Det er 4.gang jeg er her, intet problem de første 3 gange, men denne gang er rengøring mangelfuld og dårlig service fra personalet. Vandlås virker ikke, kloaklugt på badeværelset, personalet sprayede... Mehr ansehen
Lad være med at kombinere et comwell ophold med et gavefabrikken gavekort. Comwell vil ikke lade en bruge gavekortet de dage man gerne vil, men man må meget gerne booke direkte ved dem, til fler... Mehr ansehen
Jeg vil meget gerne give 5 🌟🌟🌟🌟🌟 til Comwells personale for e. utrolig god service og hjælpsomhed. Specielt vil jeg gerne fremhæve Bjørn som er i salgskonsulent. Jeg har fået et gavekort f... Mehr ansehen
Forfærdelig oplevelse med restauranten. Vi havde booket overnatning med spa og 3 retters middag. Min venlige har forskellige mad allergier og vi har derfor på forhånd snakket med hotellet omkring... Mehr ansehen
Abildvej 100, 4180, Sorø, Dänemark
- kuju@comwell.dk
- www.comwell.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Udemokratisk
Udemokratisk, og sørgelig virksomhed i driver, hvem må ellers ikke besøge Jer?

Antwort von Comwell Hotels
COMWELL LIGGER HOTEL TIL NAZISTER!!
COMWELL LIGGER HOTEL TIL NAZISTER!!!
Ville ikke en gang give dem som bare én stjerne. I skulle skamme jer.

Antwort von Comwell Hotels
Siger ja tak til at ligge hus til at…
Siger ja tak til at ligge hus til at nazister kan samles? Er det virkelig her vi er???

Antwort von Comwell Hotels
Når stedet velkommer nazisttropper á…
Når stedet velkommer nazisttropper á 200 mand, må jeg sige at det ikke er det bedste indtryk. Vil ikke booke det fremover.

Uacceptabel virksomhedspolitik. Men med opfølgning
Jeg har tidligere nydt besøg på Comwell's café, men er stødt over at man vil være vært for et svensk parti med nynazistiske tendenser. Og nej, vi skal på ingen måde skelne mellem politik og forretning. Der er noget der hedder at være ansvarlig for sine politiske holdninger, og det gælder i allerhøjeste grad også virksomheder.
UPDATE: Da jeg nu læser i Berlingske at man har aflyst arrangementet ændrer jeg min bedømmelse fra 1 til 3 stjerner.

Antwort von Comwell Hotels
At hoste Alternativ för Sverige er…
At hoste Alternativ för Sverige er under al kritik.
"Vores moderselskab accepterede nynazisterne, ikke os". Kritikken af jer er jo også en kritik af jeres moderselskab, selvom I selv prøver at tørre den af på dem.

Bad service.
Mødefaciliterne og indretning = 5 stjerner
Jeg har brugt flere gange Comwell hotellerne til strategimøder og jobsamtaler, både på Sjælland og i Jylland, er super glad for deres CoWork koncept.
føj forhelvede
føj forhelvede - skam jer.
at lægge hus til nazister NEJ TAK

Antwort von Comwell Hotels
Føj hvor ringe at aflyse et lovligt…
Føj hvor ringe at aflyse et lovligt møde fordi nogen socialister spammer anmeldelserne. På svensk hedder det "ynkrygg"...Forøvrigt troede jeg, man skulle have anvendt et hotel for at anmelde det.

Antwort von Comwell Hotels
Comwell er et fantatisk sted at bo på
Comwell er et fantatisk sted at bo på, og holde møder. Både jeg og min hustru har som tidligere politikere og jeg som erhvervsmand deltaget i adskillige arrangementer på Comwell, også i København.. Jeg synes tilmed at det er flot at man åbner for de politiske foreninger som tilsyneladende ikke er helt "stuerene", det bekræfter jo blot at hotelkæden overholder de Danske demokratiske regler...
This Hotel is hosting a Nazi conference.
Fantastisk hotel med plads til alle
Jeg har flere gange gjort brug af Comwell, når jeg har været omkring i kongeriget ifm. diverse konferencer. Alting har altid fungeret upåklageligt.
Derudover er jeg også oprigtig stolt over at se, at Comwell er villige til at give alle, uanset politisk anskuelse, samme gode behandling som jeg altid har fået.
Virtuel high fives til jer! Med ønske om at I fortsat vil behandle alle lige :D
Mangelfuld rengøring
Mangelfuld rengøring, fedtede tallerkner og uhøfligt personale.. Aldrig mere comwell..

Antwort von Comwell Hotels
COMWELL ER OVERRANDT AF SVENSKE…
COMWELL ER OVERRANDT AF SVENSKE NAZISTER. Jeg synes det er uacceptabelt, at I lægger hus til nazikonference og det er samtidigt ærligt at finde ud, at et sted som man i så mange år har været glad for at benytte, deler værdisæt med disse nazisvin. Jeg kommer aldrig mere til at benytte mig af jeres services!

Antwort von Comwell Hotels
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.