vore mer logiskt att få en glaskanna.Verkar lite kontraproduktivt att ha en plastkanna

Usel kvalite
Usel kvalite. Locket till vattenkannan kan man inte sätta fast så det ramlade i backen och gick sönder. Känner knappt någon skillnad på vattnet heller.

Antwort von Clearlyofsweden
Very expensive and deceptive fees
Very expensive and deceptive fees! They do not pay VAT and you will have to pay even more than your "final" cost! I had to pay 800kr just to pick it up at the post office
Edit in response to ClearlyOfSweden's response: Unlike most EU companies, nordic companies are well aware of Norway's VAT law and try to pay it + include it in the price to prevent the user from experiencing massive unexpected fees.
As seen in other reviews here, ClearlyOfSweden just doesn't care about customer expectations/complaints

Antwort von Clearlyofsweden
Fick min nya vattenfilterkanna förra…
Fick min nya vattenfilterkanna förra veckan och har nu testa den. Är mycket nöjd med hur vattnet smakar. Även mina vänner som har hälsat på, känner en stor skillnad på hur vattnet smakade. Kan varm rekommendera denna produkt!

Jeg kjøpte en vattenfilterkanna
Jeg kjøpte en vattenfilterkanna, renere og bedre vatten. Vattenet er mye bedre👍👍
Köpt en vattenfilterkanna och jag är…
Köpt en vattenfilterkanna och jag är jättenöjd. Renare och godare vatten!
Fantastisk produkt och blixtsnabb leverans
Jag är supernöjd med min nya vattenfilterkanna från Clearly of Sweden! Vattnet smakar mycket bättre efter filtrering – fräscht, rent och helt utan bismak. Designen är också snygg och praktisk, och 2,5-litersstorleken passar perfekt för vårt hushåll.
Extra plus för det avancerade 4-stegs Micro Multi-filtret som verkligen känns genomtänkt och effektivt.
Leveransen var dessutom otroligt snabb – jag beställde och hade produkten hemma på bara ett par dagar. Allt fungerade smidigt från start till mål. Kan varmt rekommendera både produkten och Clearly of Sweden. Tack för en riktigt bra upplevelse!
Skräp till vattenkanna
1295 kr jag inte kommer se igen. Ångrar bittert köpet av vattenkannan. Plastig usel kvalitet. Vattnet smakar sämre i denna kanna. De har själva utnämnt kannan till bäst i test, vilket skämt. Köpte en annan betydligt billigare och betydligt bättre kvalitet från ett annat företag. Lägg inte pengarna på detta skräp.

Antwort von Clearlyofsweden
Toppen nöjd, Rekommenderar starkt.
Otroligt nöjd
Är väldigt nöjd med min produkt, toppen bemötande från service.
Kan starkt rekommendera!
Super nöjd! Allting fungerade väldigt smidigt, paketet kom dessutom innan utlovad leveranstid. Dessutom tycker jag varorna är väldigt prisvärda. Topp betyg :)
Snabb leverans 👍…
Beställde från dem och fick snabb leverans och ett gott helthetsintryck.
Snabb och bra service!
Har använt deras vattenkanna och krantoppsfilter i flera år. Mycket nöjd! De svarar snabbt både i telefon och på mail och ger utförliga svar på frågor, de känns genuint engagerade i både produkten och kunden. Är mycket nöjd med både service och produkter!
Mycket nöjd kund!
Jag har egen brunn så vattnet behöver filtreras och till detta använder jag både kranfilter och duschfilter från Clearly of sweden. Är mycket nöjd med dessa produkter!
Är mycket nöjd med min produkt
Är mycket nöjd med min produkt, alltid bra bemötande och service. Snabba svar vid mailkontakt :)
/ Ida
Fantastisk produkt – rent och friskt vatten direkt från kranen!
Jag är otroligt nöjd med mitt köp av Krantoppfilter 5-stegs Micro Multi Filter från Clearly of Sweden. Installationen var busenkel och tog bara några minuter, utan att jag behövde några verktyg. Det passade direkt på min kökskran, vilket var en positiv överraskning.
Efter bara första användningen märkte jag en tydlig skillnad i både smak och lukt på vattnet. Det känns fräschare, renare och smakar betydligt bättre än tidigare. Jag gillar verkligen att filtret tar bort både klor, tungmetaller och mikroorganismer – det känns tryggt att veta att jag och min familj får dricka hälsosamt vatten varje dag.
En annan fördel är att man slipper bära hem tunga vattenflaskor från affären. Det är både bekvämt och miljövänligt. Dessutom tycker jag att designen är snygg och diskret – den smälter in fint i köket.
Rekommenderar verkligen detta filter till alla som vill förbättra sin vattenkvalitet utan krångel!
Mitt nya kranfilter
Mitt nya kranfilter, har gett mig ett mycket godare och renare vatten. Mycket nöjd!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.