Jeg har fået lavet permanente øjenbryn hos Joy og giver de bedste anbefalinger. Der var høj fokus på kvalitet og hygiejne.
Følte stor tryghed fra starten, jeg havde mange ? der blev taget godt og tålmodigt imod dem alle , dejlig sikker forklaring om udførelsen og resultatet, Det er kun fire dage siden , men ser allere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Jeg ejer Joy Olfers – 3D permanent makeup, og har hjulpet tusindvis af mennesker med permanent makeup i årevis. Hvad enten du er interesseret i at forskønne dine øjenbryn, øjnene eller læberne på tryg og professionel vis, eller du har pigmentfejl, ar eller strækmærker, er du landet det rigtige sted. Har du været kræftpatient, eller er du det stadig, er det også mit arbejdsområde at genskabe det udseende, du havde før din kræft-behandling. Kodeordet i mit arbejde er, at permanent makeup og rekonstruering er kunst. Det er sådan, jeg arbejder og altid har tænkt det. En hellig ild har gjort, at jeg i årtier har været drevet af at hjælpe mennesker og fremhæve deres personlige skønhed. At forskønne det, de allerede har. Det gælder i alle tilfælde, ikke mindst kræftramte. Du er meget velkommen til at ringe til mig, så vi kan tale din situation og dine muligheder for kosmetisk forskønnelse igennem. Det vil jeg glæde mig til.
Egedal Centret 85D, 3660, Stenløse, Dänemark
- mail@3dpermanentmakeup.dk
- 3dpermanentmakeup.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg har fået lavet permanente øjenbryn…
Virkelig tilfreds med mine bryn og eyeliner
Jeg har fået lavet bryn og eyeliner hos Joy og jeg er så glad for resultatet. Det er så fint og naturligt. Joy er virkelig dygtigt og nørdet omkring sit arbejde på den gode måde. Hun har styr på det og vejleder så godt. De varmeste anbefalinger fra mig.
Ærlig og tryg
Hej
Det er det bedste jeg har gjort for mig selv.
Hun er meget ærlig og tro mod sit arbejde ,
jeg var tryg i hendes selskab .Du får ikke
lavet noget hun ikke selv ,vil stå inden for.
Jeg siger tak også selvom det gør lidt ondt ,at få det lavet .
Vi ses Anja
Joy får 5 STJERNER
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til 3D Permanent Makeup ved Joy Olfers. Hun er superdygtig, og hendes arbejde sidder lige i skabet – både når det gælder farve og form. Jeg har fået de mest naturlige og harmoniske bryn, og jeg ville ønske, jeg havde fået det lavet for mange år siden.
Fantastisk dygtig og professionel især…
Fantastisk dygtig og professionel især hvis du får efter naturligt look.
Ikke den ønskede effekt
Jeg fik medio maj 2025 lavet bryn samt eyeliner over og under øjet, inden jeg skulle opstarte kemobehandling. Min eyeliner over øjet blev fin, men den under øjet kunne nan næsten ikke se og jeg fik at vide at jeg kunne se det an, og så vende tilbage såfremt jeg ønskede mere, hvilket jeg gjorde. Jeg betalte i første omgang 8.400,- for bryn og eyeliner og da jeg kom igen for at få rettet den nederste eyeliner, blev jeg opkrævet yderligere 600,- kr. Da jeg på daværende tidspunkt stadig havde mine egne bryn, var det svært at se hvordan mine bryn var blevet, men her efterfølgende hvor meget at mit bryn er væk, kan jeg nu se at det er meget begrænset hvad der er lavet af bryn, og min nederste eyeliner er helt væk og har været det længe. Her 5 mdr. efter står jeg med en eyeliner på det øverste øjenlåg, hvilket har kostet mig 9 000,- kr. og jeg må fortsat tegne mine øjenbryn og nederste vippe op selv.

Antwort von 3D Permanent Makeup
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder. Professionel vejledning og flot resultat.

Antwort von 3D Permanent Makeup
Hun er dygtig,sød og behagelig
Hun er dygtig,sød og behagelig. Altid en fornøjelse at komme der

Antwort von 3D Permanent Makeup
Joy er meget professionel og grundig i…
Joy er meget professionel og grundig i sit arbejde.
Har både fået lavet bryn og eyeliner og er yderst tilfreds. Havde næsten ingen øjenbryn tilbage men nu ser jeg meget mere frisk ud og alle roser Joys arbejde.
Hun er sød og man føler sig tryg.

Kan kun anbefale Joy og 3D make up
Kan kun anbefale Joy og 3D permanent Makeup. Har fået lavet både bryn, eyeliner, vippefortætning og læber. Alt til perfektion. Joy er meget grundig og har et skarpt blik for detaljen. En fornøjelse med både service og resultat i højeste niveau. Tak Joy for at jeg nu vågner op “klar” 💫

Fantastisk Joy ♥️
Fantastisk Joy ♥️
har lavet øjenbryn fordi jeg have ingen
og det er blivet såååå flot .
Yderlig fok jeg eyeliner ,
Tak Joy 👍😘

Fine bryn igen
Det er 2. gang jeg fik lavet bryn hos Joy. Man føler sig tryg, hun giver sig god tid og hun har faglig stolthed. Jeg har meget få brynhår tilbage, så det er dejligt at få definition på øjenbrynene igen. Mange er meget overraskede over at det ser så naturligt ud.

Antwort von 3D Permanent Makeup
Jeg kunne godt at sige om Joy
Jeg kunne godt at sige om Joy.
Jeg har aloplecia frontales. Og måtte have lavet mine øjenbryn tre gange for at det holdt
Alt sammen for samme pris.
Kan kun anbefale Joy.
Mvh Lene

Antwort von 3D Permanent Makeup
Vildt grundig og omhyggelig og top…
Vildt grundig og omhyggelig og top professionel..det er ca 5 måneder siden jeg fik lavet eyeliner jeg er meget tilfreds og kommer bestemt tilbage igen næste gang det skal laves..min Aller bedste anbefalinger☀️

Permanente øjenbryn
Har fået lavet øjenbryn i efteråret '24, og det er blevet virkelig pænt. Tak til Joy for et flot arbejde!

Super smukke øjenbryn
Mine bedste anbefalinger til Joy. Jeg har netop fået genopfrisket mine øjenbryn, som jeg fik lavet for 1 år siden. De var stadig flotte før genopfriskning, men ville gerne have dem lidt kraftigere. De er så naturlige og folk har svært ved at forstå, at det ikke er mine egne bryn fuldt ud, som de ser. Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.

Dejlig og professionel behandling
Dejlig og professionel behandling, behagelige omgivelser.

Antwort von 3D Permanent Makeup
Var hos Joy i april måned og fik…
Var hos Joy i april måned og fik tatoveret øjenbryn og eyeliner..!!
Resultatet var meget dårlig, hvor man kunne slet ikke se noget ændring.
Gik tilbage til hende fire uger efter, og sagde at jeg er ikke tilfreds, og at man kan slet ikke se en forskel mellem før og efter.
Hun blev faktisk fornærmet og sur over at jeg sagde det, og kunne overhovedet ikke se, hvad jeg mente.
Hun prøvede at rette på, for at gøre det bedre. Men det hjalp slet ikke på resultatet.
Det er som om hun ikke har forstand på hvad for en farve hun skal bruge. Fordi den brunne farve hun brugte på mig var meget lyser end hvad mine rigtige øjenbryn er, og kunne NÆSTEN ikke ses. Og om eyeliner, jeg ved ikke hvad jeg skal sige, for del kan SLET ikke ses.
Vil bare sige at det var en VIRKELIG dejlig oplevelse plus at det kostede mig over syv tusind kroner.
Jeg prøvede at lade være med at skrive anmeldelsen. Men, jeg bliver simpelthen så irriteret hver gang jeg ser i spejlet.
Jasmin Osman

Antwort von 3D Permanent Makeup
Utrolig hvad permanent makeup gør
Tusind Tak Joy. Mine ønske om fremhæve øjne med permanent eyeliner, blev til fulde opfyldt.

Antwort von 3D Permanent Makeup
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.