Eftersom jeg skulle betale 1.043,27kr for en helt almindelig tandrensning, giver jeg Dentist.dk 1 stjerne. Ved nærmere eftertanke synes jeg at 1000 kr var meget for en tandrensning. Derfor valgte jeg... Mehr ansehen
Jeg får altid gode og anvendelige råd uden at føle mig talt ned til. Jeg bliver mødt som jeg er, og følger jeg min tandlæge og tandplejers råd får jeg både færre huller, samt undgår tandsten og dermed... Mehr ansehen
Hun vidste jeg havde tandlæge skræk, ingen forklaring eller vejledning - rent pengemaskiner. Behandlingen tog 20 min., men jeg var ved at besvime af sktæk flere gange, da hun behandlede tanden. O... Mehr ansehen
Jeg har aldrig været hos tandlægen og følt mig så godt behandlet som hos Nidal ved Dentist.dk i Hedensted. Her føler man sig ikke "udenfor" under behandlingen men inkluderet. Jeg får mange flere info... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice. En af vores mærkesager er din tandplan, som vi lægger sammen med dig. Tandplanen bruges bl.a. til at forudsige, hvad der sker fremadrettet og er med til at forebygge større skader og behandlinger. Alle former for tandbehandling Dentist.dk råder over alle former for behandlinger. Vi har specialuddannet ekspertise både indenfor tandpleje, tandlægearbejde, tandretning og implantater. Kun det bedste er godt nok Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer. Fokusområder hos Dentist.dk: • Rådgivning: overblik og tryghed til dig. • Behandlingsplan: Er med til at opdage risikotænder i tide. • Forebyggelse: Hjælper med at passe på dine egne tænder længst muligt. • Æstetisk tandbehandling: Helheden er i fokus. • Kvalitet: Materialer der holder. Metoder der virker.
Hele landet, Dänemark
- info@dentist.dk
- www.dentist.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fabelagtig tandlæge
Fabelagtig tandlæge - Rønde
Tænk sig, det er muligt at gå fra tandlægen og decideret være i godt humør. Jeg er vild med Dentist.dk i Rønde. Virkelig empatisk og dejligt personale.
De laver dokumentfalsk
De laver dokumentfalsk, istedet for det der betales for - Jeg kom for at få et overslag på det samlede beløb for 6 tænder, der skal erstattes af implantat og bro.
Sidste overslag var på kr. 106.000 - hvor kommunen oplyser jeg selv kan betale pga. ugyldig pension, så jeg kan bare gå tilbage på mit arbejde.
Tandlæge Birgitte Uebel må have misforstået opgaven - 2 dg. senere; det nye overslag var kun på kr. 33.000 - Jeg ringer og gør opmærksom på fejlen + sender sidste overslag.
2 dg. venten mere og så modtager jeg en regning for en tandudtrækning, der aldrig skete - DOKUMENTFALSK
- Jeg modtog aldrig det overslag, jeg kom for at få. Har betalt kr. 1000 mere til Dentist for ingenting.
Perfekt tandlæge, til fair pris
Dentist DK Rødding, de er proff. kan deres job perfekt, behagelig information om hvad der laves, rådgivning om forebyggelse, man føler sig perfekt behandlet.
Alle er søde og hjælpsomme, kan varmt anbefale dem,
man er i trygge hænder. MVH Andreas Jensen
God, professionel og fair behandling i Rødding
God oplevelse og meget fair behandling. Man får en god og fair behandling hos Ahmed i Rødding. Han kommer med sin professionelle vurdering, og lader en selv træffe beslutningen på et oplyst grundlag. Fælles beslutningstagning med patienten i centrum. Han er desuden opmærksom på om man har det godt under hele behandlingen, og gør hvad han kan for at berolige en. Stor anbefaling herfra.
Dentist.dk Skærbæk
Dentist.dk Skærbæk
Mange tak til Mona Nissen og hendes team.
Jeg har fået lavet kroner hos Mona. Det har været en hel igennem god oplevelse. Mona er meget professionel. Hun er grundig, og laver et virkeligt flot stykke arbejde, samtidig er hun effektiv. Jeg har tidligere haft en dårlig oplevelse med en tandlæge, så jeg skulle tage
mig sammen, da jeg atter skulle til tandlæge, men hold da op, Mona og hendes team har været så fantastiske og det har været en rigtig god oplevelse at få laver kroner. Jeg kan på det varmeste anbefale Mona og hendes team.
Dentis.dk Rødding
Dentis.dk Rødding.
Teamet i Rødding kan varmt anbefales.
Tak for altid go vejledning.
Kun ros til Ahmed i Rødding
Kun ros til Ahmed i Rødding: sød og omsorgsfuld. Jeg synes han gør sit arbejde grundig og omhyggelig😊
Tandplejerne er også dygtige.
Altid venlig og rolig betjening.
Meget dårlig ...arrogant uforskammet
Meget dårlig oplevelse ....fejlslagen delprotese behandling til ca. 42.000.- kr. Betalt af undertegnede !!!! Blev " belært" af en arrogant og uforskammet mandlig tandlæge der var sur over at jeg ikke ville tage imod ( rettere turde) tage imod hans tilbud om at udbedre skaden / fejlene fra den første behandling !!!! Et tilbud på ca. 50.000.- kr. Til implantater til at sikre FASTHOLDELSE af protesen !!!! Hvem tør så lige DET ....? Efter at have betalt 42.000.- for en protese .....som fra dag 1 ikke har fungeret ..VEL AT MÆRKE SOM LOVET !!!! NEJ TAK, DENTIST, FELSTED !!!!! DISSE METODER HØRER HJEMME I EN PENGEMASKINE !!!!! IKKE EN ANSTÆNDIG PROFFESIONEL TANDLÆGEKLINIK !!!! FOR SÅ HAVDE I HJULPET MIG MED AT FÅ DEN PROTESE JEG BLEV LOVET !!!! OG IØVRIGT OGSÅ BETALT DYRT FOR 42.000.- KR. !!!!! SORRY, JEG SKAL UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ( eller rettere) tør ikke få lavet DET MINDSTE mere hos Dentist, Felsted .... I fremtiden !!!! Jeg agter at klage til PATIENTKLAGENÆVNET, DELS FOR DEN Fejlslagne behandling og dels for den arrogante og uforskammede behandling !!!! MONEYMASHINE .....INTET ANDET !!!!JEG KAN KUN ADVARE ANDRE OM Dentist, Felsted .....og deres priser og metoder !!!! BRUG ALDRIG EN TANDLÆGE TIL AT LAVE EN PROTESE !! DET ER DE IKKE SPECIALISTER I !!!!!! BRUG EN TANDTEKNIKER !!!!! DE ER SPECIALISTER....OG ER FORSIKRET ...HVIS NOGET GÅR GALT !!! SOM FOR MIG !!!!! Så Helst 0,00 stjerner fra mig Til Dentist, Felsted
Excellent dental practice in Hedensted…
Excellent dental practice in Hedensted (Dr Nidal). So friendly and family orientated from the moment you walk in. I have considered myself very lucky to have always been treated with the very best service by an extremely professional team. The doctor helped make my dream come true and helped straighten my teeth. Everything was fast and professional, now I have a Hollywood smile.
Would highly recommend.
Dårlige behandlere og dårlige betalere.
Dårlige behandlere og dårlige betalere.
Dentist - Hadsten
Følg med i Ekstra Bladet - DR’s kontant overvejer også også en udsendelse. Andre med dårlige oplevelser ?
Skriv gerne.
De opfører sig virkelige dårligt når de laver fejl, de tilkendegiver at det ikke ser godt ud. Når man så vil have tilbagebetaling for en tand de har ødelagt, så bliver de helt umulige.
Kort fortalt - sund og rask fyldning anbefaler de at udskifte. Den har været velfungerende i rigtig mange år. De syntes det ville være pænt at skifte. Efterfølgende henvender jeg mig og klager over at der et tomrum og et krater som knækker tandtråden, så vælger de at lave den om, det samme sker igen og flere
flere henvendelser med samme problem.
Derefter går der ca. et år, så knækker tanden og den er ødelagt. (Tak Dentisk Hadsten)
Dertil lyver de angående deres indkaldelser og bortforklare sig med manglende journalføring. (som om det skulle være bedre)
Virkelig et utrygt sted - vil heller gå til smed med mine tænder end til de amatører.
Tilbud du kommer med 25.000 kroner og en sund og rask tand - så skal vi nok lige ødelægge den for altid:-)
Dejlig dag
Var til tandlæge i Rødding
Var til tandlæge i Rødding. Mega god og effektiv behandling. Det venligste og mest imødekommende tandlægepersonale jeg har mødt længe :))
Rigtig god behandling
5 stjerner til Dentist i Rødding. Rigtig god behandling. Tandlæge-skrækken tog både Ahmed og Paulina sig rigtig omsorgsfuldt af. Kan bestemt anbefales!
God oplevelse hos Dentist.dk Rødding
Fik en helt fantastisk god behandling hos Dentist.dk i Rødding. Ahmed og hans assistent var meget omsorgsfulde. Fik skiftet 2 sølv plomber uden bedøvelse og helt uden smerter. Desuden var prisen acceptabel.
Ahmed Rødding
Jeg har været hos Ahmed i Rødding. En fantastisk tandlæge, empatisk, venlig, forklarende og jeg fik simpelthen bare den bedste behandling, hvor jeg virkelig følte mig tryg. Og samtidig oplysende og fair med prisen.
Jeg har været hos Ahmed i Rødding.
Jeg har været hos Ahmed i Rødding.
Det var en virkelig behagelig oplevelse.
Hele personalet er bare så søde, man føler sig virkelig tryk. Prisen var desuden fair.
Jeg må sige, at Ahmed er en tand bedre.
Mvh. Liselotte Schelde, Vejen
Dentist.dk Rødding
Ahmed ved Dentist.dk i rødding har virkelig overgået mine forventninger til tandlægebesøg. Hans venlige og imødekommende væremåde skaber en behagelig atmosfære, hvor jeg føler mig fuldstændig tryg. Det, der virkelig skiller Ahmed ud, er hans evne til at inkludere mig i hele behandlingsforløbet. Jeg føler mig aldrig "udenfor," men derimod aktivt involveret og informeret.
Det er tydeligt, at Ahmed vægter grundighed og professionalisme højt. Han deler detaljerede informationer om behandlingen, hvilket har været afgørende for min tryghed og tillid. Jeg har aldrig følt, at jeg har fået så mange oplysninger og svar på mine spørgsmål hos andre tandlæger.
Samlet set er min erfaring hos Ahmed ved Dentist.dk enestående. Jeg vil ikke tøve med at anbefale ham til alle, der søger en tandlæge, der kombinerer faglig ekspertise med en varm og indbydende tilgang. Tak for en fremragende oplevelse!
Rødding
Jeg tog til tandlægen i Rødding med en tand som havde mistet fyldningen i håb om at få et nyt på. Efter snak med tandlægen blev vi enige om at den ikke kunne reddes, så den blev trukket ud.
Efter at det var gjort, spurgte jeg ham om en anden tand - den var knækket men rødderne var der stadig, så det kunne være at man kunne bygge tanden op. Han siger at han godt kan lave tanden med stift på kanalen. Så jeg får en tid til at starte proceduren.
Jeg kommer ind og tandlægen går i gang. Efter noget tid laver han en fejl - nålen som han havde oppe i tandens kanal knækker så toppen sidder fast. Han prøver at få den ud, dog uden held. Jeg får så en anden tid hvor han igen vil prøve at få spidsen ud. Så jeg kommer igen anden gang - for så at blive tortureret for en hel time, hvor han hiver og trækker i min kind og tand, men han kan ikke få spidsen af nålen ud.
Opgivende siger han til mig at det er håbløst, og at han ikke kan lave den. Jeg fortæller ham at det er HAM der sagde at han godt kunne lave den. Han svarer meget stolt at ingen andre tandlæger ville havde prøvet at lave den, og at han synes selv at han har gjort et godt stykke arbejde!
Det jeg endte med efter 3 besøg hos samme tandlæge er 1 mistet tand, en nål der STADIG sidder fast i kanalen, og en hævet kind med blå mærker!
Han kan virkelig være stolt af sig selv.
Frygter ikle længere tandlægen
Her føler man sig ikke "udenfor" under behandlingen men inkluderet. Jeg får mange flere informationer under forløbet end hos andre tandlæger, hvilket gør mig mere tryg.
Skulle have trukket min visdomstand ud
Skulle have trukket min visdomstand ud, og dem i Felsted kunne først den 13 nov. Ringer lidt rundt og får fat i dentist i Skærbæk. De ringede, jeg kørte med det samme. Da jeg ankommer møder jeg 2 skønne kvinder, som trak min tand ud på mindre end 10 min.
Fremadrettet køre jeg gerne 45 min ekstra bare for servicen.
Ved Dentist.dk i Tønder og Skærbæk har vi fået den mest fantastiske og professionelle behandling ved tandlægerne Mona og Mikkel!
Efter tandlægesjusk ved Tandklinik Thomassen i Åbenrå var der hurtig og professionel rådføring med Mikkel. Vi fik hurtigt en tid ved Mona, som med største professionalisme rettede op på tandskaden og gjorde min datter smertefri. Jeg kan på det varmeste anbefale Dentist.dk i Tønder og Skærbæk.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.